• Anker en Anker Advocaten
  Omnipotent
  Growers Choice
  PGMC
 • Announcements

  • karel kweker

   Weedforum Nieuwe Leden.   12/03/2017

   weedforum.eu cannabisforum voor de recreative blower en medicinale grower, op het forum vind je vele tips and tricks om wietplant te kunnen kweken voor eigen (medicinaal) gebruik...   We zouden graag nieuwe leden er op willen wijzen dat ze zich dienen voor te stellen in de wie is wie hoek. Het hoeft geen heel verhaal te zijn, maar gewoon een kleine introductie,  Je zou misschien kort kunnen omschrijven wat jou ervaringen al zijn, of dat je helemaal nieuw bent met het kweken.   Maak er wat leuks van hier op het forum 

Kweken

Algemene informatie over ongedierte , voeding, maar ook hasj maken en een knutselhoek voor electonica

Forums

 1. Algemene informatie

  Algemeen informatie over kweken van wiet. van Ph doet voor je wietplant tot het houden van eigen Moederplanten.

  3,590
  posts
 2. Voedingsstoffen algemeen

  Informatie over voedingstoffen die je wietplant nodig heeft. als Magnesium, Stikstof, Fosfor enz enz, maar ook hoe je zelf budget wiet voeding kunt maken.

  1,301
  posts
 3. Hasj en Olie maken

  Hier vind je verschillende manieren hoe je hasj maakt, Maar ook hoe je olie van de wietplant kan krijgen. Heb jij een eigen manier of een verslag hoe je hasj/olie maakt post hem hier

  1,601
  posts
 4. Ziekten en ongedierte

  Last van spint, meeldauw of schimmels hier vind je wel een antwoord op je vraag, en anders voel je vrij om een vraag te posten.

  696
  posts
 5. Electronica Knutselhoek

  Wiet kweken moet je VEILIG willen doen. vandaar deze hoek, alles op het gebied van elektronisch knutselen relais en aansluitingen.

  1,181
  posts
 • waterpijp-bong.nl