Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/27/2019 in all areas

 1. 2 points
  Nieuw jaar, nieuwe kansen. Hierbij de opening van mijn topic van mijn moestuin in dit mooie jaar 2019! Opdat het maar een groeizaam jaar mag worden. Dit is de tijd van het jaar dat de hele tuin op zijn kops staat: paadjes verleggen, nieuwe bedden aanleggen, etc... zonder plaatjes geen moestuin praatjes! Een plaatje van de voorbereiding voor het jaar 2020: de Compostbak wordt gevuld. Het oogsten gaat ook gewoon door: boerenkool en prei.
 2. 1 point
  Hoi. Ik ga even door een hele drukke en gave maar enge tijd, verder niets te maken met die ene blunder. Ga een jaartje nuchter kei hard aan mijzelf werken, het leven proeven en persoonlijke demonen slachten. Ik zal zeker mee kijken af en toe, en ik kom waarschijnlijk terug als Rbbbยฒ. Tot de volgende!
 3. 1 point
  Dag 1 De eerste keer in veel jaren weer een rondje. 2 * 205 watt TGL, hortifan 160 (530m2) + Can 333 (350m2) op een cli mate In een Gorilla 1.2 x 1.2 tent. Biobizz all-mix, voeding is biobizz grow, bloei en top max. 16 Amnezen, die 1 a 2 weken gaan groeien max. Ingewaterd met water en bacto. Yay! Zin in!
 4. 1 point
  Dames staan lekker in de bloei onder de FLAME X8 UV .. Langzaam beginnen de buds op te zwellen..Net nog water gegeven met cocos A+B Green sensation en sugar royale van Plagron
 5. 1 point
  Beste medegrowers mijn naam is Ronnie Roofmijt ik ben nieuw hier op het forum en hoop hier het nodige te kunnen delen en leren..
 6. 1 point
  Je dames hebben niet geleden onder de scheerbeurt! Ziet er mooi uit!
 7. 1 point
  Ja zag het Vos De banaan wordt bedreigt Zou ook wel een nieuwe - ziekte resistente soort willen maken hahaha
 8. 1 point
  idd...om die stink zooi te voorkomen vond ik die weggooi-melkpakken wel een goed idee......na gebruik meteen weggooien in je eigen (volks)tuin....op guerrilla is dat wat moeilijker... heb wel eens met een herbruikbare bierval geprobeerd....werkt wel...maar die stank...
 9. 1 point
  Succes met alles rbbb! maaruh, rbbb2? Verlies nooit jezelf!
 10. 1 point
  KOmt allemaal goed hoor , als ik je ergens mee kan helpen hoor ik het wel .
 11. 1 point
  Heel veel sterkte daarmee Rabarbaraar, we zien je weer๐Ÿ‘๐Ÿ‘Œ
 12. 1 point
  Dit vond ik online Met een digitale tijdklok vorig jaar ellende gehad omdat snachts de stroom uitviel en daarna meteen terugkwam. Dit is niet goed voor een hps lamp en heeft de contacten vastgebrand hierdoor Dat zul je met bijvoorbeeld de Davin relaiskast niet meemaken Zelf gebruik ik een Evsa van Gavita met een gewone digitale klok. Dat kan omdat de Evsa langzaam opstart,dus niet in 1X de volle mep
 13. 1 point
  Eerste belangrijke regel in het kweken, doe het veilig! Probeer niet te beknibbelen op dingen als schakelkasten en/of relais want als dat fout gaat heb je zo de vlam in de pijp. Wat me verder opvalt is de lucht inlaat. Deze zou 3x het oppervlak moeten hebben van je afzuiger. Bvb ikzelf zuigen in mijn tent af door 200mm slang als lucht inlaat gebruik ik 2 x 200mm + 1 x 160mm. Een van de beperkende factoren bij binnenkweek is de beperkte co2, dit moeten we dus bevorderen door te zorgen dat er flink wat verse lucht (al dan niet verwarmd) de tent ingezogen word zodat de dames toch wat co2 krijgen. Verder ziet het er wel nice uit moet ik zeggen. Mss wat fans voor de circulatie extra want als straks deze dames in grotere pot gaan dan heb je dat tentje zo vol met een stevig struikgewas ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰ Groetjes Test@
 14. 1 point
  Dan zou ik idd zo snel mogelijk een Davin kastje kopen. Deze is voor een 1000W maar voor een 63โ‚ฌ zit ik toch graag veilig. https://www.greensell.nl/a-26090506/davin/dv-1000w-schakelkast/#description Je hebt er ook voo max 600W qua prijs ongeveer hetzelfde. Je zou niet willen dat er ergens kortsluiting komt met mss alle gevolgen vandien. Ook als je ze op 12/12 regime zet dan wil je idd niet dat je lamp gaat falen.
 15. 1 point
  gebruik je een evsa of een vsa? met een evsa eb je geen piek bij opstarten een vsa heeft een spoel een evsa niet welkom
 16. 1 point
  Als de wiedeweerga een relais kopen, of een deftige timer die er tegen kan. Als je eenmaal bloeit gaat een kapotte timer je de oogst kosten. Gewoon volgens het eind van de groei periode blijven voeden. Roots misschien bij verpotten nog een keer. Koop flinke potten! 25 liter. Met 18 ltr pot zit je maar op 90 liter totaal, en dat mag rustig 150-200 liter totaal zijn. Je loopt anders het risico dat als ze echt flink groot worden je meerdere keren per dag moet wateren/voeden. Ik neem aan dat iemand je advies gaf over lamp, en dat de 300 een groei en de 600 een bloiei lamp is? Ziet er verder goed uit! Netjes zo schoonhouden, elke dag liefde en het komt helemaal goed.
 17. 1 point
  Hij lag meteen out op straat , eerst het voorspatbord . sloeg om tegen de deuren , ik was er niet zo blij mee toen .

Announcements