All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. nee ik bedoel die bruine pluimen van het riet zelf....en dat ze in je toppen waaien...
 3. Cammadoriangrows

  White widow volle grond + critical 140l bak. 2m+ planten

  @Anonymous Oke oke, heb even goed gekeken en heb nog een 2de gevonden. Calyx uit elkaar gepeiterd en een klein groen zaadje gevonden. Ik wacht het even af...
 4. Bioman

  Derde poging buitenkweek

  Bijna een kerstboom Hier zelfde soortje in volle grond (RQS OG Kush), die heeft enkel kippen/paarden/koemestkorrels meegekregen bij uitplant, doet het prima en staat al klein beetje verder.
 5. Bioman

  Buitenkweek/serrekweek 2020

  Veel regen en storm. Candy heeft een flinke djoef gekregen van de wind. Vergelen zet zich aan uptempo door; ik denk dat ze de laatste weken in gaat, hopelijk zonder rot. Te vroeg oogsten lijkt me zonde/ toppen zijn wel mooi gezwollen imho, ik wacht op meer oranje stampertjes om naar de trichomen te kijken. Dat met die bloemenvoeding (suiker en nog wat) zou nu wel mooi van pas komen met dit weer om een paar takken in een vaas te zetten, heeft iemand dat eigenlijk al geprobeerd ?
 6. Anonymous

  Sjaakjebonenstaakje’s guerrilla 2020

  Jaa klopt man. Dat hebben we in de afgelopen droge jaren mee mogen maken. Was ook meer met het oog op de duur van afgifte Omdat je dan in de bloei die 6 tot 8 weken pakt.. komt er dus veel in een korte tijd vrij. En dat het elkaar dan niet (te veel) overlappen gaat. Of je met de veel stikstof afgifte blijft zitten in de bloeiperiode.. Dan is het precies wat jij zegt.. voor de 'laatste moment' plekkies.. Organisch heb je op de lange termijn wat meer aan Kon dat echt merken op een zanderige plek. Na een paar jaar flink investeren bruiste het van het leven.
 7. Ik wist niet dat dat kon maar lijkt me ideaal voor de planten, een rustige oude dag onder een lekkere lamp. Als ik dat kon met de buitenplanten, stonden ze nu al binnen want die storm en godganse nacht regen is ook niet alles.
 8. Anonymous

  Derde poging buitenkweek

  Hallo, Groeivoeding is niet bevorderlijk in de bloei. Je zou wat extra P en K mee kunnen geven. Ik gok dat deze richting eind november klaar gaat zijn.
 9. Anonymous

  White widow volle grond + critical 140l bak. 2m+ planten

  Als je er maar 1 vond is er niets aan de hand.. hij bloeit nu ook een week of 3/4 heh? Zo lang heeft dat zaadje ook wel gerijpt (is hij in de maak bij de plant). No worries zou ik zeggen Ik heb elk jaar wel een zaadje her of der.. hoort er wat bij. Bij binnenwiet uit de shop vind je toch ook af en toe eens een zaadje
 10. Cammadoriangrows

  White widow volle grond + critical 140l bak. 2m+ planten

  @Anonymous Uhmm... Ligte stress en paniek, dit is wat ik gevonden heb bij de white widow.
 11. Jups is erg rustig. Ziet er wel netjes uit maar Ik kijk altijd naar de tricotomen om het oogst moment te bepalen.
 12. Is het nou echt zo rustig op t forum ?
 13. Sarah1970

  Derde poging buitenkweek

  Hallo, de plant die ik in de grond heb gezet gaat wel goed denk ik. Moet ik deze nu ook de groeivoeding van Plagron geven of iets anders? Of niks? En hoe lang zal het duren voordat ik kan oogsten?
 14. Milieudelict

