Mediwiet gebruiker Bambi Kweenie deel 2

Deel twee van Bambi Kweenie

Mijn oudste dochter komt met cannabisolie op de proppen. Ohhhh ik ben zo anti. “Mam lees het nou eens”. Eigenlijk om haar een plezier te doen ben ik er aan begonnen. Ik deed keurig de dosis verhogen om de paar dagen. En toen ging ik in december voor de scan………..alles kleiner……..Wij weer terug naar spanje. In maart weer naar huis……..met de caravan. In april weer door de scan……….hetzelfde of kleiner. We rijzen weer af naar het schwarzwald en dan gaat het mis……..het eten lukt niet en mijn man kan niet koken. Ik maakte een gewichtsval van bijna 15 kg.

Zoals altijd, als de nood hoog is is de redding nabij. Een buurvrouwtje op de camping ziet mijn nood en grijpt in. We reizen met haar mee naar Leichlingen en daar leert ze John mijn man, in 6 weken koken, suikervrij en zonder dierlijke vetten. In september gaan we weer voor de scan. En weer niets gegroeid.

 

We besluiten eind september dan toch maar weer naar Spanje te vertrekken. Bij aankomst blijken we onze caravan daar niet te kunnen plaatsen. Gelukkig komt er een blokhut vrij. Ik besluit mijn wietolie een week te laten staan, omdat er veel te klussen is. Ik had ontwenningsverschijnselen verwacht, maar goddank nergens last van gehad. Wel zit er na die week weer een bult in mijn nek. Na een week start ik weer en uiteraard ben ik knetterstond, maar na een paar dagen ben ik weer prettig aanwezig. Op ons gemakkie knappen we de boel op. In december zou ik weer voor een scan moeten, ik heb er geen zin in en besluit niet te gaan. Vanuit mijn oogpunt zijn die scans voor hun statistieken en niet bedoeld om mij nog te helpen.

Wat heb ik gedaan:

In september 2014 ben ik begonnen met cannabisolie opbouwend elke 3 a 4 dagen naar uiteindelijk 1 ml per dag
Ik ben suikerarm gaan eten in eerste instantie, min of meer toevallig.
Ik ben gaan lezen en leren over voeding, welke voeding versterkt mijn immuunsysteem.
Welke zaken lust ik nog en hoe creeren we daar een gezonde maaltijd uit.
(Geloof me of niet, je ogen bedriegen je niet, veelal waar je trek in hebt is ook nodig)
We kochten een sapcentrifuge
We leerden hoe je liposomale vitamine C kon maken en……we leerden wat lecitine kon bijdragen. We leerden het butwigpapje te maken.

Met andere woorden, ik heb mijn tijd niet verdaan met janken. Ik realiseerde me, dat mijn lichaam veel schade had, lichamelijk en geestelijk. Mijn lichaam gaf duidelijk een laatste signaal. Het roer moest om.

Nee ik ben niet kankervrij en ja ik heb zo mijn lastigheidjes vanwege het hoge gebruik van cannabis, maar al met al……….na 2 jaar……..doe ik het helemaal niet zo slecht. Ik hoor inmiddels bij de nog 8% die nog in leven zijn na twee jaar.

UPDATE 23-4-2016 (inmiddels leef ik al 26 maanden)

Inmiddels hebben we 7 maanden onder de zon geleefd. Primitief in een houten hut met houtworm. De rust is inmens en de zon heeft me goed gedaan. Inmiddels was ik even in Nederland voor mijn scans, de uitslagen waren weer goed.

Longen schoon, in de hals 1 nieuwe, maar die krimpt al weer flink en die op het middenrif was wel iets groter. Ons gesprek was goed. Naar aanleiding van o.a. mij zijn er gesprekken geweest om onderzoek te gaan doen naar de werking van cannabis. De longarts gaf ruiterlijk toe dat dit niets anders kan zijn dan de cannabis en het dieet. Ik ben verdeeld blij. Wel zielsgelukkig dat ik zondag weer zal instappen naar het zonnetje.

DE LEUGENS OVER CANNABIS
1. Het is een drugs.
Nee het is een krachtig medicijn
2. Het is verslavend
Nee je raakt er niet aan verslaafd. Als je het rookt idd dan is de tabak de                      verslaving
3. Stoned zijn.
Nee ik ben niet of nauwelijks stoned, ik bepaal wanneer wel en wanneer niet.

Nu na twee jaar, heb ik nog steeds kwaliteit van leven. Ik doe het wat rustiger aan omdat het kan en niet omdat het moet. Ik wandel, zwem of fiets nog elke dag.

UPDATE 17 MEI

10 dagen geleden ben ik begonnen met het wormenmiddeltje mebendazol. Een beetje lacherig zelfs, maar nu 10 dagen later denk ik daar anders over. Mijn tumor hoog in mijn nek is zeker met 75% geslonken. De anderen in mijn nek zijn niet groter dan een kopspelt. Mebendazol zal vanaf nu standaard in mijn medicijnkastje staan.

Mijn boosheid naar de reguliere zorg begint zijn toppunt te naderen. Ik voel me giga belazerd!

