Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/01/2019 in all areas

 1. 2 points
  vraag 1 : Hoe ben je hier op weedforum.eu terecht gekomen? Door te zoeken op het net. Voorheen ooit op jointjedraaien geweest maar dit forum lijkt me makkelijker in gebruik en een beetje actiever. vraag 2 : Welk beroep oefen je uit ? Software engineer vraag 3 : Wat zijn je hobby's ? Metaaldetector, Electronica en muziek luisteren vraag 4 : Hoe ben je in aanraking gekomen met cannabis? Een aantal jaar geleden 2 plantjes voor een oom van mij gehad die het medisch gebruikt en er wietolie vraag 5 : Sinds wanneer kweek je en hoe heb je het virus te pakken gekregen? Sinds dat ik de plantjes voor mijn oom groot heb mogen brengen. Toen een tijdje niets meer en nu voor de lol weer eens proberen vraag 6 : Wat is de leukste soort wat je hebt gekweekt? - vraag 7: Wat voor wiet vind je het lekkerste om te roken? Zelf rook ik bijna geen wiet dus niet genoeg ervaring om hier een goed antwoord op te geven. vraag 8: Wat is je favoriete hasj (speciaal voor G ) gobru dus? zie hierbove vraag 9 : Wat is je grootste blunder die je ooit hebt begaan in je bestaan als hobby kweker?. Overpotten van autoflowers. (komt straks in een kweekverslagje) vraag10 : Hoe staat jou omgeving tegenover cannabis?. Goed, iedereen die het weet (niet veel mensen) die vind het wel leuk en interessant. vraag 11: Wat spreekt jou het meeste aan om je eigen rokertje te blijven kweken? Het zien groeien van de mooie plant. Er aandacht aan geven en uiteindelijk de vruchten mogen plukken. Ook vind ik wel leuk dat er altijd een risico is om te falen. vraag 12 : Wat gebeurt er met je als je naar je planten kijkt? Daar geniet ik super erg van, zeker als de plant een stuk gegroeid is sinds de vorige keer. vraag 13 : Waarom zit je op weedforum.eu? Om ervaringen te delen en rijker te worden. vraag 14 : Hoe denk jij dat de achterdeur problematiek kan worden opgelost? Door mensen in de buurt correct te informeren over cannabis en de (niet bestaande) gevaren ervan. vraag 15 : Ga je naar feestjes en festivals? Soms. vraag 16 : Ga je naar meetings ja nee en waarom? Nee hoeft voor mij niet. Heb al genoeg mensen om me heen waar dat ik gezellig mee kan praten en van kan leren. Meer: Hallo allemaal, Na een tijdje hier wat kweekverslagen te hebben meegelezen heb ik mezelf toch maar overtuigd om een account aan te maken en zo nu en dan aan een kweekverslag te werken, zodat ik hints kan krijgen over wat beter kan en wat ik al goed doe. Ook hoop ik andere nog te kunnen helpen. Zoals mijn naam al zegt ben ik nog wel een beginnertje dus er kan en moet waarschijnlijk nog veel geleerd worden, maar ik heb er vertrouwen in dat dat wel moet lukken. Zelf woon ik op een boerderij waardoor ik veel vrijheid en ruimte heb om ergens plantjes neer te zetten. Ik vind vooral buitenkweken interessant aangezien ik niet de moeite wil steken in het opbouwen van een tent en de lampen en de gevaren die daar bij horen. Maar die keuze moet iedereen zelf maken. Grtz Beginnertje200
 2. 2 points
 3. 2 points
  Kleine regionale communicatie misverstand denk ik jongens... Ouwe is vriendelijk bedoelt in veel regio's van 't land vooral rond Utrecht hé
 4. 2 points
  Dat hoop ik met je mee @Wittewieven,je hebt er zeker goud mee in handen , niemand heeft ze nog ,het moet eerst nog lukken dat er een vrouwke bijstaat natuurlijk ,maar het moet gek gaan dat van de 6 a7 plantjes geen vrouwke zit , de stuif ga ik oogsten , dan hebben we ook nog wat om te schilderen hahahahahah \ Jan Veen verdient het dat wij zijn strain nog leven in kunnen blazen als het goed is , altijd een slag om de arm houden natuurlijk . Het kunnen zomaar allemaal mannen zijn ,wat ik niet hoop .
