• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Leditgrow
  Azarius
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis
Sign in to follow this  
Followers 0
El Plantos

Zak met kilo cannabis gedoneerd aan kringloopwinkel

3 posts in this topic

Een werknemer van een kringloopwinkel in de Amerikaanse stad Seattle kon zijn ogen niet geloven toen hij een zak met 2,5 pond - ofte ruim 1,1 kilo - marihuana in de donatieschuif vond. Een 'cadeautje' van al snel een paar duizend euro. Dat meldt het Amerikaanse persbureau Associated Press (AP).

In de noordwestelijke staat Washington is het recreationeel gebruik van cannabis sinds november vorig jaar gelegaliseerd, zij het onder voorwaarden. Een volwassene mag tot 28 gram bij zich hebben voor persoonlijk gebruik, en verkopers moeten een vergunning kunnen voorleggen.

Die vergunning heeft de gemiddelde tweedehandswinkel uiteraard niet. Daarom verwittigde de geschrokken medewerker meteen de politie, die de marihuana in beslag nam om ze te laten vernietigen.

De politie van Seattle kon er zelf hartelijk om lachen en verspreidde een luchtige persmededeling:

Doneren aan kringloopwinkels is een uitstekende manier om uw sportschoenen, keyboard of flanellen pyjama met zebraprint een tweede leven te gunnen. Tweedehandswinkels kunnen evenwel de volgende voorwerpen niet aannemen:

- Gebruikte autobanden

- Bevuilde matrassen

- Laptops

- Grote zakken cannabis

http://www.hbvl.be/nieuws/in-de-rand/aid1476660/zak-met-kilo-cannabis-gedoneerd-aan-kringloopwinkel.aspx 《《《《 BRON (direct link naar artikel met foto)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0