Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 26-10-18 in all areas

 1. 2 points
  Ola! Welkom aan boord. Ah, ik blow ook elke dag hoor...
 2. 1 point
  Lees het artikel hier: www.faqt.nl/recent/wiet-roken-mos-is-veel-goedkoper/ - via FAQT.nl
 3. 1 point
  Een woordeboek met vakjargon wat is vakjargon; bepaalde benamingen termen en afkortingen die bij een bepaalde beroepsgroep horen. In ons geval kwekers en dan kwekers van een bepaalde soort plant. Om het voor de nieuwe hobby'isten zoals ik wat duidelijker te maken hoop ik dat deze topic gevuld gaat worden met termen afkortingen benamingen enz. en uiteraard aangevuld met plaatjes .gif jes en filmpjes die duidelijk maken wat wat is. ik begin met een "node" net uitleg gehad van @Grow Weed dus ik hoop ik het juist reproduceer. Een "node" is engels voor knooppunt. Er komen bij een wietplant 2 blaadjes uit dus elke node is 1 bladpaartje.
 4. 1 point
  Lees het artikel hier: https://www.ad.nl/buitenland/rutte-tegen-canadese-scholieren-rook-geen-wiet~a629b29b/ - via AD.nl
 5. 1 point
  aller eerst doe dit altijd in een goed geventileerde ruimte zonder ontstekingsbronnen op moment dat ik met gas aan het spelen ben is de stroom van deze groep af. hallo weed forum. al eenige tijd komen er afentoe berichten mijn kant op over de productie van de butaan olie hoe ik die maak ect dus heb besloten er maar eens een topic aan te wijden. heb niet van alle stappen foto's ( maar de meeste wel) opdeze foto zie je vape vloeistof erbij staan. was voor een testje wat helaas gefaald is ( moet eens een nieuwe (gebruikte) turax homoginezer opde kopt tikken) gebruikte spullen, bho honey comb blast buis. (ongebleek kofie filter als filter) rvs spatels (ali) silly non stick bord en matjes bho blijft hier niet aan plakken vrijwel alles is van de bordjes en matjes weg te halen best value vacueem kit. (vacuum pomp, pyrex schaal. plexie glas deksel met negative presure gauge. heppa filter kraanstuk ect ) 2 bussen butaan near 0 impurities zodat er zo minmogelijk onzuiverheden achterblijven in de butan honey oil. dikke handschoen. op het moment dat je gas door de buis laat gaan koelt die heelver af tot onder het minpunt, als je je handen niet bescherm blijf je aan de buis plakken met je huid ( ouch) ik gebruik 2 bussen gas per 10 gram materiaal. als je een grotere pijp gebruikt van 60 gram heb je verhoudings gewijs iets minder gas nodig en kan je met 6 flessen af. knip afval goed klein maken en de buis stevig vullen. en beetje aandrukken warm water graad of 70-80 een aantal uur later houd je dan zo iets over en kan gaan denken aan vaccum trekken van de olie ik had deze sesie iets "nieuws" geprobeerd met 2ml toevoegde pg vloeistof maar helaas. heeft niet willen binden en liep er zo weer uit maar en heb uitendelijk ik naar een hoekje laten lopen en voorzichtig weer opgezogen met spuit na deze faze zet ik de schaal 30 minuten in een oven op 40 graden tijdens deze periode let ik erop dat de negative presure gauge nooit onder de 0.2 komtie daar wel inde buurt zet ik de pomp er nog even op ( bedacht me laatst ineens dat een ovenschaak ookwerkt ) uit eindelijk uit die 10 gram knipafval toch een leuk 2keer kuipje voor me vaporizer kunnen vullen en nog een klein beetje spare ( kuipje is +/-0.5 gram) en doe ik een paar dagen mee op deze manier)
 6. 1 point
 7. 1 point
  Alweer 10 dagen geleden waarvan nu een weekje op 12/12. Oooooooowwwwwww yeahhhhhhh hier wor ik very happy van 😁😁 Temperaturen met licht aan 25 a 27° met licht uit 18 a 19° ec is nog steeds 1,6 en je ph ???? joost mag het weten. Moet zeggen dat de grote pot me behoorlijk goed bevalt, vooral dat gekloot met zuur mis ik dus totaal niet blijkbaar is de ph regurerende functie van de omni best ok, me like it 😁😁 Niet dat ik zo lui ben maar gemak dient de mens, toch? De beetje hoog komende scheutjes weer even knakje gegeven zodat alles weer mooi gelijk komt van hoogte. To be continued 😉😉
 8. 1 point
  Mijn meiden houden ook van muziek ze dansen in de wind 😎
 9. 1 point
  Welkom!! een bioloog in de guerrilla afdeling is altijd heel nuttig...hoop dat je veel kan posten gr devos
 10. 1 point
  8 october stonden ze er zo bij. 7 dagen later en 85 liter water verder. ec van gietwater is nu 1.6 , ph ??? schat ergens rond de 7.0. We gaan nog daggie of 2 de 18/6 aanhouden en woensdag gaat klokkie om.
