Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 07/31/2022 in all areas

 1. 2 points
  kleine update we zijn weer een weekje verder , dames drinken behoorlijk en gaat wel aardig dacht ik zo . rechts achter krijg ik steeds meer gele / verdorde bladeren alsof ze al tegen het einde willen gaan aanlopen . de buds lijken met de dag in volume toe te nemen nog steeds een ec rond de 1.8 en de ph rond de 5.8.
 2. 1 point
  Ik ook @Gvrr143 😁
 3. 1 point
  Nette oogst! Ben benieuwd naar het eind resultaat!👌🏼
 4. 1 point
  En de beloofde foto's van de nieuwe KPS 😁👍 wortels heeft ze in iedergeval genoeg 😁. En zo staat ze er dus bij, de rest is voor een volgend topic, maar ze is van start 😁👍.
 5. 1 point
  Mede Growers, tijd voor de update 😁👍 Week 15 (22-7 t/m 28-7) 8ste week bloei. Watergift : 11 liter. Temperatuur : 31 om 23 (licht aan, licht uit) LV 63 om 46% (hoogste, laagste). EC : 1.5 pH : 6.1 t/m 6.5 Voor deze dame was het de laatste week, ik heb ze vrijdag geoogst en het resultaat viel mij ook niet eens tegen, het natte gewicht van de toppen was 627 gram en van het knipafval 211 samen een mooie 838 gram. Nu even wachten voor het eind resultaat maar ik verwacht zo’n +/- 150 gram aan toppen over te houden en daar zou ik dik tevreden mee zijn omdat de opbrengst boven mijn verwachting was. Intussen ook alweer het tentje gered gemaakt voor de volgende KPS die er dit weekend nog in gaat, ze staat al te trappelen. de laatste foto's van deze dame, En dan wat foto's met de lamp uit, En nu nog een foto van de bijna geoogste dame, Ik kan wel zeggen dat het een zooitje was en het knippen was ook een hele klus, maar ondanks dat wel een mooie oogst, nu nog even wachten op het eind resultaat en die verwacht ik maandag of dinsdag want het droogt best wel snel met deze temperaturen. Intussen heb ik de nieuwe KPS alweer in de tent staan, na de boel schoongemaakt te hebben en ontsmet, even en paar foto's daarvan. Klaar voor de start, de emmer met voeding staat al klaar 👍 Alles dus weer schoon en klaar voor de start. De foto met de nieuwe KPS staat nog op mijn foto toestel dus die plaats ik later even, misschien nog vandaag 😁👍 Zo dit was het even voor vandaag, binnenkort de uitslag, bedankt weer voor het volgen en tot een volgende topic 👍
 6. 1 point
  Mede Growers, tijd voor de update, had het deze week erg druk onder andere met knippen van verschillende dames, mijn groentetuin en de rest van de tuin om het huis. Week 12 (22-7 t/m 28-7) 4de week bloei. Watergift : 7 liter. Temperatuur : 27.7 om 22 (licht aan, licht uit) LV 66 om 53% (hoogste, laagste). EC : 0.4 en 1.1 pH : 6.2 a 6.3 Met deze dame gaat het prima al heeft ze nu al best veel bruine bloeiharen maar daar maak ik mij geen zorgen over, dat heb ik al eerder gehad en het heeft dusver geen complicaties op geleverd. Dus weinig te melden over deze dame, de voeding hou ik nog even zo mocht het gebreken laten zien of lichter worden van kleur kan ik altijd bijsturen. de foto's dan maar 😁👍 En dan wat foto's met de lamp uit, En dat was de laatste, de toppen zijn al mooi hard dus daar geen klagen, ik hoop wel dat ze nog wat groter worden het lijkt er op dat de onderliggende topjes niet naar elkaar toe groeien zoals dat meestal het geval is, maar we wachten rustig af ze moeten nog even. Dit was het voor deze week, volgende week een nieuwe update dus tot dan 😁👍.

Announcements