Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/10/2021 in all areas

 1. 2 points
  Over nek breken gesproken, mijn zoon (bijna 11) heeft een stuntstep. En nou, we waren boodschappen wezen doen, hij op zijn step, ik lopend. Rugtasje, alles. Op de terugweg vraagt ie "wil jij een keer" en nou, ik zeg ja... en ik ging hard jongen! echt zoef zoef.... maar het is een oude wijk... En er was een gasputje. Dat was dus een abrupte stop, ik probeerde mijn evenwicht te bewaren al rennend om de snelheid eruit te halen, maar echt... redeloos en reddeloos verloren. In mijn pad stond een auto geparkeerd en ik denk, "nee, ik ga door die achterruit" Dus ik laat me vallen, hele schuiver... mijn zoontje was inmiddels gestopt met lachen en bracht beduusd pappa uit terwijl ik met mijn hand en kin een mooi spoor op de stoep maakte... Recht voor het raam van de buren... Lag ik daar... rugzakje boodschappen in mijn nek. Mijn zoontje erbij op zijn knieen: "ik ga echt een boek over je schrijven pa" En de buurvrouw "Godhemeltje.. gaat het? Dat was een hele radslag " ja... ;( ik weet volkomen offtopic maar ik moest er ineens aan denken... en ach, lachen is altijd leuk... ik maak wat mee he
 2. 1 point
  Daar ga je mooi veel pepers van krijgen. Top
 3. 1 point
  Hehehe...wacht maar tot je eens begonnen bent met kweken. Het is verslavender dan het roken
 4. 1 point
  Ohhh jawel, ik wacht daar graag op...een goede Old School Haze van 16 weken is zekers de moeite om te growen. Maar uiteraard niets mis met andere die er 8-9 weken over doen.
 5. 1 point
  Hallo iedereen, Lees al een tijdje mee, maar net nieuw geregistreerd op het forum. Ik ben een liefhebber van wiet en het forum heeft me al heel wat kennis bijgebracht. Maar heb toch een vraag, dus vandaar dat ik me geregistreerd heb, zodat ik de vraag op het forum kan stellen.

Announcements