Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/17/2017 in all areas

 1. 2 points
  Als ik alles wil proberen te veranderen waar ik het niet mee eens ben kom ik niet meer aan leven toe. Niet stemmen lijkt me een prima protest. Jij hecht veel waarde aan je stem, maar ik hou me niet graag bezig met iets dat ik achterlijk vind. Als de overheid mijn aandacht wil laten ze eerst maar eens orde op zaken stellen. Ondertussen ben ik gewoon een keurige burger waar niemand last van heeft.
 2. 2 points
  Yess mensen hier is weer een update de planten doen het super ze blijven mooi compact en gaan nu flink de breedte in heb se niet getopt of iets omdat het een af is die wil ik het liefst niet stressen
 3. 2 points
  eens met growing P niet alles braaf volgen wat er tegen je verteld word bij het nos journaal
 4. 2 points
  Komen jullie uit Noord-Korea ofzo? Zeik niet, geef enkel aan dat ik niet geloof in die poppenkast, dan ga ik toch niet stemmen omdat ik anders geen mening volgens jullie mag hebben? Laten we niet vergeten wat de overheid is. Komt hier een beetje op neer Krijgen pas mijn stem als ze die waard zijn en ondertussen blijf ik gewoon een mening hebben, ondanks dat volgens L3dnov en Casto niet zou mogen.
 5. 1 point
  Hallo iedereen. Ook dit jaar ga ik weer buiten spelen. Niet zo groot en uitgebreid als vorig jaar. Dus guerilla kweken doe ik dit jaar niet meer. Dit omdat het me gewoon teveel tijd kost. Alle respect na de aanhoudende guerilla kweker. Maar wat ga ik dan wel doen. Vorig jaar kweekte ik mijn buitenwiet op een boerderij en dit jaar heb ik wederom toestemming om daar mijn plantjes neer te zetten. Ik ga 4x Powerplant xl van @Zambeza zetten in 54 liter root potten. Daarnaast ook nog een aantal Jack de rippers autoflowers ook van Zambeza. Maar omdat ik de autoflowers als testzaad heb verkregen maak ik daar een apart topic over in de Zambeza hoek. De voorbereiding. Rechtbovenin 54 liter goedkope potgrond Rechtsonderin 54 liter bio potgrond Linksonderin 50/50 goedkope potgrond en bio potgrond Linksbovenin 54 liter bio potgrond. Ik ga de scrog methode toepassen op deze potten. Verdere info volgt. Schuif een stoel aan en pak een toeter??
 6. 1 point
  Goedeavond, graag wil ik mijzelf via deze weg voorstellen. Ik ben Gerrit, al jaren gepassioneerd kweker en verzorger van een collectie bonsai. wegens verhuizing ben ik op zoek naar alternatieve manier om invulling te geven aan mijn passie, planten. ik heb een huis en een tuinVol met binnen en buuitenlandse planten. Het is voor mij een uit de hand gelopen hobby die voormtt uit mijn liefde voor de natuur en drang om zelf voorzienend te kunnen zijn. al jaren kweek groei ik op biologische basis zondersyntetische voeding en bestrijdings middelen. ik heb mij aangemeld op het forum omdat ik weer terug bij af ben, mijn eerste eigen plantje was een cannabis plantwaar ik intens van genoten heb. het is mij een genoegenn me bij jullie te voegen, hopelijk kunnen we veel van elkaar leren. gr. G. G.
 7. 1 point
  ja zien er goed uit. wel wat minderen met de N ze geven aan dat ze meer als genoeg hebben volgens mij zou het je A en B voeding moeten zijn. bloeivoeding hoef je niks aan te veranderen gaat wel goeie run worden als ik het zo zie of niet. ziet er uit als je beste run tot nu toe een aan dachts punt met de A en B dat je altijd een gelijke hoeveelheid A en B geeft P en K voeding is voornamelijk belangrijk in de bloei
 8. 1 point
  Ik schuif een toeter , en pak een stoel ..... Heel veel succes !!
 9. 1 point
  Betoog? lol, ghehehehe. Het huren typen ik er voor de volledigheid bij. idd off topic, oh wat een ramp zeg. Ik zal het Nooooit meer doen. https://uitspraken.rechtspraak.nl Hier kun je gewoon eens hypotheek en telen intikken als zoekterm. Maar goed ik merk al dat ik me niet goed genoeg uitdruk om hierin serieus genomen te worden dus ik zal hier verder niet meer reageren.
 10. 1 point
  Ben benieuwd, succes!
 11. 1 point
  Je mag altijd een mening hebben natuurlijk, maar het is natuurlijk wat anders als je het ergens niet mee eens bent maar je er ook niets aan probeert te doen om het te veranderen Stem dan blanco of op een protest partij.
