• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Leditgrow
  Azarius
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis
Sign in to follow this  
Followers 0
karel kweker

Turijn eerste Italiaanse stad die cannabis legaliseert

1 post in this topic

Het stadsbestuur van Turijn heeft als eerste in het land een voorstel goedgekeurd om cannabis te legaliseren. Het gaat wel om gebruik voor medische doeleinden. "Dit is een belangrijke stap van een verbodscultuur naar eentje waarin softdrugs legaal geproduceerd en verdeeld worden", aldus het stadsbestuur. Dat meldt het Amerikaanse nieuwsnetwerk RT.com.

Hoewel de goedkeuring van de stad cannabis niet legaliseert voor open consumptie en verkoop, heeft de beslissing wel een effect op de opinie ron het softdrugbeleid. Het voorstel overleefde de stemming ook nipt, met 15 voor- en 13 tegenstemmen.

Tegenkanting

Met name de centrumrechtse politici en de katholieke partij Il Popolo della Libertà kantten zich tegen het voorstel. De Turijnse burgemeester Piero Fassino van de democratische partij onthield zich van de stemming.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0