All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Domination

  Vlekken op bladeren. Schimmelinfectie?

  Had foto's geplakt hier, maar die zijn dus niet blijven staan.
 3. Today
 4. KillahBee97

  Eerste binnekweek LED setup?

  ahh, gotcha! thx
 5. S37

  Eerste binnekweek LED setup?

  ja maar de kwaliteit van de buisventilator weet je niet van te voren. ik geef een idee mee
 6. KillahBee97

  Eerste binnekweek LED setup?

  afzuiger en filter zit al bij de set toch?
 7. S37

  Eerste binnekweek LED setup?

  dat is de beter optie de afzuiger is wel 30 euro ergens ik zou een S & P silent tube fan halen en die in een houten doos stoppen met studio foam als je niet te vregen bent met lawaai
 8. Mr. Green

  Eerste binnekweek LED setup?

  is idd een betere optie 👍
 9. Mr. Green

  Vlekken op bladeren. Schimmelinfectie?

  Wat is dat voor geheimschrift hier boven 🤔
 10. KillahBee97

  Eerste binnekweek LED setup?

  https://www.spider-farmer.com/products/new-sf2000-led-grow-light-full-spectrum-140x70x200cm-grow-tent-kits-carbon-filter-indoor misschien is dit wel een betere optie? wat denken jullie? dan ben ik direct klaar denk ik.
 11. S37

  Eerste binnekweek LED setup?

  123tuintechniek heeft alles en greensell heeft ook een hoop
 12. S37

  Eerste binnekweek LED setup?

  je kan ook 4x een led paneel van 130 eur halen met kleine leds en dan scroggen je kan een homegrown tent nemen ofzo
 13. S37

  Zaden afbloei tijden

  ja ik zie dat alleen later varieteiten er zijn nog. de passion #1 van dutch passion maakt een strain niet vlugger als danish passion word bedoelt wel
 14. DeVos

  Zaden afbloei tijden

  de poolse breeder "Biogenetic"... heeft ook een goede reputatie en zou gedeeltelijk werken met de GGS...genen....aldus velen daar....
 15. S37

  Zaden afbloei tijden

  ja alles is out of stock...
 16. DeVos

  Zaden afbloei tijden

  ja maar deze ggs...heeft idd een hele hoge reputatie in polen....maar....die is spoorloos in polen.....en alle voorraad zaden zijn al tijden op..... niemand die weet waar hij/zij.... is/zijn......
 17. Beste medekwekers, Nadat van de zomer een prachtige eerste buitenkweek 2 weken vóór de oogst abrupt vermoord is door een 'meld misdaad anoniem', wil ik een binnenkweek gaan opzetten met LED(dan maar op deze manier aangezien je als nette burger alsnog gestraft wordt ) Wat betreft de lamp, ben ik er al uit. Dit wordt de Spider Farmer sf4000. Zat er aan te denken om ook maar direct deze tent erbij te doen https://www.spider-farmer.com/collec...m-oxford-cloth maar vind ik toch best prijzig... betere alternatieven hoor ik graag Mijn vraag voor jullie, hoe zouden jullie deze kweektent inrichten? Welke maat filter en afzuiging? Luchtbevochtiging? etc etc... En wat betreft de veiligheid, dit is gewoon plug and play toch? Direct in stopcontact? Of moet ik nog speciale apparatuur of schakelingen aanschaffen?
 18. fsmidt

  Zaden afbloei tijden

  S5 x Herijuana waarschijnlijk een goede pheno. Begin november klaar en geen rot. Resten laten staan om te kijken hoever we konden gaan,midden november kwam er een beetje rot in maar ja wat wil je met al die knipwonden en bakken met regen. Voeding : gat met dame blanche recept en vijverwater. ik had zelf ook 1 staan in volle grond en die zou waarschijnlijk nog groter dan deze zijn was het niet dat ik deze bij ruim 2 meter noodzakelijk gehalveerd heb en later toch nog kunnen oogsten met enorme achterstand natuurlijk. bij het punt van afknippen zat wel schimmel maar de plant gaf er niet veel om , deze was met stip de beste die ik buiten heb gehad. volgend jaar op een scrog van 5x2 mtr en verduisteren ben heel benieuwd wat ze dan gaat doen. van deze ben ik nu bezig om fem zaad te maken door de zelfde stekken met elkaar te bestuiven op de STS methode,ervan uitgaande dat het nazaad dan precies het zelfde is. p.s bovenstaande staat op een scrog van 1,2 x1,2 mtr dus normaal zou ze nog hoger zijn en de meest linkse is al ontdaan van haar hoofdtoppen. 1 nadeel het is een enorme luizen magneet.
 19. kritischemassa