 12. 1 point
  Ik schuif aan, en die toeter is al op
 13. 1 point
  Daar gaat er weer 1! Succes! GRTZ KAYA
 14. 1 point
  Ik ben het echt helemaal met @L3dnov eens niet stemmen is niet zeiken! Eigenlijk zou het geen stemrecht moeten zijn maar stemplicht je moet stemmen tenzij je een ontheffing aanvraagt om thuis te mogen blijven
 15. 1 point
  Góójemiddig Allemool !! Z'n magnetron-behandeling lijkt wonderen te doen .... Zo stond ie er vanmorgen bij ..... Fijn weekend All!!
 16. 1 point
  @GrowingP uiteraard niet, Als je hebt gestemd heb iig nog enige invloed uitkunnen oefenen. Niet stemmen = geen invloed. En dan heb je dus ook niets te klagen als je niet eens bent met beleid. @Cat Nicky Ja, de partijen heb strootje getrokken op 14 maart en PvdA had het korste, dus die hebben ze minste zetels gegeven... Of zouden ze de dobbelsteen van het jeugdjournaal gebruikt hebben om te bepalen wie gaat winnen en wie niet...
 17. 1 point
  Hoe weet je dat eigenlijk zo zeker ....
 18. 1 point
  Echt gewoon bij Kingbrite de parts list van timber growlights bestellen, en je krijgt goedkoop je HQ spullen binnen. Ik was 30% goedkoper uit dan timber mee adverteert in dollars en het was nog snel ook! Klein pakket en uitstekend verpakt. Soms een beetje tax, maar ze plakken zelfs het logo af van Meanwell op de drivers, zodat ze goedkoper lijken, en ze doen er een bon bij voor je, van onder de 100 euro. En die leds in elkaar zetten is makkelijker dan een taart bakken jongens!! Een Ikea kast zit echt stukken ingewikkelder in elkaar. En die meanwell drivers zijn ook nog eens dubbel en dwars beveiligd tegen van alles.
 19. 1 point
  plastic zakjes verwijderd. grow babies grow
 20. 1 point
  Dat moet ik ook nog aandurven heb ik bij mijn vensterbank plantje niet gedaan, maar aldoende leer je
 21. 1 point
 22. 1 point
  Onbekend maakt onbemind. (Storende) typefouten zijn altijd aanleiding tot vraagtekens. In NL (ik vermoed ook Belgie) is het verplicht om op de website aan te geven met wie je zaken doet. Een website die dat niet doet, heeft schijnbaar wat te verbergen en is een teken van onbetrouwbaarheid. Op internet zijn ook veel oplichters actief, dus je moet goed kritisch zijn op het moment dat je geld zomaar ergens heen boekt. De markt is relatief nieuw en omgeven door turende oogjes van de overheid, maar ik zie al vooruitgang ten opzichte van een jaar geleden. Ik ben in 2014 begonnen met led, dat is drie jaar geleden, nu pas komen de eerste bedrijven in EU bovendrijven die kant en klare ledarmaturen bouwen (met de juiste onderdelen!) en die het ook nog eens goed doen. Jouw oordeel dat het "voor geen meter klopt" klopt dus voor geen meter. Ik lees het nu pas. Ten eerste is Jerry erg goedkoop, ga eens leds kopen bij de officiële handel in NL, daar betaal je veel meer voor hetzelfde. Je bent dus verwend met Jerry. Daarnaast kost het ontwikkelen en bouwen van een armatuur ook tijd. Tijd die voor jou gratis is, maar als je eenmaal een bedrijf hebt (waar je van moet leven), dan moet je die uren in rekening brengen. En tot slot heb je nog een winstmarge nodig om gezond te blijven en te kunnen blijven investeren. Als je een bedrijf had gehad, dan had je het geweten. De omschrijving "koekoek" vind ik niet passend. . Onze sponsor heeft kwaliteitsspullen, vergis je je daar niet in. De belangrijkste onderdelen van een goed armatuur zijn de ledchip, koeling en de driver. Als je die van de merken Cree, Brigdelux, meanwell en Citizen hebt, dan heb je simpelweg een goed armatuur. Je kunt tot in den treure discussiëren over het gebruikte wattage, uiterlijk etc, maar het blijven kwaliteitsspullen. En by the way...waarom bouw jij zelf niet eens iets voor de markt?
 23. 1 point
  Nee @Predator, je denkt veel te ver. Het gaat om onderstaande. Hierboven staat dat er 1 gezin in mag wonen en dat dat de huurder/eigenaar moet zijn. Meer niet. Je mag er geen appartementen in maken, geen verhuur van kamers, geen bedrijf etc. Dit heeft niets met kweken te maken. Maar we hebben wel een wet in Nederland die kweken van plantjes verbiedt. Nee, deze kom je niet overal tegen. De reden dat dit erin staat, is ook genoemd. Zie hieronder.
 24. 1 point
  ziet er netjes uit hoor loewy suc6 verder met je run
 25. 1 point
  Nou ik ben niet zo los gegaan als hpskweek Maar hier wat fotos... Ik vond het leuk om erbij te zijn en om de mannen van growerschoice te ontmoeten, bedankt nog voor de kaartjes!

Announcements