All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. kritischemassa

  Guerilla 2022

  slakken! echt hoor... wie die beesten de Ark op heeft gelaten... man man man
 3. kritischemassa

  8 st Mimosa x TMC, 1st Amnesia en 1st Spumoni

  gaat als een trein
 4. Yesterday
 5. DeVos

  Guerilla 2022

  ja kunnen ook slakken geweest in..als ze zo klein zijn eet 1 slak ze op....in 1 nacht ....idd meer voorgroeien in beschermde omgeving,.....uit planten bij 15 a 20 cm... nooit opgeven....en ieder jaar heb je weer een nieuwe kans....al is eigenlijk nu de temp en dag lengte ideaal voor ons plantje... zeker niet te laat !!! succes !
 6. Gvrr143

  4x bruce banner in DWC

  Ik volg, succes!
 7. Test@ment

  Cannabis chat box

  Gisteren de Rosso_Corsa voor de laatste keer gediefd. Nu maar rustig aan de komende 6 weekjes.
 8. Bonsjoer

  Guerilla 2022

  Goedemiddag, Het is inmiddels alweer een ruime tijd geleden sinds mijn laatste post. Achter de schermen heb ik niet stil gezeten. Er zijn in totaal inmiddels 25 zaailingen naar de locatie gebracht. 5 dagen na het planten toch maar even een kijkje gaan nemen of de dames de hevige regenval overleeft hebben. Ik kom op de aan en zie eigenlijk dat er een enkeling nog maar staat.... Kutzooi, toch die regenbui geweest? Ik voel de aarde om te kijken hoeveel vocht er in zit en zie dan tot mijn verbazing meerdere dode pissebedden naast een stengeltje zonder blaadjes tegen. Die kleine fuckers hebben dus al bijna al mijn jonkies opgegeten.. Dit vraagt om actie. Google zegt mij dat kopertape zowel tegen slakken als pissebedden zou moeten werken. Ik ga de resterende 10 zaadjes laten ontkiemen en iets langer laten voorgroeien dan de andere. Ik ben van plan deze in kleine turfpotjes met een rand kopertape. De onderkant van het potje zal ik verwijderen voor de wortels. Een echte strijder geeft niet op na tegenslag!(+ het zou echt klote zijn als al die zakken aarde voor niets bloed zweet en tranen hebben opgeleverd) 😬 Groet, Sjon boer
 9. Amsterdam Errline

  4x bruce banner in DWC

  gaan er ook voor zitten succes.
 10. edjuhhh

  4x bruce banner in DWC

  Ik volg ook, dwc ben ik ook dol op.
 11. Last week
 12. DeVos

  Buitenkweek 2022

  in en na de oorlog werden er in nl duiven gehouden voor het vlees.....het ging om jonge (post) duiven.....net voor dat ze leren vliegen....dan zijn de op zijn lekkerst en vetst...
 13. DeVos

  Buitenkweek 2022

  jaman....in het donker met een zaklampje....dan vind je de meeste...
 14. DeVos

  Buitenkweek 2022

  ja man lekker duiven borst
 15. kritischemassa

  Cannabis chat box

  ja ik weet het, zweet overal... en spijt Maar het is wel dat de suri bij mij hier dicht is op maandag, want die is echt de beste ooit, die bara's.... echt... alleen, een lul van een vent, dat weer wel
 16. mr.Seedz

  4x bruce banner in DWC

  Dankje Peet , er hangt een eco led SR550 boven welke momenteel op 40 procent staat . Green , ik ga hem deze week aanpassen Thanks Tune ! Heb vandaag even gekeken en er komen nu al wat worteltjes door de mandjes ( wist niet dat het zo snel kon gaan )
 17. kritischemassa

  Cannabis chat box

  nou ja wat wel is, vanwege alle consternatie heb ik dus echt geen zin om te koken, dus eten we broodjes kipkerrie van de surinees en dus dat wordt morgenochtend lachen!
 18. kritischemassa

  Cannabis chat box

  het is vooral de existentiële pijn van het feit dat ik slechts een stap ben in de evolutie van een hele berg waterstof, helium, lithium en echt heel veel ruimte tijdspul. En wat hebben we dan? Auw in me smoel en een luie spreeuw! en heel veel slakken, en zoals Douglas Adams al zei “In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.” Nou, zeg dat!
 19. Tat2peet

  Cannabis chat box

  Ik heb ook medicinale soorten speciaal voor masculientjes….Powerfull Princess, Girly Ganja en Strong Sissyboy zijn bijvoorbeeld zulke soortjes
 20. kritischemassa

  Cannabis chat box

  ;( echt een pesthekel aan pijn jonguh! echt... verder ben ik vrij masculientje, maar tering... dat gehannes in mijn smoel, werkelijk hoor...!
 21. kritischemassa

  Buitenkweek 2022

  6 dikke slakken, en echt nou ik denk 10 naaktslakken geoogst, dit gaat prima zo, en ik druip... en mijn vrouw twijfelt aan mentale toestand, en dat is terecht!
 1. Load more activity

Announcements