All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Dat is het toffe..je bent steeds naar verbeteringen aan het zien. En ze zeggen dat het kweken verslavender is als het smoken. Ik kan ze geen ongelijk geven.
 3. Tune

  Serious Outdoor 2021

  Ziet er een mooie zomer uit
 4. Als ze te droog hebben gestaan dan kan je best een emmer vullen met water en daar je pot inzetten. Omdat de aarde te droog is dan loopt het water er los door als je van boven giet. Mijn ervaring is dat als je ze in een emmer zet dan slurpen ze stilaan terug water op en dan komt de capillaire kracht terug.
 5. echt hoor, precies een jaar geleden begonnen met de gedachte : 1m2 met 5plantjes onder 600w hps en moet je nu zien!
 6. Hehe....het is een mooie hobby hé.
 7. karel kweker

  LSD en Weddingcake in organic, Living Soil

  Mooie topic, complimenten,.. jammer van die herma,... Ik zou de zaden ook niet hergebruiken,.. het is in mijn ogen vragen om problemen.. mijn voorkeur gaat sowieso al uit naar reguliere zaden en of stekken. om deze ellende te voorkomen,.. stukje terug kwam ik het volgende tegen in deze topic,.. sorry maar dit klopt niet helemaal. Je kan heel goed mineralen gebruiken bij een organische kweekje.. je geeft een stukje terug zelf al aan dat schimmels en bactieren zelf ook mineralen eten om ze om te zetten naar planten voeding.. die kijken echt niet of die mineraal kunstmatig is gemaakt of natuurlijk is,.. als het voor hem maar te eten/om te zetten is.. of hij laat het links liggen zodat de planten het op kunnen nemen. Wat wel waar is, door een te hoge ec van je kunstmest kan je wel de bodemleven verknallen/ aanpassen waardoor niet meer geschikt voor een wietplant,. want zelfs in de zeebodem zit nog leven.. dus doden is ook niet het goede woord... Maar hou jij de EC gewoon laag, en maakt de merk van jou mineralen voeding (net als je organische voeding) geen gebruik van ballast zouten, dan kan je best wel een paar keer bijsturen met mineralen voeding zonder dat dit echt negatieve gevolgen zou hebben op je bodemleven..
 8. Milieudelict

  LSD en Weddingcake in organic, Living Soil

  Jup, elke plant heeft 2 cobs boven zich hangen. 100Watt per plant. De punt paprika's in de hoek moeten zich reden zonder.
 9. nou jongens, we zijn weer 1180euro verder! de 2 geekbeast zijn besteld!
 10. fsmidt

  LSD en Weddingcake in organic, Living Soil

  Elk plantje zn prive COB?
 11. Milieudelict

  LSD en Weddingcake in organic, Living Soil

  Aangezien mn topic nog redelijk hoog staat wilde ik nog even mededelen dat mn project mbt het no till hergebruiken officieel is mislukt. Ik heb voor ik mijn nieuwe ronde begon mijn potten aangevuld met een grond mengsel met daarin de ingrediënten zoald eerder gebruikt voor mijn mix echter bleek het daarna erg lastig om nog echt goeie compost te krijgen en is het toedienen van de compost- en andere thee-en maar minimaal geweest. Ik stap er even vanaf en zal misschien in de nabije toekomst nog een poging doen. Enkele weken in de bloei van de nieuwe ronde begonnen de planten kleur te verliezen. Toen heb ik 2 buffertabs in de potten gestoken en ben ik gaan bijvoeden met Bac Bloom (dus nog steeds organisch) De planten hebben zich vrij snel en prima hersteld en alles staat er prachtig bij hoewel er 1 nog niet echt lijkt aan te dikken in haar toppen. Een 3e plant welke ik weer op Plagron heb gezet overtreft echter alle verwachtingen en is op dit moment de koninging van de tent 😁😁😁 mede ook daarom dat ik het living soil experiment even laat voor wat het is. Nog een week of 3 te gaan en ik ben blij met hoe het er nu bij staat. Volgende ronde wordt 1 plant op Plagron en 1 plant volgens Sannies methode met buffertabs en Bac Bloom en daaruit zal wsl een keuze worden gemaakt. Ik lijk beide iig onder de knie te hebben.
 12. @fsmidt ik dacht juist dat de temperatuur in de bloei juist aan de lage kant moest liggen. Ik zorg ervoor dat ze het wat warmer krijgen. Bedankt voor de tips!
 13. karel kweker

  Karel terug op Weedforum

  Hart verwarmd om jullie reacties te lezen ... Het gaat met vallen en opstaan.. de 1e dag gaat het, en de andere dag een stuk minder ..
 14. Steek een sateprikker op de plek des onheils en laat deze even staan om vervolgens te kontroleren of deze vochtig is. Het lijkt idd meer op te droog,ze hebben iig te koud gestaan. 20 graden is sowieso te koud houd meer richting de 26 graden aan als het mogelijk is. Beter een keer te droog dan te nat.
 15. Yesterday
 16. Ja zijn 2 lagen boven elkaar idd! Ik wou eens Testen of het haalbaar was, ik heb 2 aardebakken gemaakt van 50x100 met daarboven een quantumboard van 240w ( dus intotaal 480w) en het gaat verassend goed vind ik!
 17. Wegpiraat

  Aardebak 9x great white shark onder 450w cxb3590

  gaat mooi zien er gezond uit! zie ik het nu goed en heb je twee lagen kort op elkaar sou echt dik zijn! Greetzz
 18. @Tat2peet ja, nat staan is zeker niet het probleem. Denk toch eerder dat ze te droog hebben gestaan dan.. Heb ze een flinke slok water gegeven. Misschien heb ik ze wel te weinig water gegeven, maar dat lijkt me ook sterk..
 19. DeVos

  Karel terug op Weedforum

  wb Karel...het kan alleen maar beter gaan denk ik zo...je krijgt wel phewwwwwwwwwwww.......veel ineens over je heen zeg....dat wenst je echt niemand toe....
 20. Mr. Green

  Karel terug op Weedforum

  Welkom terug Karel en al het goeds toegewenst voor de toekomst.
 21. Ik vind het heel prettig kweken! Ik houd het hierbij en hoop het snel onder de knie te krijgen
 22. Zijn je drainagegaten open onder in je potten?
 23. Nou en of! Schema BAC is prettig werken en geeft vrijwel geen tekorten, heb er een aantal keer fijn mee gekweekt
 24. wat een drukte daar ,mooi
 25. Hoi kwekers ik ben lichtelijk in paniek, de achterste twee plantjes staan er zeer droevig bij. Ik vraag me echt af hoe dit kan, ik zou het namelijk niet weten. De onderste bladeren waren geel, sommige erg droog en brokkelig, deze heb ik verwijderd Ik hoop dat jullie me wat advies kunnen geven.
 26. Het heeft weer even geduurd maar ik heb weer een paar foto'tjes. Verder is het allemaal niet zo bijzonder het enigste wat ik doe is het schema van bac volgen dus ik kan wel hele verhalen gaat typen maar heb geen idee wat🙈 Dit topic blijf ik gewoon lekker voeden met foto's zonder grote verhalen, vragen en tips hoor ik natuurlijk graag! De eerste 2 foto's zijn van de 9 gws die ik vandaag op 12 uur zet en de andere foto's zijn van mijn zelfbouw projectje ( wat is dat vol geworden!)
 27. fsmidt

  Skunk op cocos

  hahah vergeet niet dat ik ook 1 heb moeten afstaan. 1 voor bladvoeding ,1 voor neemolie mengsel en 1 voor de STS en 1 voor mn dochter.
 1. Load more activity

Announcements