Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 11/20/2020 in all areas

 1. 2 points
  Gaat echt gek heb vandaag de hoogte nog eens gemeten en beide plantjes zijn een goeie 4cm gegroeid op 1dag 🙂🙃😶
 2. 2 points
  Ik dacht op het oog 50/75 gram uiteindelijk na drogen was het 128 geworden. Misschien dat het jou wel lukt om je wiet te wegen als ie nog in het veld staat. Lig nie zo dom te lullen met je kilo.. Zeker nog nooit een auto kunnen oogsten boven de 100 gram
 3. 2 points
 4. 2 points
 5. 1 point
  Die gaan volgend seizoen ook de grond in S37.
 6. 1 point
  mijn dap autos zijn eind maart geplant en begin july heb ik er de zaden van geoogst
 7. 1 point
  Heb wel ergens een foto van Maverick ja, maar denk niet dat ik er een heb die de soort eer aan doet, maar alez hop: heel vroeg, rotbestendig, gassy en een sterke toffe high. Ook best compact, iets minder blad had gemogen, maar dat kan met selectie en/of kruisen.
 8. 1 point
  Die zitten in me kelder 😂 1x 50euro en derna gratis 🤣🤣 Jaaaaaaaah 😁 ik ben wel blij met mijn resultaat ondertussen, in het begin was het wel stressen met dat ik veel te veel research dee naar wat er allemaal kon misgaan en dat spookte een beetje in me hoofd 😅
 9. 1 point
  Tester fsmidt meld zich...naast de S5 x herijuana kunnen nog andere staan.
 10. 1 point
  Heb ik helaas niet, bestel gewoon wat zaden volgend jaar en oordeel zelf.
 11. 1 point
  Over de bemesting is al zat gezegd lijkt me ,een gat van125 liter ,5 kopjes mest ,drie groene culterra en twee kippen Mest ,1 kop bodem verbeteraar ,en een grote kop lava meel ,een half kopje kalk vroeg in het gat .en dat is alles ,in de zomer een schepje bitterzout ,en daar moeten ze het mee doen .
 12. 1 point
  Ik geef ze gewoon water van bovenaf zoals ik dat buiten ook doe. Onderaf leek me prachtig, maar ja, dan staat die bak vol water.... Ik geef ze verder niets behalve dus die grond. Een zak Allmix van Plagron en dom kijken, precies binnen mijn mogelijkheden Ik kijk zo even hoe de kleur van de wat oudere bladeren is, gisteren waren die nog zo donkergroen, tegen het blauwe aan, dat ik de indruk heb dat er nog geen N tekort is, of vergis ik me? Ik baseer me namelijk vooral op jaren meelezen in topics als deze.
 13. 1 point
  Ik ben een redelijke noob in dit soort kweken eigenlijk, maar ik begrijp dat je dus start met bloeivoeding omdat de groeivoeding reeds in het medium zat? Geef je dan aanvullend N? Water je gewoon op de aarde of vanaf onder?
 14. 1 point
 15. 1 point
  https://www.forum.haszysz.com/forumdisplay.php?573-Growlog-OUT-2020 kijken jullie maar eens op dit forum bij de Polen ,ongeveer het zelfde klimaat als hier ,en de afbloei tijden ,dat bracht me op het idee
 16. 1 point
  Volgens mij zit/zat jij op een of andere Indianentrip maar ik heb de wensen overgebracht.
 17. 1 point
  Je bedoelt ook niet meer buigen? Ik dacht dat scroggen echt weken binden was?
 18. 1 point
  jij bent een man van vragen die er werkelijk toe doen, dat is een talent. Ik waardeer dat.
 19. 1 point
  waar zijn de prostituees? lekker plantje tibo
 20. 1 point
 21. 1 point
  wiet62 bedoelt denk ik welke zaden (planten) wanneer afbloeien
 22. 1 point
  nee over afbloei tijden .
 23. 1 point
  Die zal ik ook eens gaan kopen dan , ik heb al gekeken op een side ,die poison fast is ook vroeg klaar , geeft aug aan , als het dan midden sept is , is het heel goed .

Announcements