Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/27/2020 in all areas

 1. 2 points
  goedeavond kwekers, Een tijdje geleden alweer. Ondertussen heb ik de 2 auto's geoogst totaal kwamen ze samen uit op 50 gram. Wat er nu nog staat: NL x WW : De frisian dew:
 2. 1 point
  Omdat ik blijkbaar niet meer met meststoffen om kan gaan ga ik het eens helemaal anders doen! Deze keer zet ik LSD en Weddingcake van Barneys in een organisch grondje en daar komt nog een Zamnesia GG naast in lightmix welke ik volgens de oude methode ga bemesten waarbij ik ga proberen om toch wel meer volgens het voedingsscheme te werken om te zien wat er gebeurd.... Ge├»nspireerd door het boek "Teaming with microbes" heb ik een eigen grondje gemengd op basis van cocos, compost, wormenmest en perliet. Hier heb ik nog bitterzout, zeeschelpenkalk en lavameel aantoegevoegd en omdat goede compost toch wel schaars leek en ik bang was geen goede thee├źn te kunnen maken heb ik er ook nog wat bloedmeel, beendermeel en vinassekali bij gedaan maar inmiddels heb ik wel goede compost van verschillende bronnen voor handen. Deze potten (30L) hebben 3 maanden staan rijpen, gewoon in de tent naast de de planten en hier is soms 1 en soms 2x per maand een andere compostthee in gegaan. Thee op basis van verschillende compostbronnen en wormenmest. Bij het planten worden er nog Mycorrhiza toegevoegd. Oja ik gebruik osmosewater. In elke pot leven +- 50 wormen en na het watergeven zie je overal micro geleedpotigen kruipen. Een soort bodemmijten die als versnipperaars dienen en zo het voorwerk zouden moeten doen voor de rest van het bodemleven. Deze kwamen gelukkig mee in de compost Verder groeit er witte klaver in en 3 soorten gras in de potten. Dit wordt regelmatig gesnoeid, soms laat ik het hoog opkomen en soms snoei ik het expres veel te ver weg. Dit met het idee dat er zo een netwerk van zowel levende als dode wortels in de potten zit en er bovenop een lekker mulchlaagje ontstaat. Dit alles zou het bodemleven ten goede moeten komen. Na anderhalve maand heb ik er 2 zaadjes in gestoken en 2 stekken van de plant ernaast af direct de pot in om te testen wat er gebeurde. Deze sloegen allemaal aan en de stekken gingen zelfs snel mee de bloei in. Geen verbrande puntjes of bladeren en de stekken hadden een mooie donkere kleur. Wel veel strek maar ze stonden buiten de lampen en in de schaduw van de dames. Na een maand heb ik ze omgeknipt en tot mulch verwerkt. Ik heb vertrouwen in mijn nieuwe project en ben erg benieuwd naar hoe deze ronde zal gaan verlopen.
 3. 1 point
 4. 1 point
  Bijna een kerstboom Hier zelfde soortje in volle grond (RQS OG Kush), die heeft enkel kippen/paarden/koemestkorrels meegekregen bij uitplant, doet het prima en staat al klein beetje verder.
 5. 1 point
  Ik wist niet dat dat kon maar lijkt me ideaal voor de planten, een rustige oude dag onder een lekkere lamp. Als ik dat kon met de buitenplanten, stonden ze nu al binnen want die storm en godganse nacht regen is ook niet alles.
 6. 1 point
  Hallo, Groeivoeding is niet bevorderlijk in de bloei. Je zou wat extra P en K mee kunnen geven. Ik gok dat deze richting eind november klaar gaat zijn.
 7. 1 point
  dit is een ook buiten verduistering kweek van iemand....op een regenachtige dag lag er kasfolie over heen om de toppen droog te houden in de bloei,.....hij werkte met binnen soortjes.....dus binneweed buiten...
 8. 1 point
  met een goede kasfolie ... bamboo...een paar tyrips en wat action watervaste ducktape,,,,knutsel je een perfect goed en goedkoop dakkie inelkaar.......

Announcements