Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 02/24/2019 in all areas

 1. 2 points
  Dag 17 bloei. Netje gespannen, en een beetje LST.
 2. 2 points
  24/02/2019 ( dag 12 ) kleine update . Vandaag heb ik ze voor het eerst npk gegeven met een ec van 1.0 en ph 5.8 Regulator. all in one. camg-boost. startbooster. paar foto’s voor de liefhebber Alles ziet er fris en groen uit. Verder heb ik niet veel te melden . Tempratuur lamp uit 20/21 graden , lamp aan 27/28. luchtvochtigheid lamp uit 50/55,lamp aan30/40. alle tips zijn welkom.
 3. 2 points
  foto`s van deze ochtend de kleintjes zijn overgepot en hangen nog door teveel water (denk ik). leds staan op 10 cm kleintjes oudjes rechts voor en achter en links achter
 4. 2 points
  Freddy weer hiero Ik heb weer wat updates en heleboel leuke fotos Als eerst heb ik dames de 21e verpot naar 65Liter kuipen, waardoor het wateren idd stuk eenvoudiger word @Tune?????, en na eerste 2 dagen zie ik al gelijk dat de planten het beter hebben zodra ze in grote potten staan. Ik ga vandaag de 23e Bladvoeding geven, ene op Appelstroop & Omni Potent de (recept van @karel kweker). En de andere pot op ( Plagron Vita Race, Ijzerspray) Hieronder wat mooie foto's met daarop de juiste datum's: Bedankt voor het lezen, Reacties en tips zijn altijd welkom peace! ??
 5. 1 point
  Gegroet Mede growers . Mijn naam is knakie070. Ik kweek al een aantal jaar mn eigen lekkernij. Na de vele mooie verhalen die ik heb gelezen op het forum en internet heb ik besloten om ook een verslag bij te houden . Ik hoop dat ik nog wat kan leren van anderen en misschien andere van mij , je bent tenslotte nooit te oud om te leren ?
 6. 1 point
  Ziet er erg netjes uit Sebas , goed dicht gegroeid, keep it up??
 7. 1 point
  Ook ik kijk ff mee,. kwaliteit van de foto's vallen nog wel mee hoor.. heb slechtere gezien
 8. 1 point
 9. 1 point
  Dat mest type voor vegetables en herbs voldoet zeg jij? Ik heb nog kippenmesy nodig vandaar.
 10. 1 point
 11. 1 point
  Ja over daar had ik gisteren ook al een artikel over gelezen op zamnesia dacht ik?
 12. 1 point
  Vandaag wezen brainstormen bij LBH , er zit weer veel in planning dit jaar , ook de soort voor Blackbutt , Die zouden we vorig jaar maken ,maar door de tempraturen was het niet gelukt . Nu komt er een mooie uit van een santakruising , die maken we ter nagedachtenis van hem , ze heten dan ook zo , we verwachten er veel van , word een hele mooie kruising die hier verkrijgbaar is , voor niets natuurlijk . OOk heb ik zaden gekregen van de NDB , ik hoop dat die uitkomen , ik heb twee soorten van hem gekregen , een van de twee is heel vroeg . Nu hopen we maar dat die uit gaan komen ,dan is de strain gered . Verder komen er nog veel meer stains aan bod , alles hier te volgen .
 13. 1 point
  Ik zag ergens een topic over het gebruik van kattenbakvulling, vandaar deze:
 14. 1 point
  23/02/2019 ff een kleine update van vandaag . Het is niet veel om te zien maar ze doen het goed . Heb ze net geneveld met nutri spray . Sorry voor de slechte foto kwaliteit , maak de foto’s met mijn telefoon
 15. 1 point
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
  Welkom! Veel plezier op het forum!
 19. 1 point
  Welkom @Knakie070. Kijk alvast uit naar aankomende grow reports.
 20. 1 point
  Welkom op het forum.... Maak er iets leuks van hier
 21. 1 point
 22. 1 point
  Dat is een mooie kweekje,.. Het oogst moment bepalen aan de hand van trichromen geeft ook de meeste effect. Het probleem is dat als je de trichromen vanaf bovenaf bekijkt ze vaak al milcky lijken door de licht inval maar stikum nog gewoon helder zijn. Je zou de trichromen die je vanaf de zijkant kunt zien dus moeten bekijken om je oogst moment te bepalen. Bloei weken zijn eigenlijk altijd anders dan de breeder (zaden maker) aangeeft. Dit komt door de verschil in omstandigheden als klimaat, verlichting en dan heb je ook nog verschillende phenotypes. De breeder zet natuurlijk de bloeitijd van de snelste op de verpakking.. Er zit soms wel tot 3 week tijdverschil in zit.
 23. 1 point
  gaat mooi .. hier zijn we ook al weer druk bezig met vanalles voor in de tuin
 24. 1 point
  En ondertussen komt de tuinboon de knoflookbieslook en de zomerprei op:
 25. 1 point
  9 dagen bloei, alles prima. We voeren nu ec 1.1 mix van bio grow, bloei, topmax een eenmalige lage dosis pk 13/14. De paar achterblijvers gaan we wat helpen. My buddy billy-bob bud. Fan controller Geen beestjes, geen tekorten. Saai.

Announcements