Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 05/16/2021 in all areas

 1. 5 points
  Als de grond nat is hoef je niks te geven hoor ,dat is beter voor het aanslaan van je plantjes ook ,de wortels gaan flink groeien en water zoeken ,dat moet je juist hebben ,bewaar dat water voor later .
 2. 4 points
  @Anonymous & @wiet61 Thanks voor de info we duimen Thanks @Tat2peet @fsmidt dats wat het beste is en wie geniet nu niet van de nature Green Poison Fast Red Gorilla Girl XL auto Nu iets minder regen zal wel fijn zijn lol.
 3. 4 points
  Die Green Poison fast version wordt inderdaad al een aantal jaar gekweekt hier. Het is wel een fijne plant om mee te werken. Bloem/blad verhouding is goed, ook van het eindresultaat. Lekker wit en ook een fijne reuk en smaak. Redelijk bestand tegen wat slecht weer Niet te groot, niet te klein.. Alleen niet bestand tegen bladschimmel. En het lijkt erop dat hij steeds later in bloei gaat maar dat is nog niet heel hard te maken. (Bron: @boswandeling)
 4. 4 points
  Iemand hier melde het me over de green poison fast dus ik dacht meteen doen . Ik heb een bijna dood ongeluk gehad op een Passagiersschip waar ik werkte. Toen is er helaas meer dan 20 jaar een foute diagnose geweest met totaal verkeerde meds. Bij het maken van foto zit ik in me eigen wereld geen angst geen paranoid gedachtes. Fijne zondag wensen.
 5. 4 points
  Alweer een tijdje verder. November Rain stekken e.d November Rain mama's Thai King D Top44 fv 3x Golden heribei
 6. 4 points
  The varieties I have planted are : - Kabul Express - Soyouz Og express - Baikal Express - Purple Russian Express - Katyusha - M.A.F - Serious 6 fast - Sweet cheese fv - Crystal Candt fv - Freezelans Ibl RgSC - Freezeland HighRise seeds Reg. - GGS Serious 6 - Essix - Friesland Reg. - Maroc Inspiration Reg - Mighty Freeze x Eirdbei - Erdbeer IBL reg. I threw in the germination yesterday : - Nepal x HinduKush reg. - Nepal x Hindukush x Fast Diesel Fem. - New Dame Blanche Reg. - Kabul Express x Fast Diesel Fem Some seeds are old so there might be a problem with germination.
 7. 3 points
  Hello, update from the front :) Everything is alive, I planted a few plants, sprinkled with Azofoska fertilizer, a lot of slugs and snails, they ate the regular plants in particular, I hope that they will survive because I want to make seeds from the regular seeds :) all plants have a topping done, in 2 weeks another cut :)
 8. 3 points
  @wiet61 zo heeft elke nadeel een voordeel hope dat je een mooie zomer draait. @boswandeling & @Winterkoninkje gelukkig is de tuin op rol afstand lol. Serious 6 Tropicanna Poison F1 Fast Auto Desfrán
 9. 3 points
  Ja ligt een beetje aan de spot. Op klei spots hier durf ik ook wel zonder water te geven aan te planten. Op zandgrond krijgen ze sowieso wel wat.
 10. 3 points
  @AnonymousIk spoot zilvernitraat op één tak om gefeminiseerde zaden te maken :) Ik kreeg de zaden van een Britse RGSC kweker. Deze was de snelste en had ook een mooie eindbloem, hij bestoofde een paar variëteiten voor mij beetje bij beetje :)
 11. 3 points
  Met uitplanten is het altijd wel verstandig om een drupje mee te geven. Vanaf dit weekend komt er meer zon meer warmte en minder regen. Mijn plantjes krijgen allemaal zeker een liter mee aankomend weekend met het uitplanten!
 12. 3 points
  Houston we have lift off. We hebben de zaden in de coffee filters nu even wachten.
 13. 2 points
  Kiekjes uit mn kas. De auto's Skittlez Tangie Thai King S Jack Herer Thai King s (geen auto) Saampjes De kleintjes
 14. 2 points
  Mede Growers, Weer een weekje verder, hier het verslag ervan, Watergift : 6 liter per plant. Temperatuur : 25.4 om 14.2 (licht aan, licht uit) LV 59 om 49% (hoogste, laagste). EC : 1.1 pH : 6.3 toegevoegd per liter deze week, 0,25 ml Silica power, 0,35 ml Biozym, 0,67 ml X-Bloom, 1,10 ml Bio2 bloei, 0,5 ml PK en 0,5 ml Calgel (Calgel 1 x per week ). Begin van de week even de trichomen bekeken van de dame die ik dacht dat ze iets voor liep, ik zag wel een enkele amber maar die zag ik ook in de andere dames, het was wel in de hoofdtop en ik heb het vermoede dat het ook kan komen doordat de lamp er te dicht ophangt zag namelijk dat de bovenste bloeiharen al bruin waren en de rest eigenlijk niet, heb de lamp daarom ook weer verhoogt naar 60 cm inplaats van de 50 cm waarop hij hing. Eind van de week nog even gekeken naar de trichomen maar zag nu weinig veranderingen dus denk dat ik de 8 weken wel ga vol maken, de laatste week krijgen ze alleen afgezuurd water. De fertometer geeft nu groen/oranje dus nadat ik de EC iets verhoogt had is het toch wat bijgetrokken, de kleur van het blad daarentegen niet zo, maar ja we zijn er bijna dus druk ga ik mij daar niet meer om maken. Dan de foto's van deze week, Het lijken ook wel weer 4 verschillende dames 🤔😁 Even een paar zonder lamp maar met flits. Apart wel dat de 2 toppen in de hoek wel groen/groener zijn 🤔 Maar zo heb ik wel weer een hoop kleuren in mijn tent 😂😂 Zo dit was het voor deze week, volgende week weer een nieuwe update tot dan 😁👍
 15. 2 points
  Klopt is erg soort afhankelijk.. Ik heb er tot noch toe ook nog geen hinder aan ondervonden
 16. 2 points
  Ligt erg aan de lijn, in principe kun je het rustig doen van goed gestabiliseerd vrouwelijk zaad. Heb er tot nu toe geen last van gehad.
