Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 06/23/2022 in all areas

 1. 2 points
  Ik denk wel dat Peet goed voorzien is van apparatuur.
 2. 2 points
  Ik geef ze er zeker nog 1 Tune, maar durf ook wel langer te gaan hoor. Ik sta op een RV van 60% nu en zie niet zo snel rot ontstaan, deze is sowieso goed bestendig. Ze blijven zolang mogelijk staan 👍🏻
 3. 2 points
  Als je nat knipt dan raad ik een Tumble trimmer aan. Werkt bijzonder vlot en nadien alles op een droogrekje leggen in je tent. Zo oogst ik meestal mijn buitenplanten Indien je droog knipt dan eerst je planten op hun kop hangen tot de takjes knakken, nadien kan je de bladeren er gewoon afkruimelen. Ik doe het dan met latex handschoenen, ik doe dit voor mijn binnenplanten. En nog een tip : Als je knipt in je tent gaan zitten met afzuig aan.
 4. 1 point
  Of lekker op de spot natuurlijk, of 50 meter van je spot vandaan. Dat doe ik het liefst. Thuis gelijk alles in de tent en dan snel de tent dicht. En een tumble trimmer is inderdaad echt wel die paar honder euro waard. Ik heb het de eerste 2 jaar ook zonder gedaan maar achteraf verklaar ik mezelf voor gek.
 5. 1 point
  Ik heb de afgelopen 2 jaar verschillende soortjes van outdoorking gehad, welke ik allemaal heb kunnen oogsten dus zeer tevreden hiermee. In tegenstelling tot enkele andere zoals de sweet skunk en green poison van sweet seeds die veel te laat in bloei gegaan zijn en uiteindelijk weggerot zijn. De thaipassion heb ik vorig jaar ook gehad en deze viel goed in de smaak bij enkele vrienden dus dan zetten we deze opnieuw dit jaar. De zaden van biogenetic heb ik nog niet gekweekt dus ik ben benieuwd, het lijken me wel mooie planten momenteel. Thx! Ik ga het eens bekijken, strooi je die olie dan rond je spot of in een bekertje op de spot plaatsen ofzo?
 6. 1 point
  Eerst goed wat asperges eten en koffie drinken en dan los gaan met het urineren rond je spot. Beesten blijven de komende weken er weg
 7. 1 point
  Dat zijn toch echt wel reetjes geweest. Die zitten overal hoor. Gewoon pech gehad dit jaar. Maar die planten zullen de 2m alsnog wel halen. Mooi aangepakt met zoveel spots. Eerder al die soortjes gehad?

Announcements