Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 10/29/2020 in all areas

 1. 5 points
  Je moet trouwens goed zoeken wil je die zaden ergens vinden ,bij een Deense side gekocht ,ik spreek vloeiend Deens ,wel als ik 20 flessen bier op heb hihihih
 2. 4 points
  Het is nooit nutteloos ,alles kan je gewoon vragen hier ,alles is bespreekbaar over onze planten , we zullen iedereen helpen als het kan . Wij hebben het ook moeten leren , je moest eens weten wat ik dik 30 jaar geleden heb lopen klote met binnensteks buiten , bijna geen gram te oogsten elk jaar , toen was dat buitengebeuren nog niet zo , internet was er niet ,je kon niks op zoeken , degene die het wist zei niks ,of je wist er niet van dat hij het deed . Nu hoeven ze maar een knop in te duwen , en alle antwoorden komen eruit rollen als het ware , en je kan het vragen . Dit is een van de forums waar gewoon normaal met elkaar om word gegaan, en we mekaar respecteren , af en toe komt er een vreemde snoeshaan om de hoek kijken met veel praatjes , die hebben ze dan ook weer zo weg . Daarom loopt het hier als een trein , zeker het buiten gebeuren is nergens zoals hier .
 3. 4 points
  Ook leddrivers hebben een inrush piekstroom en dit kun je terug vinden in het gegevensblad van je driver. Voor mijn meanwell drivers (geloof 185Watt) is de inrush 55Ampere voor 900microseconden. Bij inschakelen komt dit neer op 12650Watt voor een fractie van een seconde. Hier krijgen tijdklok wel een steeds meer een opneuker van. Nog iets anders wat er gebeurt is dat wanneer je je lampen uit schakeld en het relais danwel tijdklok dan wel schakelaar verbreekt je een vonk krijgt (bij verbreken erger als bij inschakelen). Hoe groter het vermogen hoe groter deze vonk, ook wel vlamboog. Deze vonk laat na elke keer uitschakelen miniscule beetjes zwarte aanslag achter op de contacten na langer gebruik hoop dit op en je contacten maken steeds minder goed contact. Wat een relais doet is niet veel meer dan een gewone schakelaar maar dan veiliger omdat de contacten vaak gemaakt zijn voor hogere stromen, beter geïsoleerd zijn en de contacten in een vonkkamer zitten. Ook een relais gaat op den (zeer lange)duur kapot en ook komt het wel eens voor dat ze te heet zijn geworden en wat zwart uitslaan of vast lopen maar daar blijft het dan bij. Geen brand iig. Kortsluitbeveiliging en overstroombeveiligingen zitten doorgaans niet ingebouwd op een relais. Ze zullen ongetwijfeld wel bestaan maar alleen interessant zijn als je echt niet weet wat je met je geld moet. Hiervoor gebruik ik gewoon een aparte installatie automaat (zoals in je groepenkast) maar dan van een lagere waarde welke ik mooi passend vond voor mijn setup.
 4. 3 points
 5. 3 points
  winter wiet......wie wil het niet??...
 6. 3 points
 7. 2 points
  kunnen we niet op huurbasis de silica verhuren?
 8. 2 points
  je kan echt nog wel wat doen aan je planten ik denk dat je 1-2 weken nog wel voeding kan geven. fsmid geeft goed advies zeker met deze autos kan je nog beter aansturen. waarschijnlijk is je voeding goed, goeie buds, maar de plant is iets kleiner daarom heeft hij misschien meer behoefte aan N ipv puur K je kan proberen 1/2 groei voeding te geven en even wat minder kalium in de trent van autoflower doen zegmaar bloei en groei in 1 fase als ik het goed begrepen heb (technisch gezien)
 9. 2 points
  Beetje geknutseld en alles werkt , beide tenten worden voldoende voorzien van verse lucht. T-stukje , verloopje, slangklemmetje en het was klaar.😁😁😁 Foto's volgen later....als het kan.
