• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Leditgrow
  Azarius
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum.eu petitie   09-02-17

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik. Wij zijn het zat om als criminelen worden gezien, en hebben daarom deze petitie opgezet we hopen dat vele mensen hem zullen tekenen en zullen delen zodat we snel op de benodigde aantal handtekeningen zullen komen.   https://petities.nl/petitions/decriminaliseer-het-kleinschalig-kweken-van-cannabis
Sign in to follow this  
Followers 0
El Plantos

Er komt geen 'cannabisclub' in Namen

1 post in this topic

Maxime Prévot, burgemeester van Namen, is absoluut niet te vinden voor een voorstel van twee cannabisgebruikers, die in Wallonië een 'cannabis social club' willen oprichten. De vzw zou cannabis verbouwen en oogsten, om dan exclusief onder haar leden te verdelen. Dat meldt persagentschap Belga.

Het duo richtte zich via een e-mail aan Prévot en Philippe Dulieu, procureur des Konings van Namen, om zo hun initiatief toe te lichten.

Volgens het duo is het een goed alternatief, want het zorgt ervoor dat cannabis in alle transparantie geteeld kan worden. Ze haalden het argument aan dat straatdealers ook andere dingen zoals cocaïne, amfetamines en XTC aanbieden. Met hun vzw willen ze cannabisteelt uit het criminele milieu halen.

Maar voor de burgemeester en procureur des Konings is het initiatief illegaal. "Ik heb vandaag met Philippe Dulieu gesproken: hun initiatief is strafbaar. De productie van cannabis voor anderen aan de hand van een georganiseerd netwerk is niet enkel ongepast, maar ook illegaal. Als de vzw ooit effectief het daglicht ziet, zal het parket de organisatie ervan vervolgen", aldus Prévot

Link en bron:

http://www.demorgen.be/dm/nl/989/Binnenland/article/detail/1773888/2014/01/14/Er-komt-geen-cannabisclub-in-Namen.dhtml

Grtz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0

 • Alchemistic Seeds
  Petitie
  Growers Choice
  Greensell
 • Who's Online   0 Members, 0 Anonymous, 4 Guests (See full list)

  There are no registered users currently online