  KritischeMassa kweekt 2 mohammeds - Sanlight q3w op 60x60

  Bloeidag (planten op 12|12) 17 - Groeidag 49 Vandaag dus de sensor van de thermostaat in/onder het bladerdek gehangen en dat scheelt wel, de temperatuur op het punt waar ik meet was een graad lager dan de thermostaat aangaf. Maar vanmorgen toen de lamp nog brandde zag ik amper verschil. Het wordt echt tijd dat die logger binnenkomt. Verder weinig bijzonders te melden, behalve dat ik me twee keer heb vergist met de Green Sensation, kennelijk is 1 ml/l de max, ik heb nu twee keer 2 ml/1,4l gegeven. Nou ja, het zal wel. Ze leken me desondanks toch weer hongerig dus ze hebben weer 4ml/1.4l AB en 1 ml/1.4l GS gekregen (1,4ltr verdeeld over beiden). Goed, ik denk dat het tijd is voor de plaatjes. En dat was hem weer voor vandaag, lief dagboek
 20. wiet61

  Zaden afbloei tijden

  https://gnomesgarden.pl/en/manufacturer/ggs-grzech-grow-seeds deze zaden breeder bedoel ik ,als je kijkt in hun topics dan zijn ze allemaal vroeg klaar .
 21. wiet61

  Zaden afbloei tijden

  Daarom kan deze topic zo,n waarde volle aanvulling zijn als de kwekers hier hun ervaringen delen , daarom deze topic , en ze weten wat ze kunnen kopen volgend jaar .
 22. wiet61

  Zaden afbloei tijden

  Het leken mij allemaal mooie strains die vroeger zijn ,daarom gekocht voor volgend jaar . De serious 6 is ook weer een zeer mooie strain , die redelijk vroege heeft , maar ook iets later , vele hebben kruisingen ermee gemaakt die zeer vroeg zijn , op poolse forums te vinden , maar dit jaar niet te koop . ik zal ze eens zoeken die zaden bank , ze zijn er gek op allemaal omdat deze zeer vroeg is , niet meer te krijgen dit jaar . Alles staat en gaat door het weer in ons land , alles rot dat , zelfs de beste strain , ik heb er gehad waarvan ze zeiden dat ze niet rotten . Als ik je vertel dat dat de strain was die het meeste rotte , dus zeg het maar ,je moet ook wat geluk hebben met het weer hier in ons kikkerland . Het leken me mooie strains ,ook de fast gorilla van 00 seeds , hier heb ik dat gezien in deze topic dat hij vlug was dit jaar en mooi spul leverde , toen ik ging kijken zag ik ook een vlugge poisson van dezelfde zaden maker , ik dacht dat moet ik eens gaan proberen . Het kan altijd beter als dit jaar met die sweet seeds shit , die jaren lang goed was , maar dit jaar waardeloos ,je ziet het veel bij zaden breeders . Dat de zaden goed zijn en vroeg , en na een aantal jaren dat het over is ,waar dat aan ligt snap ik niet ,misschien dat ze vlug zaden willen maken om veel geld te verdienen .
 23. Tat2peet

  DWC 125W CFL op 40x40

  Dag 52 van de bloei, overal zit wel wat haze in en tja de bloeitijden......daar is wel wat over gezegd hier op het forum de laatste tijd. Gelukkig zijn dit geen commerciele soortjes, want van de verwachte bloeitijd klopt geen bal. De cannnadential zal nog een dikke week moeten, de andere 2 nog wel 3+ weken schat ik zo.
 24. kritischemassa

  KritischeMassa kweekt 2 mohammeds - Sanlight q3w op 60x60

  Ik doe zelden iets overhaast Ik heb nog alle tijd, en het is ook nu niet zo'n kast dat ik bulk moet gaan aanschaffen
 25. slim ik zou vandaag nog je autos met korting aanschaffen hehehe
 26. S37

  De nieuwe lading zaden

  ja dat snap ik mar 100 euro kan niet. daar heb je echt veel zaden voor vet man zit je op een noors forum
 27. Tat2peet

  De nieuwe lading zaden

  Thanx @S37, maar hoeft echt niet. Nogmaals, het ging me om de genen en die heb ik nu. Die 100 euro aan zaadjes...hoop dat ze er een ander gelukkig mee maken.
 1. Load more activity

Announcements