 10. 2 points
  hey bradder spa blauw is ph 6 das eazyy
 11. 2 points
 12. 2 points
  dacht ik al dat @fsmidt bionische ogen had of zo en dat die dat beest op die foto's had gevonden...
 13. 2 points
  Ik heb twee potjes onderweg. Mijn zoontje is tien, ik neem aan dat ik het gewoon kan injecteren zoals methadon?
 14. 2 points
  Ik gooi ze in een zeef eerst ,flink wrijven en veel kaf valt erdoor ,het heeft dan wel aan de tak gezeten en gedroogd twee weken ,dan pak ik een diep bord waar ik ze op gooi ,en ik blaas de rest weg ,het losse spul vliegt uit het bord ,en de zaden blijven liggen .
 15. 2 points
  Er bestaan geen problemen, enkel oplossingen. Probeer dit masker eens. (ik denk overigens dat dit ook kan bijdragen aan echtelijk geluk, twee vliegen in één klap)
 16. 2 points
  iGrow (r) ik zie het wel gebeuren met die liberalisatiegolf in de VS uitsluitend geschikt voor zaad uit de iSeed store
 17. 2 points
  Toevallig een idee van welke lengte van beide bladuiteindes je had? Zal me inderdaad verkeken hebben op de grootte van je potjes 😅 hahahhahahaha mooi
 18. 2 points
  zeeland toch? de provincie
 19. 2 points
  Ik werk al vier jaar met/aan ErdPurt. De meeste van mijn pheno's zijn ten laatste begin september klaar. De soort is wel niet zo rotbestendig als dat ze bij ACE laten uitschijnen.
 20. 2 points
  https://www.aceseeds.org/en/strains/standard/balochistan4.html
 21. 2 points
  Jou Pa is gewoon vergiftigd. Maar dat is ook z'n eigen schuld. Hij wilde de kool en de geit sparen. Ik hoop dat hij het nu geleerd heeft. Maar wat blijft; waarom worden we ziek. Onze natuurlijke staat is gezond zijn. Maar als wij vanaf de geboorte lichaam en geest vergiftigen, is het eigenlijk wonderlijk hoe lang het lichaam dit allemaal vol houd. Eet alleen bio en blijf weg van fabrieks voer. Laat niet Unilever voor je koken. Geen pakjes en zakjes. Geen bewerkte en geraffineerde troep. Geen suiker, geen witte zooi. Geen kleur, geur en smaakstoffen. Mijd straling van mobieltjes en wifi. Leg alles bedraad aan. En als je al eens wat mankeerd, neem dan kruiden en niets van Big Pharma.
 22. 2 points
  Dat ze er maar een ontzettende hoestbui van krijgen
 23. 2 points
  1 is voldoende https://m.youtube.com/watch?v=E8H-67ILaqc
 24. 2 points
  Leuk dat je nog even iets laat weten. Veel plezier met planning voor volgend jaar. We kijken er naar uit wat er allemaal gaat komen.
 25. 2 points
  Ik was al begonnen met een nieuw hok te timmeren op nieuwe locatie en het was ook de bedoeling dat ik op een leuke organische manier (volgens KISS) weer eens een kweekje ging tonen, maar ik ben een tuinder die 6 dagen in de week werkt, daarnaast regelmatig in complexe studies duikt en er is een paar maanden geleden roet in het eten gegooid, omdat pa de diagnose uitgezaaide Melanoomkanker kreeg. Ik ben me momenteel volledig op hem aan het storten en hem aan volgieten met verschillende cannabiolen, oliën en een breed pakket aan natuurlijke medicatie. Ik hoop eerst op een genezingsproces, waar ik dan een apart topic van zal openen om mensen de weg terug naar de natuur te wijzen, want de natuurlijke geneeskunde is er altijd al geweest, alleen kan de big Pharma daar niets aan verdienen. De tijd zal het leren.....

Announcements