All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. fsmidt

  tussendoortje

  dacht dat de S5 Xheijuana bestoven was , later weer niet en nu weer wel want er zitten een paar zaadjes tussen. de Double Blanche is waarschijnlijk niet bestoven, dus reveggen en opnieuw proberen. het zaadje hierboven is al veranderd in een plantje. afwachten of het een meisje is ,vind de mama erg lekker ruiken. er zijn zaden zat dus dat zal wel goed komen 100 jiffies besteld, vind ze best wel handig.
 3. fsmidt

  Derde poging buitenkweek

  is de "qoute" verdwenen? als je een plant topt concentreert de plant zich meer op het onderste gedeelte,daarmee wordt de plant voller , als je haar door laat groeien wordt het een lange spriet.
 4. DeVos

  Derde poging buitenkweek

  hoe hoog is ze nu?
 5. Sarah1970

  Derde poging buitenkweek

  Oké bedankt. Dus als ik het goed lees een paar nodes om hem niet te hoog te laten worden (dat zou ik ook wel willen idd) maar hoe weet ik dan wat ik er precies af moet knippen? En wanneer, nu al of later?
 6. DeVos

  Eerste kweekje

  of dat slakkepoep is weet ik eigenlijk niet.. maar een slijmspoor op je top...resulteert in toprot.....op het slijm hechten zich schimmelsporen makkelijk....en dat slijm spoelt niet weg met regen.... er zijn idd weer walgelijk veel slakken.....met deze nattigheid......ze steken nu overdag met regen gewoon de straat over...
 7. Mr. Green

  effe voorstellen

  Welkom op WF robje
 8. Bioman

  Derde poging buitenkweek

  Lijkt mij al een grote dame om te toppen. Volgens mij zit die nu volop in groei en hopelijk houdt ze zich aan de opgegeven hoogte... Op RQS lees ik het volgende "OG Kush staat erom bekend dat ze lichtelijk oprekt tijdens de groei, maar snel voller wordt tijdens de bloei. Over het algemeen wordt ze 90 tot 160 cm hoog" Bij buitengroei staat er dan wel een grotere maat, tot 220 cm en klaar in oktober, lijkt mij dat ze wel goed op weg is om de twee meter te halen, met acht weken bloei zit ze nog minstens 4 weken in de groei (als ik dat goed heb). In deze link spreken ze op het laatste om te toppen om de hoogte een beetje te bedwingen wat bij jouw plant wel de bedoeling/geschikt lijkt. https://www.mediwietsite.nl/toppen-wietplanten-wat-haal-weg-wanneer/
 9. Sarah1970

  Derde poging buitenkweek

  Hoi, ik heb wat dingen opgezocht over toppen maar wat ik lees krijg je dan alleen twee toppen i.p.v. één, hoe zou de plant dan voller worden?
 10. Ietsnut

  Eerste kweekje

  Gratis vliegles gegeven aan een naaktslak. Op zich ben ik vrij tolerant tov de beestjes, maar poepen op mijn pas geplante plantje grenst aan mijn begrip.
 11. Bedankt voor de tip @Test@ment Ik zal er op letten, maar ik denk dat ik wel m'n calmag gewoon mee moet geven. Hier nog wat foto's, in grote lijnen loopt ut weer zoals het zou moeten. Ik heb nog een hoop beschadigd blad er tussen zitten, dit was van de eerste fuck up, maar het valt vanzelf wel d'r af als de plant dat wilt.
 12. Ietsnut

  Eerste kweekje

  Het verduisteren werkt. De powerplant en de fat banana beginnen te toppen. De nortern lights auto, de narco purps auto en de bubblelicious auto bloeien ook. Door weer en wind. Bij de narco is goed te zien hoe het regenwater de suikerblaadjes schoon spoelt. In gedachten ben ik al afdakjes aan het bouwen voor de laatste weken. Maar of het er in de praktijk nog van komt weet ik niet. Omdat we nu veel zullen gaan pendelen tussen thuis en t huisje en daar ook veel geklust en gedaan moet gaan worden, zullen we een beetje moeten schipperen qua geld en tijd. Gelukkig hebben we ook nog parasols, dus een halfbakken oplossing is er al. Toch staan ze nu nog veels te mooi in de regen. De planten lijken het erg prettig te vinden in deze kikkerregen tijdens de gebruikelijke hondsweken in juli. Al met al verwacht ik een uitbundige groei en/ of bloeiweek na het weekend als het weer droog en warmer wordt.
 13. Bioman

