Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 10/05/2021 in all areas

  1. 1 point
    OMG...dat is een monnikenwerk zeg maar mooi resultaat. En als er maar 1 topje eronder heeft geleden dan zeg ik chapeau voor je geduld en toewijding.
  2. 1 point
    Succes met je kweek. Het wateren moet je een beetje in de vingers krijgen. Ik ben van de "til-de-pot-op" methode. Werkt goed voor mij, kan me voorstellen met een goede 50 dat het niet evident is. Beetje het blad lezen, er is niet echt een tabel die je 100% kan volgen. Sommige planten hebben meer nodig dan andere, ook qua omgevingsfactoren kan het afhangen. Maar idd zoals Mr Green zegt mooi gelijk die planten. Let wel dat amnees nog serieus strekt eens je ze op 12/12 hebt geplaatst. Zit zeker nog 3 weken groei in.
  3. 1 point
    Mede growers, vandaag even de tijd gehad op een extra rekje te maken om de toppen wat te ondersteunen, was een beetje gepiel om het erin te krijgen maar de meeste topjes heb ik aardig door het rekje kunnen krijgen, helaas is er één topje geknakt het is niet helemaal afgebroken dus ik laat het lekker zitten, weghalen kan altijd nog 😐👍 Het resultaat, zal in iedergeval wat helpen, de volgende keer dat ik het nodig heb zal het beter gaan dan kan ik het er eerder inzetten. het rekje staat +/- 10 a 11 cm boven de andere zodat alle topjes een beetje steun krijgen.

Announcements