Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/15/2020 in all areas

 1. 2 points
  kunnen we niet op huurbasis de silica verhuren?
 2. 1 point
  klonk misschien een beetje onaardig en dat zie ik nu ook maar heb deze weg ook vaak behandeld. Dan blijf je maar geloof houden om ze op te knappen en voor je het weet ben je 2 maanden (in jouw geval 9 weken)verder en dan als trap na een oogst die je verwachtingen niet helemaal waar maakt. Maar ben benieuwd en gun je zoiezo een dikke bak toppen zag in een ander kweekverslag van je het tegenovergestelde edit; kleur zegt ook niet alles heb is door een stikstoftekort knalgele planten gehad de gehele kweek dat was 1 van.mijn recordopbrengsten, geen aangetast blad alleen gele kleur
 3. 1 point
  Hey allemaal, Ze staan nu 7 dagen op 12-12 en het zijn alle 4 vrouwtjes gelukkig. Ze gaan gewoon door met groeien en afsterven tegelijkertijd, zal idd dan wel met de ph te maken hebben dan want die meet ik niet. Zal maar eens zo meter gaan bestellen voor m'n grond. Jammer genoeg geen foto's want het lukt me niet om ze te uploaden. Heb zojuist ook m'n lampen ge├╝pdate, atans een 2de mcp12 erbij gehangen. Ut loopt toch al niet lekker, dus ideaal om te testen wat het met m'n temperatuur gaat doen 2stuks in een 80x80. Mocht het fout (erger dan nu) uitpakken dan begin ik gewoon opnieuw.
 4. 1 point
  Dit forum wordt gesponsord. Maar idd een donatie wil ik best wel doen als het nodig is.
 5. 1 point
  Dat is waar, ik merk dat een aantal foto's nu al verdwenen zijn (via postimg) Limiet verhogen is iets voor een zekere Smurf dacht ik, dat zijn hostingrechten en geen modrechten (denk ik maar).
 6. 1 point
 7. 1 point
  geef de moderators de rechten om problemen op te lossen. zoals ik al eerder aangaf zit onze karel (oprichter van weedforum) vlgs mij de laatste tijd niet goed in zn vel oid en is de laatste tijd niet veel aanwezig iig minder dan voorheen. andere moderators wel o.a Tune. geef hun die rechten en je zult zien dat een probleem als dit snel is opgelost,dit is voor mij de enige juiste oplossing. p.s mijn excuses als ik fout zit,het is een aanname van mij.
 8. 1 point
 9. 1 point
  kan nog steeds geen foto's uploaden, hoelang gaat het nog duren????
 10. 1 point
  Niet veel zinnigs toe te voegen behalve dat die toppen er smakkelijk uit zien zo
 11. 1 point
  je kan echt nog wel wat doen aan je planten ik denk dat je 1-2 weken nog wel voeding kan geven. fsmid geeft goed advies zeker met deze autos kan je nog beter aansturen. waarschijnlijk is je voeding goed, goeie buds, maar de plant is iets kleiner daarom heeft hij misschien meer behoefte aan N ipv puur K je kan proberen 1/2 groei voeding te geven en even wat minder kalium in de trent van autoflower doen zegmaar bloei en groei in 1 fase als ik het goed begrepen heb (technisch gezien)
 12. 1 point
  bedankt voor het experiment, als ik een keertje een plantje moet drogen zonder geur ga ik het ook proberen. zouden die korrels uit NL beter zijn kwa kwaliteit?
 13. 1 point
  Heb je een fertometer? Een N (stikstof)tekort kan ontstaan door teveel K(kalium). Wat Tat aan geeft zou je dus kunnen, Je zou dus op water rantsoen kunnen gaan. maar als het hierdoor verergerd heb je dus echt een N tekort. Een snelle N kan bijv. bloedmeel zijn. je zou af en toe compost thee kunnen maken om het bodemleven een boost te geven.
 14. 1 point
  Nou dat zou eens tijd worden. Zover laten zakken dat je het hele veldje nog belicht. Met het groeien weer omhoog gaan. Leuk lampje trouwens heb er ff op gegoogeld. Vind 400 euries best wel prijzig.
 15. 1 point
  Je buffert in je aarde, voornamelijk P en K. Door je voeding iets terug te brengen zorg je dat die P en K uit je aarde worden opgenomen. Door vervolgens weer NPK toe te voegen kan je plant de N benutten. Het zit allemaal in balans. Alleen N toevoegen werkt nu niet omdat er teveel P en K gebufferd is, paar dagen alleen afgezuurd water kan ook helpen.
 16. 1 point
 17. 1 point

Announcements