UPDATE 3 JUNI

Mijn plantjes (cannabis) staan inmiddels in de grond. Eigenlijk heb ik er 52 nodig, maar helaas het is verboden. Ik vraag mij oprecht af wie er nu crimineel is, ik die zo graag wil blijven leven of onze overheid. In cannaland vragen ze inmiddels prijzen voor de cannabisolie, waar je binnen no time failliet op gaat. Er belanden zelfs mensen in het ziekenhuis, omdat er harteloze varkens zijn die van diervoeders cannabisolie maken. Dit alles met dank aan aan overheid die dit mooie helende plantje verbied.

UPDATE 10 JULI

Inmiddels staan er toch bijna 40 planten ik heb van een kennis nog 15 autoflowertjes gehad. Nu maar bidden dat het genoeg is en dat ik niet ontdekt wordt.

UPDATE 12 AUGUSTUS

Ik leef inmiddels al 30 maanden. Ik probeer mijn verhaal via facebook te delen o.a. bij het KWF en andere grote kankersites als het nationaal fonds tegen kanker, maar deze blokkeren me al na een paar berichten. (IK BEN GEVAARLIJK VINDEN ZIJ). Ik denk daar heel anders over. Ook heb ik mails gestuurd aan mijn longarts en mijn huisarts. Hen gewezen op hun eed, maar het lijkt allemaal niet te helpen, de longarts vertelde dat er besloten is er verder geen onderzoek naar te doen. Ze doen op deze manier heel veel mensen te kort. Ik ga niet zeggen dat cannabis geneest, zo ver is het nog niet, maar dat het je leven verlengt, daar ben ik het keiharde bewijs van. Het is ook niet alleen de cannabis, het is het totaalpakketje.

Inmiddels experimenteer het Radbout met thc pillen, tuurlijk het moet weer chemisch. Daar hebben ze dan ook nog een vette subsidie voor gekregen. De heren wetenschappers hebben de thc chemisch weten te scheiden van het plantje. Voor het gemak vergeten ze het totaalpakketje. En krijgen kankerpatiënten onder het mom van aansterken infuusvoeding met maar liefst 42% suikers. En als je dan weet dat suikers een no go is bij kanker……….dan vliegt mij de woede naar de keel.

Inmiddels leef ik al 31 maanden. 

UPDATE DECEMBER 2016 ik leef al 34 maanden

En weer tuigen we de kerstboom op, maar nu in Spanje. we zijn inmiddels verhuisd naar een echte woning. we hebben de planten geoogst en olie gemaakt. ik voel me nog steeds goed. wandel, fiets en doe mijn dagelijkse dingetjes. Geestelijk heb ik het wel nog steeds zwaar. Door de alternatieve weg te kiezen ben ik veel mensen verloren. niet omdat ik anders ben, maar omdat mensen nu eenmaal veroordelen wat niet standaard is. ik heb geen idee waar ik sta, en maak me er ook niet echt druk om. leef in het hier en nu. ben inmiddels wel artisiminin gaan slikken twee maal daags, voel me er zeker beter bij.

Ik maak me wel boos over het politieke beleid omtrent cannabis, jeetje wat veroorzaakt dat vreselijk veel leed. onze regering moet zich echt kapot schamen.

Maar nu komt het! Om cannabis te kopen, is niet te betalen en op zelf kweken staat 12 jaar. Wie is hier godverdomme nou crimineel!!!! Wat verwachten deze mongolen van me, dat ik gewoon doodga omdat zij dit plantje verbieden. Dit staat in mijn ogen gelijk aan DOOD DOOR SCHULD vind je ook niet!!!!!! Maar niemand hoort me, de huisarts doet of hij gek is, de longarts doet of ze gek is, ze vragen niet eens meer hoe het met me gaat.

UPDATE FEBRUARI 2017 (inmiddels leef ik bijna 3 jaar)

Wandel nog steeds rond, ga het gevecht aan met de politiek.

UPDATE JUNI 2017

Ik ga nog steeds goed (40 maanden)

John en ik hebben onze trouwdag over gedaan

We zijn inmiddels begonnen met de opvang van kankerpatiënten

En zijn daar best druk mee. Ik voel me nog steeds goed. Mijn boosheid

Naar regulier is alleen maar groter geworden. Ook de groep die ik help

wordt steeds groter.

 

(Dank je wel lieve Bambi voor je verhaal, we hopen in de toekomst nog updates van je blog te mogen ontvangen.)

 

 

2 thoughts on “Mediwiet gebruiker Bambi Kweenie deel 2”

  1. Bambi, ik krijg ook steeds een draai in mijn buik, en woede, als ik ergens lees dat oom (lees mongool) agent trots naar buiten komt met een paar planten in zijn hand. Dan denk ik zo van ‘zo flapdrol, jij bent nu iemand daar aan het vermoorden! Maar eens, dan komt de dag dat ze het gaan inzien wat een wonder middel het is.
    Maar goed, ik heb dit deel gelezen, maar het eerste deel gemist, erg indrukwekkend. Misschien dat ik het nog ergens vind.
    Blijf zo lekker doorgaan met je mooie verhaal.

    Groet,

    Sjaak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Anti-spam: complete the taskWordPress CAPTCHA