Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/22/2015 in all areas

 1. 2 points
  Weer een beetje aan het klooien geweest
 2. 1 point
  hier een mooie ducu over hoe het er een tijd geleden aan toe ging.. erg mooi om te zien dat ze belasting aangifte deden en zelfs mislukte smokkel acties als kosten opgaven.... enjoy !! http://youtu.be/ceWZaMaq7vc http://youtu.be/qRsztTthlBk http://youtu.be/7k2Njbi5Jn8
 3. 1 point
  Hallo allemaal , Oorspronkelijk komende van het wf.nl , 2 jaar gestopt met de hobby wegens omstandigheden . al denk ik dat ik blij mag zijn ik toen in moeders huis toch heb moge kweken voor bepaalde tijd Nu kleine week op men eigen , dus hier gaan we weer , en hoop ik hier de micro sectie wat te kunnen versterken Setup : Dr 60 II , 4 x 11 liter potten , Digistar Balast 400 , Intern Reflector lamp 250 . Ruck 125 - 4 standen buisafzuiger . Prima Klima filter , Davin relais tijdsschakelaar . Medium / Voeding : ik gebruik deze ronde de canna lijn , met piranha poeder van AN , en de buffertabs van sannie . dit alles op een lightmix , maar plaatjes zeggen meer dan woorden Deze ronde gaan we proberen een paars tintje in de tent te krijgen , dus gaan we als ze allen uitkiemen voor : 3 x Killing Fields ( sannie ) , 1 x Outlaw ( dutch passion ) natuurlijk ben ik voorbereid mocht er een zaadje niet uit willen komen . zo dat was het voor nu , ik hoop hier men draai wat te vinden , en nieuwe mensen te leren kennen verder sta ik aaltijd open voor verdere vragen of commentaar , aaltijd enorm welkom . Groetjess
 4. 1 point
  jij gaat nog knaken verdienen frosty
 5. 1 point
  Gelukkig mogen patienten in Duitsland nu zelf kweken, ook die liggen weer voor op ons
 6. 1 point
  Zeker heftig man.. heb t net ook met de miss gekeken zeer van onder de indruk.. Snappen jullie nou waarom ze niet gewoon toegeven.. alles heeft te maken met geld vooral de pharmaindustrie
 7. 1 point
  oh waren dat wiet planten ik had nog zo gevraagd achter tomaten planten hoor
 8. 1 point
 9. 1 point
  Update 21-2 Helaas wat weinig tijd voor foto's gehad door het spelen in de sneeuw en daarna meteen een nieuwe aanwinst in huize Jiffy een gezellige Jack Russell . Daardoor wel heel erg druk gehad helaas... Hierbij wat foto's, de linker Bubble Yum heeft last van paarse bladeren, ik gok dat het temperatuur gerelateerd is. Dus de kachel verplaatst, hoger gezet en 24/7 met deze kou.
 10. 1 point
  Het knippen is echt belachelijk veel werk, maar dan heb je wel wat moois. Een tumble trimmer levert toch niet echt een gewenst resultaat voor de hobby kweker. Mensen inhuren om te knippen gaat me ook wat ver, al worden de helpende vrienden wel voorzien van een lekker rokertje als de wiet droog is. Gisteren met een vriend van me zitten knippen van 18:00 tot 06:00, biertje erbij niet bepaald een straf.
 11. 1 point
  Het zit niet mee inderdaad, maar je komt er iedere keer wel weer bovenop dus dat is dan wel mooi toch? Heb ook nog geen reserve lamp. Moet ik maar snel eens achteraan. Sowieso wellicht wel handig om voor 1 maart alvast wat extra te hebben liggen.
 12. 1 point
  Fsmidt wat schiet ik hier mee op als ik vragen man? Medigrow, plantje staat op verhoging alleen kan dan moeilijk bij de achterste. Vandaar dat die er niet op staat als ik in de kast bezig ben.
 13. 1 point
  goed bezig gorilla mooie start nu ze kunnen een weekje verder groeien in hun nieuwe pot zou ze nog wat op 18 u laten staan je hebt toch een hoge tent voor te bloeien
 14. 1 point
  Update time! Bedankt allemaal voor de reacties, leuk dat jullie allemaal mee blijven kijken! Ze beginnen nu lekker te stinken, heerlijke lucht als ik me tentje open doe Alle reaties op vorige deftige update staan op vorige pagina, wat lastig reageren..... Ik zeg thanks mannen! zo heerlijk foto's zonder hps: grtz en fijn weekend!
 15. 1 point
 16. 1 point
  Had dit topic helemaal nog niet geZien! Jij hebt grote plannen maat Gaat lekker, welke soortjes ga je buiten verduisteren?
 17. 1 point
  Heb deze iets te vroeg geoogst. Maar had de ruimte nodig. Ze word wel paars dus geen nood de Purple Qeeun houd haar woord. De mijne vertoont paars en heb er 1 gedraaid (kon het niet laten) en de binnenkant was al flink aan het kleuren. Ze rookt heerlijk weg,zo op het eerst ruik je de skunk,ga je de top kruimelen ruik je druif ga je haar roken proef je de 2 samen. Heel apart,zoals ik nu geoogst heb is het een dagrokertje een weekje langer en ze kan voor de dag is dan wel iets zwaarder en begin van de avond. Mooi en goed wietje. Nee van deze helaas geen foto`s. Had er ook maar 1 staan,1 uit 2. Beide zaden na 48 uur ontkiemt onder de lamp. Dit is ook de Skunk Buckeye niet de Buckeye Purple. Was testertje.
 18. 1 point
 19. 1 point
  Haha ja beter iets te laat dan niet[emoji14]
 20. 1 point
  Nog een fijne verjaardag collega
 21. 1 point
 22. 1 point
  Dat je dromen uit mogen komen
 23. 1 point
  hier is tie special verzoek de vlieger
 24. 1 point
  Goedemorgen collega hobbyisten. Bij deze even een korte voorstel ronde. Ik heb toch maar een account aangemaakt,want enkel meelezen is ook maar zoiets Ik ben een paar jaar geleden erg actief geweest op het andere forum,maar daarna ook een aantal jaren niet.Aangezien de boel daar erg is veranderd en een boel mensen van daar hier nu zitten,en ik ook weer zin had in posten ,heb ik hier een nieuwe account met nieuwe nickname aangemaakt. Het blijft toch kriebelen hahaha Op het moment heb ik wat dingetjes draaien,misschien dat ik er wel wat verslagen van bij ga houden. Zeg een fijne dag iedereen verder,ik duik het forum eens in Gr Sideburner.
 25. 1 point
  Dankzij de vocals van Dragoncave Nederwiet!

Announcements