Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/11/2019 in all areas

 1. 3 points
  lag het niet op het puntje van je tong
 2. 3 points
  Plek genoeg nog hoor,... Al weer 3 week zijn de planten inmiddels oud.. In deze 3 week heb ik de planten 3x een douche gegeven met wat groeibooster (N) samen met een halve theelepel appelstroop..dit omdat de planten erg compact blijven.. Om de planten prefentief te beschermen hebben ze ook 3x een neem douche gehad. Het onbekende plantje heeft het opgegeven denk te veel aardeverberaar gebruikt .. waardoor de planten ook wel een wat moeilijke start hebben gehad... Op de voorgrond een tomaatje gewoon leuk .. en de lekker foto van 2 week terug... Foto's van deze week.. De planten zijn lekker gegroeid, en ook aardig compact in opbouw. Ik heb de eerste gewichtjes al in de plantjes gehangen.. De opbouw van de planten gaat opzicht erg mooi ondanks dat ze erg compact zijn genoeg vertakkingen Voeding hebben ze alleen nog maar via de bladeren gehad.. ik heb de planten 3x een liter water gedaan met een EC van 0.3.. En 1 x een liter met humus en fulvinezuur Daarbij hou ik de toplaag wel vochtig met een plantenspuit. Tot nu toe vrij happy met hoe het gaat .. Oja temperatuur heb ik mooi stabiel op 20/21c met de lampen uit en 25/28c met de lampen aan de luchtvochtigheid is 42/58%
 3. 2 points
 4. 2 points
  hmm, verplaats me kopje ook, maar heb daar geen schakelaar voor nodig
 5. 2 points
  ooo hoe heet dat kreng ook alweer licht op het puntje van me tong
 6. 2 points
  doe maar een tip, vorige week van de stekker wis ik direct dat het een keukenmachine was. ??????
 7. 2 points
  Dat is sowieso fout ... Dan zou bureaustoel het juiste antwoord moeten zijn
 8. 2 points
  fietstas ...ik begin al vast
 9. 2 points
  En ik ben het helemaal eens met je oudoorking , stabiele strains zijn er zat , je moet goed zoeken , en er zijn er die stabiel zijn , waar geen man in de buurt komt , of bestoven is zaden aanmaakt in de oksels , dat is een oerinstinkt om zich te vermeerderen zei Dame bl;anche een keer <het Voske zal dat beter weten als ik , nu weet ik niet of die zaden puur vrouwelijk zijn of regulier , ik heb er eigenlijk nooit iets mee gedaan . Wel vind ik ze elk jaar wel in een paar green poissons ,alleen in de oksels verder nergens , raar maar waar , en er stond helemaal niks in de buurt . Ook geen bananen of ballen in die planten , ik heb ze al vele jaren , ik vind ze dan ook stabiel , bijna alle soorten van sweet seeds zijn stabiel . Maar niet allemaal even mooi zoals ze beweren , de crystal candy zou eind aug begin sept klaar wezen , nou dus echt niet dit jaar ,dat was begin okt . Ze geven dan ook veel spul , en mooi spul , weinig rot ondanks de regen , en het ruikt echt als candy . Zelden zo,n mooie planten gehad , het meeste komt dan ook dit jaar van deze planten , ik had zeer weinig , volgend jaar beter zullen we maar zeggen . Ik heb ze wel later geplant ,volgend jaar gaan ze vroeg de grond in , en mijn eigen vroege soorten , de golden heribei , die is eind augustus dus wel klaar . en ik heb er een die twee weken later is , waar ik toevallig wel redelijk wat zaden van heb , alleen wil ik ze graag fem krijgen , wat nog een kunst is schijnbaar. Ik wil ze dan ook gaan kruisen met een vroege NDB , daar verwacht ik veel van , wel ga ik een veldje maken om te selecteren volgend jaar , lekker spelen in de natuur .
 10. 2 points
  Dit zie ik toch anders. In elke generatie is er kans op slechtere planten als de ouders en kans op betere. De F1 hybriden van groenten zijn toch net wat anders dan van cannabis. Het grote verschil: cannabis is illegaal en de veredelingstechnieken die gebruikt worden zijn amper te vergelijken met de veredelingsprojecten van legale gewassen. De stabiele ouders van F1 groenten zijn geprogeny test en daarvan weet met dus exact welke eigenschappen men gaat doorgeven en welke niet. Hierdoor mogen deze stabiele lijnen dus minderwaardig zijn op alles behalve die zaken dat ze doorgeven aan hun nakomelingen. Bij groenten zal je dus terug even moeten selecteren in F2 en beyond om bij een deftig resultaat te komen. Bij cannabis ligt dit anders. Naar mijn mening is de F2 juist het openen van de chocoladedoos met alle mogelijkheden. Je krijgt terug uitsplitsing naar beide ouders (die beide goed waren op zichzelf en niet enkel voor wat ze moesten doorerven) en kan zo zelf kiezen welke mix jou het meeste ligt. Werk je met stekken, ideaal, dan ben je klaar. Wil je zaad moet je lijnkweken of vaak beter selfen (zelfbestuiving). Als je lijnkweekt met een duidelijk doel voor ogen is de F3 al in orde en de F4 prima. Ik raad iedere zaadkweker aan om een interessante F1 te kiezen of te maken en hier mee te spelen tot pakweg F4. Geeft veel voldoening en je leert er een hoop van.
 11. 1 point
 12. 1 point
 13. 1 point
  echt echt moelijk dit man ik kom er niet meer op
 14. 1 point
  wat dacht je van een grote tip? ?
 15. 1 point
 16. 1 point
 17. 1 point
 18. 1 point
 19. 1 point
  En zowel groot als klein,... Roze en zwart ..
 20. 1 point
 21. 1 point
  alles is een dingetje, maar niet de juiste naam ervoor
 22. 1 point
 23. 1 point
 24. 1 point
  @Domination de geur markeren wordt lastig, Maar door de juiste soorten te kiezen bijvoorbeeld sativa soorten want die ruiken al minder als Indica's win je al wat en ook de plek van je kas zorgvuldig uitzoeken. Daarnaast kun je bijvoorbeeld lavendel en ander sterk ruikende bloemen en planten er omheen zetten.? En de prijs van de kas hangt natuurlijk ook af van de maat van de kas, de kas van mij is +/- 3 x 3.5 meter.?
 25. 1 point
  @OutdoorKing heb jij aanraders voor boeken over (cannabis) veredeling en erfelijkheidsleer enz? Zou heel graag in de toekomst zelf 1 of 2 mooie buitensoortjes willen maken maar de info is te complex om echt te begrijpen via het forum. of ergens anders waar de basis wordt uitgelegd.

Announcements