  LSD en Weddingcake in organic, Living Soil

  Er staat een compost thee op basis van wormenmest te brouwen welke later vandaag gegeven kan worden: Dit is gewoon enkel plagron megaworm met een btje esdoornsiroop in osmosewater wat 48uur actief belucht wordt. Deze thee is bacterie dominant en bevat tevens bacterie etende nematodes(aaltjes) en wat protozoa. Hierna komt er meer focus te liggen op fosfor en schimmel rijke theeën. Een aantal kernwoorden zijn: Fermentatie (compost+havermout) Bat guano Vis emulsie Yucca extract Er zal 2x per maand een thee gegeven gaan worden. Als bonus geef ik 1x per grow een thee op basis van een alfaflameel / zeewiermeel mix. Dit zou een dijk van een groeihormoon cocktail moeten zijn.
 15. Anonymous

  White widow volle grond + critical 140l bak. 2m+ planten

  Ja toch! Goeie instelling man. Binnen op led is ook mooi werk
 16. Dag 16 (20-25°c 52%) Bij voormalig kneusje hieronder is het 3e blad al 7 vingerig.. gaat snel voor een indica! Alles goed hier.. progressie nog iedere dag goed te zien! ✌️😎💚
 17. Heb ik niet naar gekeken maar er staat hoog water nu in het riet door de regen van afgelopen dagen ik wil ze eigenlijk met wortelkluit uit de potten trekken en thuis nog een weekje onder een lamp zetten
 18. Mr. Green

  BIG BUD

  Succes @Elmo, kijk zo nu en dan even mee
 19. hoe zien de trichomen er uit, ik heb mijn planten toen ze geheel milky waren omgehakt dit vanwege toprot de volgende gaat vandaag om, er zit nu nog niets in maar ga er ook niet op wachten 😁
 20. Mr. Green

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  ziet er mooi uit @hodjob, 👍
 21. Zal ik oogsten of het nog laten staan
 22. Yesterday
 23. hodjob

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  goedeavond kwekers, Een tijdje geleden alweer. Ondertussen heb ik de 2 auto's geoogst totaal kwamen ze samen uit op 50 gram. Wat er nu nog staat: NL x WW : De frisian dew:
 24. @Rogz

  AF Quick Ones eerste keer 2e ronde

  @Cammadoriangrows Haha weinig. Dit is ook mijn eerste binnenkweekje en heb buiten ook alleen 2 rondes auto's gehad in standaard supermarkt grond. Eigen grond mixen wordt wel aanbevolen door velen op t forum, zijn ook wel topics over te vinden wat goed zou zijn. Ben zelf deze keer voor de royalmix gegaan van plagron. Pak het iets serieuzer aan dan de buitenplantjes. Ik let nu vooral op het water en supplementen daarin, juiste waarden en temperatuur. Volgende kweekje een betere lamp wellicht. Steeds weer een stapje verder.
 25. Alweer 3 nodes binnen 2 cm. Blijft lekker kort zo! De lamp hangt nog zo een 12 cm boven de planten. De LST was dan ook eigenlijk wel nodig om ze er goed onder te krijgen. Vinden ze lekker dus. Nog even aan t bedenken of ik alvast een MH-ts1000 ga aanschaffen of dat ik deze kweek af ga maken met deze lamp. Voorzie moeilijkheden tijdens de bloei fase.. kan denk ik nooit alle toppen onder het 30x30cm spreidingsvlak van deze lamp krijgen op 10/12cm hoogte. Hoewel een hoge opbrengst niet perse noodzakelijk is om een lamp van €100 er uit te moeten halen. Ik denk er nog even over na. Financieel al best een hevige maand dus daar zit voor mij de crux (na 15 jaar nooit boetes te hebben gereden heb ik van afgelopen zomervakantie al €450 aan boetes binnen gehad 🤣😞). Waarschijnlijk dus pas de volgende ronde maar wie wiet. 🤣🌱 *Op de vorige foto's heb ik een paar witte vlekjes gespot. Ben nog vroeg erbij dus heb neem olie besteld en heb groene zeep in huis. Deze week alvast inspuiten al is t maar omdat voorkomen beter dan genezen is.
 26. DeVos

  blaadje per ongeluk verwijderd

  strekken is een natuurlijke reactie op licht tekort..... ze denkt dus dat er een andere plant naast haar staat....en dus gaat ze groeien om het licht te pakken.....zou ze dat niet doen.....dan krijgt ze geen licht en zal dus dood gaan...
 1. Load more activity

Announcements