 5. 1 point
  Heey allemaal leuk dat jullie meelezen!! Dit jaar wil ik eens een kweekverslag maken van een al begonnen kweek. De kweek betreft het volgende: - 1 x Amnesia XXL auto flower - 1 x Jack Widow XXL auto flower (1 x OG Kush XXL r.i.p.) De zaden komen van hy-seeds af dus ik ben benieuwd. Helaas is de OG Kush nooit volledig ontkiemt dus die laat ik mooi buiten het verslag. Ook heb ik de fout gemaakt om de autoflowers niet direct in de eindpot (volle grond) te plaatsen waardoor ze een paar dagen groeivertraging opgelopen hebben. Hier de cijfertjes: Besteld: 5 Mei Ontvangen: 16 Mei Beginnen ontkiemen: 30 Mei Eerste tekenen van leven: 3 Juni In potje gedaan: 4 Juni Mooie blaadjes boven het potje: 6 Juni Overgepot naar volle grond in Maïs: 11 Juni Voor het overpotten heb ik een flink gat in de grond gegraven waar de plantjes in zouden komen. Dat gat heb ik opgevuld met luchtige compost grond aangemengd met aarde van het veld. Welke compost grond ik gebruikt heb weet ik helaas niet meer omdat ik die gewoon thuis nog had liggen. Ook heb ik wat slakkenkorrels rondom de plantjes gestrooid tegen de slakken. Op het moment staan ze flink te groeien en zijn ze aan het genieten van de in overvloed aanwezigheid van de zon. Hoop dat de zon zo aan blijft houden dan komt het zeker goed!! Als volgt nog 2 foto's van de huidige stand van de plantjes. Meer fotos volgen waarschijnlijk nog. Ik ga proberen het topic minimaal 1 x per week up-to-date te houden. Weet alleen niet zeker of dit elke week gaat lukken maar we zullen zien!! Als je tips vragen of opmerkingen hebt dan hoor ik het graag!! Grtz Beginnertje200
 6. 1 point
  Ik kom uit Amsterdam hier is iedereen ouwe maar begreep je idd verkeerd dacht dat je me vraag bedoelde
 7. 1 point
  Zien er goed uit, al lijkt het of de Amnesia AF en de Jack Widow AF een gebrekje aan iets hebben maar dat is van een foto niet altijd even duidelijk. Ik kijk even mee.
 8. 1 point
  Zou nog ff rustig aan verder doen, groeischeuten zijn altijd wel wat lichter van kleur.
 9. 1 point
  Altijd leuk een nieuw verslag erbij! Zet hem op.
 10. 1 point
  Welkom, ik sluit mij ook aan wat er als is gezegd, genoeg te lezen en te leren hier succes
 11. 1 point
  Hoop dat het lukt... Misschien heb je wel goud in handen. Het is in ieder geval al prachtig dat dit levenswerk van Dameblanche nu zoveel kans maakt om niet verloren te gaan.
 12. 1 point
  Welkom welkom? Altijd leuk dat je ons af en toe laat meegenieten van je kweek(je) en fijn toch dan dat hobbyisten elkaar hier een beetje kunnen helpen met tips en tricks op die manier?
 13. 1 point
  Ik sluit me aan bij Karel Welkom.
 14. 1 point
  Leuk dat je zon mooie voorstel topic maakt, welkom hier.. Er zijn genoeg mensen die je op weg willen helpen...
 15. 1 point
  Ziet er mooi uit! Dat idee van die fan aan de bovenkant is ook wel een idee ?.
 16. 1 point
  Als ze maar niet heel vlug gaan bloeien dan , dan krijgen we revegge stekken , proberen doen we het zeker wel natuurlijk .
 17. 1 point
  is wel de bedoeling ook nog stekken ervan te halen naast de zaadkweek peace LBH
 18. 1 point
  Zou zeker het curen nog ff afwachten, heb wel vaker dat weedjes in het begin wat tegen vallen qua sterkte. Voor slaapweedjes laat je gewoon een deel blootgesteld aan licht en lucht ergens liggen. De THC wordt afgebroken en wordt CBN en dan krijg je een heerlijk slaapmiddel.
 19. 1 point
 20. 1 point
 21. 1 point
 22. 1 point
  Met zaadplanten heb je al snel een hoop zaden toch? Vorig jaar van een might mite van 30-40 cm al 200 zaden gehaald.
 23. 1 point
  Als er maar zaden van komen dan is het goed , een kleine plant geeft ook zaden als het goed is alleen niet veel , maar gered zijn ze dan toch , het schiet nu echt omhoog met dit weer .
 24. 1 point
  Weinig te melden. Heb mn netje gespannen. Denk wel dat t deze keer dicht gaat groeien.
 25. 0 points
  In de luiers? man vraag gewoon hoeveel water je geeft

Announcements