Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/01/2020 in all areas

 1. 2 points
  Mede Growers, Week 11, Bloeiweek 8, Datum 1 - 3 - 2020 29 - 2 de knoop door gehakt en de dames in de tent geoogst, er zat aardig wat amber in dus ik vond de tijd rijp. Dat het tegen zou vallen heb ik al verteld en eerlijk gezegd viel het mij (qua nat gewicht) nog niet eens heel erg tegen, zegt niets over het droge gewicht natuurlijk maar van de vorige teelt met dit soortje uitgaande ben ik optimistisch 😁👍. Nu ben ik van nature al een redelijk optimistisch aangelegen man dus ik wacht maar even af 😂. Eerst maar even de laatste cijfertjes, Temperatuur : tussen de 24 a 26 graden met het licht aan, en 18 a 20 graden met het licht uit. heb de licht uit periode iets hoger trachten te houden omdat ik met het opstarten van een nieuwe teelt ben begonnen (2 weken geleden) dus ik wil de nacht temperatuur niet te laag hebben, laatste dagen boven de 19 graden. LV : tussen de 45 en 54%, ook hier rekenend houdend met de nieuwe plantjes heb ik de LV iets hoger trachten te houden. pH : 6.3 EC : 1.5 Watergift : 3 x 0,5 liter, 1 x 0,7 liter, 1 x 0,6 liter en de laatste dag voor de oogst geen watergift, en alleen afgezuurd water. dan nu de laatste foto's, (de foto's zijn van 29 - 2) De treurwilg, ook hier zat al redelijk wat amber in, dat zie je op de foto hier onder het is ook de enige foto die redelijk gelukt is van de trichomen. Redelijke foto, valt niet mee om dat uit de hand er op te krijgen 😂😂. En dit was het natte gewicht van de treurwilg. Deze dame had minder toppen maar wel groter. En bracht toch een redelijk gewicht in de schaal, nat dat dan weer wel. Nog ietsje minder toppen. En dus ook iets minder gewicht. En als je het natte gewicht erbij optelt van de dame die ik eerder heb moeten oogsten (min dat wat er is verdwenen in de kliko) dan is het totaal aan nat gewicht 806 gram, wat mij dan weer niet helemaal tegen valt, vorige ronde met dit soortje hield ik zo'n 300 gram droog over dus ben benieuwd wat ik hier van over houd. En ook nog een 194 gram knipafval en fluffy stuf 😂😂. En dan in het droogrekje, bovenin licht de oogst van de bucket (334 gram) daaronder de rest. heb het in de kamer (waar de tent staat) gehangen omdat het nu even niet in de tent kan vanwege de opstart van de teelt in de grotere tent. Dus even roeien met de riemen die ik heb, het is éénmalig hierna heb ik dat probleem niet meer. Dat was het dan, de teelt in de tent met de SDH autoflower het droge gewicht horen jullie als het droog is en op de juiste LV, dit zal volgende week zijn of een paar dagen later hangt ervan af hoe snel het droogt. Bedankt voor het volgen van dit topic en de gegeven tips en adviezen ze zijn zoals altijd gewaardeerd 👍.
 2. 2 points
  Mede Growers, Week 11, Bloeiweek 8, Datum 1 - 3 - 2020 29 - 2 de knoop doorgehakt en de bucket geoogst, zag hier en daar wat amber en ik vond het wel mooi geweest, zag er verder mooi uit en de topjes waren hard dus oogsten die dame 😁👍. Ik ben alleen vergeten nog een foto te maken van de dame in kwestie van voor het oogsten 😐. Maar er zijn ergere dingen dus dat moeten jullie mij maar vergeven 😁. Heb wel foto's van het natte gewicht dus daar moeten jullie het mee doen dit keer. De laatste cijfertjes, Temperatuur : 24 a 25 graden met het licht aan, en 21 a 22 graden met het licht uit. LV : tussen de 46 en 53 %. pH : 6.3 EC : 1.5 (laatste watergift 0.4 ) voedingswater was op had geen nut om voor één dag bij te maken. Watergift : 3 x 1 liter en 1 x 0,5 liter, 3 dagen geen water waaronder de dag voor het oogsten. Dan nu de foto's van het natte gewicht, totaal gewicht 334 gram toppen wat mij dan weer niet geheel tegen viel. De ene helft..... En de andere helft. Dit was het wat de teelt in de bucket betreft, het droge gewicht horen jullie waarschijnlijk de volgende week of een paar dagen later, licht eraan wanneer het droog is en op een mooie LV. Bedankt alvast voor het volgen van de topic en ik hoop jullie bij de volgende teelt in de bucket weer te treffen, naar alle waarschijnlijkheid wordt dat een White Widow 👍👍.
 3. 1 point
  lijkt mij niet met al dat vergif. de hele plant inspuiten en met de nodige beschermings maatregelen voor zowel jezelf en de natuur.