 17. 2 points
 18. 2 points
  Water geven hoeft niet net zo,n weer.
 19. 2 points
  Binnen de loepjes is Belomo een zeer goed merk. Het prijsverschil van die dingen zit hem in de field of view, dus hoe groot het oppervlak is dat scherp gesteld wordt. Des te groter des te praktischer in gebruik. Ik ben zeer tevreden van mijn bolomo triplet 10x
 20. 2 points
  Zijn hier toevallig nog testers in the house? Heb hier nog wat soortjes liggen waar ik toch wel benieuwd naar ben maar geen ruimte voor heb. Cheese X Heribei Fast Dysel X Mazar X Powerplant X heribei Santa Maria X Heribei Santa Maria X Herijuana Blue Medi Kush Powerplant X Heribei Herijuana Heribei ---- Strawberry Amnesia X Heribei Incredible Bulk X Heribei Caramel X heribei Strawberry Haze X Heribei Allen regulier.
 21. 2 points
  Dat dus, en belangrijker, ik heb weer gelachen, jammer dat het om mezelf was, maar gezond is het sowieso
 22. 2 points
  Nou ik heb gisteren geoogst, ik bekeek die Orangebud en die was rijp en meteen zag ik dat de twee mohammeds zo ongelofelijk tegenvielen qua opbrengst dat ik besloten heb er een einde aan te breien, dit ging hem niet worden. De mohammeds zijn te veel gestrekt waardoor ik eigenlijk voornamelijk fluff heb van die twee planten, eigenschuld dikke bult, het was te vol in die kast, te koud een lange tijd en nou ja, wat nog meer. De orange Bud is echter boven alle verwachtingen, een aantal toppen echt zo dik als een vuist en loodzwaar, weinig fluff en mooie compacte toppen... dus waar heeft het nou aan gelegen he, zelfde kast, zelfde voeding.... maar veel minder gestrekt... Na ja De oogst Mohammed: De oogst Orange Bud Een scharminkelige Mohammed De volle Orangebud Nou goed, ik hoop op net een onsje maar ik vrees dat het minder is :') ik heb het dus verknald. Mijn voornemen is om niet meer dan 2 planten in de kast te nemen, en nooit meer 2 soorten, ik denk ook dat Scroggen de efficiënste methode is voor dit systeem, de dieptepenetratie van het licht is echt onvoldoende kennelijk, ik moet het echt hebben van een zone van circa 15 cm waar de toppen zich mogen vormen. Dus nou ja.... De Critcal Orange Punch is nu twee weken op weg en kan in de propagator lekker doorgroeien terwijl de oogst de komende weken in de kast hangt te drogen, we zullen wel zien he. Er volgt nog ene update met de verbruiksgegevens en uiteraard de opbrengst. Het was een echt een kutronde, te koud, ook echt lang te koud, te vol... echt... wat een debiel deze man hahahahahahaha gvd
 23. 2 points
  dit is een aanrader... bol.com | 8MM Lens MINI - 60x Zoom microscoop loep loeplens ook op aliexpress te krijgen en je weet bij bol...niet goed...of niet tevreden dan stuur je het terug.....dus geen teleurstelling...
 24. 2 points
  This morning a landing was made, about 40 pcs of small seedlings. Regular seeds are put 6 pcs each in the mound, Feminized seeds 1 pc each. Some were very small, I will put a few on swabs today as if something didn't last. I will also germinate the Autoflower seeds today.
 25. 2 points
  Na een prima ronde vorige zomer, gaan we het dit jaar weer proberen. Ik heb te veel zaden en soorten om allemaal dit jaar uit te proberen, dus ik heb een selectie gemaakt. 5 mei zijn alle zaden in een potje water gegaan. Alle zaden lagen in een keukenkastje, behalve mijn eigen First King x Guerilla Gold zaden die ik in de vriezer had bewaard. Deze zaden zonken al na een paar uur naar de bodem, terwijl de rest van de zaden dit pas de volgende dag deden. Dit laat mijns inziens goed zien dat zaden kiemkrachtiger zijn als ze uit de koeling komen, dus het eerste experimentje van dit jaar is al geslaagd lol. Inmiddels staat alles sinds 9 mei in de roottrainers. Slechts één Copacabana Haze zaadje wilde niet openknappen, dus die heb ik een handje geholpen. Hopelijk heb ik daar geen schade mee aangericht, maar we zien wel of die nog boven de grond uitkomt. Op een paar na laten alle plantjes hun eerste zonnepanelen al zien, dus ik ben dik tevreden tot nu toe. Komende week krijgen we wel weer een flinke bak regen, dus dan gaan ze in het kasje buiten. Tot de volgende update JW

Announcements