Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 05/03/2021 in all areas

 1. 1 point
  topic reddit: the front page of the internet app GrowCush - Cannabis deficiency detection - Apps op Google Play Heb hem zelf niet overigens, heb een haat haat verhouding met mijn mobiel
 2. 1 point
  wat gaaf... ik zit er ook over te denken om die app te installeren maar ja... Ik heb zelf geen mobiel, wel 1 van mijn werk, en die haat ik intens en hartstochtelijk... dus ja... ja dat is het ook he, ik heb dat zelf ook altijd met al dat gedokter, bij mij gaat dat vaak helemaal mis...
 3. 1 point
  Nieuwe zaden, ik zal Erdbeer planten, mijn vriend de anderen. Andere zaden zijn al in potjes gedaan, en op de vensterbank gezet, tot nu toe is het weer bij mij thuis verschrikkelijk, behoorlijk koud voor deze tijd van het jaar.
 4. 1 point
  Ze hebben het wel naar hun zin.
 5. 1 point
 6. 1 point
  Hekje maken met kippengaas, ruim slakkenkorrels strooien en in het begin afdekken met een netje oid tegen muizen, dan zie ik geen reden waarom het zou mislukken. Wat ik zelf de grootste elend vind aan zaailingen is dat je ze vaak water moet geven (ze hebben immers geen bladeren die als parasol boven de aarde fungeren). Dus zeker met de hete lentes van afgelopen jaren kan dat wel een dingetje worden. Mijn voorkeur gaat hoe dan ook uit naar voorgroeien op een plek waar je er gewoon dagelijks even bij kunt.
 7. 1 point
  denk dan wel aan gaas er boven, op een verhoging kopertape etc
 8. 1 point
  Ik heb hier wat over geschreven in de update op de guerilla gids denk ik en anders in de guerilla gids zelf. Zou het ook niet aanraden als je jouw zaad koopt, maar lukken kan het zeker.

Announcements