 4. 1 point
  Same 4 me.... bedankt voor de info! ik ga dit zeker eens proberen ... even snel de benodigde spullen zien aan te schaffen maar als eens autoflower al na 14 dagen vanaf ontkieming moet worden ingespoten met dit middel, in hoever kan je dan ook slechts 1 stengel behandelen?om de rest van de plant ermee te bevruchten ... of moet dit middel gewoon de gehele plant raken?.... gr
 5. 1 point
  tekst opgeslagen in word document en staat op mn bureaublad. wie weet ga ik het eens proberen. bedankt voor het delen.
 6. 1 point
  Het kan verschillende oorzaken hebben. Ergens een los contact (lees niet vast genoeg), een knik in de kabel waarbij er adertjes zijn gebroken en je kabel dus eigenlijk dunner is geworden, verslechterde isolatie van die draad, geen eindhuls gebruikt... of te dunne draden? Het zou zelfs ook kortsluiting in de evsa kunnen zijn maar dat je automaat in de groepenkast faalt of niet heeft gereageerd. Die evsa's trekken volgens mij behoorlijk wat stroom en vooral bij inschakelen maar dat doen led drivers in principe ook wel en je hebt ook niet perse hele zware apparaten nodig om dit te krijgen. Zelf heb ik vorig jaar tot 2x toe gehad dat een oplaadkabel van een mobiele telefoon was weggesmolten en dat was maar 5V 2A. Ook hebben apparaten maar een beperkte levensduur en door belasting en hitte kunnen er dingen verslechteren en stuk raken. Dus ook de klem waar je de draad in bevestigd kan binnen in de evsa niet meer goed wezen of misschien kan hij zn hitt nie goed kwijt. Ik heb hier bijvoorbeeld nog 2 kapotte led tv's liggen welke ik wilde repareren. Op de printplaten, zijn meerdere componentjes doorgefikt naar het schijnt als gevolg van een verkeerd berekend koellichaam (een bekend probleem) en ook dit ziet er uit als een behoorlijke brandplek dus ook met knappe tv's kan dit gebeuren. Zoals gyro zegt is het meest aannemelijke een losse verbinding en dat gaat vonken. Ook zie ik nog een losse aardedraad bij je??!!
 7. 1 point
  succes, lesbian dream werkte nooit hier. alleen bij zwakke soorten die al last hadden van hermafrodiet vorming. Probeer STS maar eens, de STS techniek die overal staat is ook achterlijk en beproeft zich meer op geluk dan kennis, zelfs de bedrijven kunnen niet rekenen, overal staat de verkeerde formule, berekening en te zwakke sprays.... Dus ik heb jaren geleden een spray geoptimaliseerd die bij mij 100% heeft gewerkt met elk soort. Aangezien ik een hekel heb mijn techniek te delen deed ik het nooit. Maar deze kleinere community heeft mijn respect wel gekregen. Je neemt: 0.7 gram Silver Nitrate, oplossen in 40 ml Demiwater 2.5 gram Sodium Thiosulfate (anhydrous) in 160 ml Demiwater Dit langzaam samenvoegen 160 ml bij de 40 ml en niet anderom met continue roeren. Hierbij gooi je 800 ml Demiwater. Deze oplossing in een spuitfles met alu folie erom en koud en donker bewaren. Je werkt met zware metalen, bril en handschoenen gebruiken dus, en die oplossing niet naast je boterham in de koelkast zetten en die plant niet roken. Niet in het riool gooien etc. Met sprayen een goed filter voor je bek en niet in de ruimte, maar buiten, zak over de pot want het mag niet in de bodem komen. Autoflowers spuit je 2 weken na ontkieming en na 2 weken na de eerste keer weer. Photoflowers spuit je 2 weken voor 12/12. en de dag van 12/12. edit; ik kon wel zien aan de bloemvorming of ik 2x moest spuiten, de helft van de tijd was 1x genoeg. edit 2: Outdoorking was mij voor, ook voor het eerst de goede verhoudingen op internet gezien nu. netjes!
 8. 1 point
  de boeren hebben geen last van huismuizen........ maar idd...muizen en ratten gif gaat worden beperkt van uit Brussel.......bestrijders..zitten met de handen in het haar...... boeren willen met luchtdruk wapens...ratten gaan afschieten........ratten graven ook mais korrels op.....hele rijen vreten die ratten leeg.....meestal net naast een sloot of ander water...ze zijn echt slim... en ach van mij mogen katten buiten lopen....met een belletje......om hun hals.......plaagdier bestrijders mogen verwilderde katten afschieten in buiten gebied.......al jaren.... en een kat met een halsbandje dus niet.....
 9. 0 points
  Als je er niets aan doet krijg je dit....🤣 complete struiken opgegeten en 10 tallen enorme hopen met uitwerpselen....

Announcements