 11. 1 point
  IRIE IRIE Welcome like-minded! Leuk om wat raakvlakken te zien, al ben ik geen bioloog, spéél (nog) geen muziek en mist er nog wel iets lol....de rest komt aardig overeen. Ben benieuwd naar je eventuele verslag; ik zeg....gewoon doen! COOL RUNNINGS GRTZ KAYA
 12. 1 point
  Welkom op weedforum... Kijken idd uit naar je kweekverslag
 13. 1 point
  Haa welkom.!! Voel je vrij om een verslag te posten van je kweek
 14. 1 point
  Welkom! Ik ben heel erg benieuwd naar wat we nog van jou kunnen gaan leren in de toekomst leuke uitgebreide introductie in ieder geval, dat is altijd al leuk. Welke soortjes heb je deze zomer gekweekt? Bekijk mijn verslagje in de guerilla hoek anders ook maar eens als je dat leuk lijkt. Buitenkweek maar dan niet in de achtertuin. Groeten!
 15. 1 point
  Hoi welkom. Moet zeggen dat het aantal vrienden dat niet elke dag blowt op 1 hand te tellen is. Dan heb ik geluk als ik het zo hoor. Leuk, kan niet wachten op je buiten verslag, ongetwijfeld leerzaam.
 16. 1 point
  welkom op weedforum
 17. 1 point
  Welkom op het "relaxte" forum.
 18. 1 point
  Leuk! Ben erg benieuwd met welke (organische) elementen jij altijd hebt gekweekt. Welkom and have fun!
 19. 1 point
  https://glastuinbouw.agriholland.nl/licht4/docs/kleurendeinvloedvangolflengtesophetgewas.pdf https://www.redusystems.nl/nl/innovatie/kleur-van-het-licht-van-belang/ http://edepot.wur.nl/186093 is wel iets over te vinden nmaar ook niet veel ( en is niet helemaal mijn afdeling van kennis )
 20. 1 point
  heb de dader gevonden 😂🤣😅
 21. 1 point
  Wat ik me ook erg afvraag is of ik met 750m3 genoeg afzuiging heb om 900w led te koelen.. Afzuiger komt namelijk op zolder en ga vermoedelijk uitblazen door de filter.. of dit moet echt een te grote opgave worden, dan komt die in de kast... Valt me trouwens op dat die van filters het voor filter vlies vast hebben zitten met buisklemmen.. Word dat niet een te erge pain in the add om die aan de binnenzijde van de filter te plaatsen (dat vlies)? Kan ook nergens foto's of filmpjes vinden van gasten die hun koolstof filter modden voor uitblaas.. Iemand die mij kan uitleggen hoe je dit het best doet?
 22. 1 point
  Leuk idee,...dit soort dingen is handig voor iedereen
 23. 1 point
  SSSSTT! betekent kop dicht en draaien. De wijste les die een kweker kan leren!
 24. 1 point
  aho = alcoholic honey oil bho = butane honey oil
 25. 1 point
  maar dat is wel de bedoelling dieven = het weghalen van de onderste groei scheuten en bladeren aande onderkant vande plant pik er even een foto van @Stoney bij uit dit topic je haalt dan in princiepehet rode wat hij omcirkeld heeft weg en mischien die erboven ook nog en het groene zou ikzelf uit alle oksels weghalen toppen = het weg nemen van de nieuwste groei boven in de plant/tak zodat er zich meer zijtakken gaan vormen. en daar heeft @karel kweker een heelmooi stukje over geschreven dat kan je hier terug vinden http://www.weedforum.eu.wietblog/het-toppen-van-een-wietplant/

Announcements