  Oogstvragen trichromen ea

  Zelf ook wat antwoorden gezocht en deze link bevat toch al antwoord op vraag 1 : tijd is moeilijk in te schatten en erg afhankelijk van ras tot ras. https://www.michiganmedicalmarijuana.org/topic/41707-timeframe-on-average-to-go-from-clear-to-milky-to-amber/ Vraag II lijkt me ook simpel, boven meer amber, beneden meer transparant, zo zie ik het toch in de microscoop, zelfde met pistels, beneden nog enkele witte haartjes, boven alles oranje. Plant is klein, in twee delen oogsten kan wel maar is voor dit plantje amper de moeite, misschien laat ik ter experiment de onderste fluf nog wat bijkomen. Het weer mag omslagen wat mij betreft, die vochtigheid lijkt me geen goeie vriend van dikke toppen. Ik inspecteer dagelijks en al een geluk dat plantjes geen last hebben van "kijken", anders lagen ze nu allemaal plat , wel nog geen rot of andere miserie gezien. Zo'n zakmicroscoop lijkt me idd de grote kost niet, heel de tijd suikerblaadjes plukken is geen optie. Nog een vraagje : Drogen bij huidige LV lijkt me een lastige klus. In Fr merkte ik dat mijn toppen (opgehangen op donkere niet geïsoleerde zolder) vochtig werden bij vochtig weer, mogelijk zet ik hier de tent op met afzuiging en ventilatie er in maar hoe krijg je lucht droger dan dat die buiten is ???
 14. Rob11

  Autoflower binnenkweek

  Daar heb je wel gelijk in en hahahahahaha zo hoort het eigenlijk ook he 😛
 15. @Ietsnut hoi.., ik kijk meestal naar buienradar.. als ie aangeeft dat het over de gehele dag gaat regenen zet ik nu nu liever binnen ivm de toppen! Dan neem ik die paar min zon per dag maar voor lief! Vandaag de 2de dag dat ze binnen gaan staan.. en ik heb ze bij mijn ouders in de tuin staan dus mocht het zo zijn dan kan mijn vader ze nog altijd binnen of buiten zetten.
 16. Last week
 17. DeVos

  Autoflower binnenkweek

  ijken ?....dat doe je met 4 en 7... als je dingen wil uitsluiten....dan moet je zeker zijn van je ph meter.....er zijn er die er zuiniger op zijn als hun vriendin..
 18. Frits.Pate

  Advies "versterking" Spectrabox

  Dit. Waarom moeilijk doen met zoveel lampen.
 19. Ietsnut

  Eerste kweekje

  Nu de 2 x 57 plantjes en zaailingen in de luwte van de regen dansen, kunnen wij mooi alvast wat dagdromen over volgend jaar. We gaan terug naar de natuur. Bij het charletje begint het bos en eindigt de zoektocht naar rust. En dat is iets dat mijn vriendin en ik wel zien zitten. Om er samen een bonte toevlucht van te maken. Het nieuwe teritorium hebben we al verdeeld. Zij heeft veto over de voor- en binnenkant. En ik ben de eindbaas over buiten en de achtertuin. Voor de blauwdruk van het masterplan van volgend jaar halen we de inspiratie ook uit het verhaal van de fantastische meneer Vos.
 20. DeVos

  Buitenkweek Turkije 4 verschillende auto's

  boven de 30 graden gaan ze in overleving modus....en gaat ze tot 80% minder groeien...mja...dat weet al uit de binnen kweek toch?.... ook het belang van koele wortels en mulch..... dat apparaatje wat hij heeft om blad temperatuur te meten...kan ook met een beetje eclectische koorts thermometer.....als covid19 wat is je (blad) temp en lv daar?.. ========================================= https://pulsegrow.com/blogs/learn/vpd#flower lv en temp en open staande bladmondjes...
 21. robje

  bruine bladpunten

  De grond-Ph-meter meet dus direct in de grond de Ph (is dat een goede betrouwbare meting?. De vloeistof-Ph-meter heb ik onlangs nog geijkt met pH4 en pH7 Pure Enzym en Power Roots zoals het schema aangeeft : 10 ml per 10 liter. ec waarde is ca 1.2. Dat is de enige voeding. Ik heb wel vaker gesproeid met water afgezuurd naar 6.2 en af en toe met gewoon water
 22. Test@ment

  Advies "versterking" Spectrabox

  Ik zou je adviseren om er 1 deftige lamp in te hangen, voor een 60x60 is in mijn ogen een 135W josephine van Rubol ideaal , eerlijk geprijsde lamp die heel goed presteerd voor een nette prijs :-)
 23. Test@ment

  bruine bladpunten

  weet je zeker dat die ph meter goed werkt?? lijkt me sterk dat je soil zo hoog zit als je 6.2 gegoten hebt. dit zij symptomen van tekorten en verbranding dus doen mij meteen aan een ph probleem denken idd of je hebt je ergens gemist met de producten die je gegeven hebt en er is een blokkade ontstaan.
 24. @Rogz

  AF Bubblegum buitenkweek eerste keer

  Het kan niet in de pot regenen, ze staan onder een soort van afdak, dat hou ik in de gaten, toch bedankt tijdje geleden heeft ze wel wat flinke buitjes gehad en heb sindsdien geen water meer gegeven. Dat t toch nog zo nat is komt dan ook weer omdat ze niet verhoogd stonden en er niks verdampt met dit weer. Neig inderdaad ook naar te natte voeten zoals @Bioman zegt. Wind schade zit er ook zeker op maar juist doordat ik dat wel herken, kon ik dit niet plaatsen :p . Wortels zien er nog wel gezond uit van het beetje wat ik kan zien. Hopen dat nu ze, en lucht van onderen krijgt, en het zonnige weer vanaf aankomend weekend, weer wat bij gaat trekken dan.
 1. Load more activity

Announcements