Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 01/27/2021 in all areas

 1. 2 points
  Mooie opbrengst en uitstekend gedocumenteerd , als je nou stroom kon opwekken met al dat gekwaak, ging de stroomkost al een flink eind naar beneden .
 2. 1 point
  Is het daar mss heel koud geweest? Ik roep maar wat... zo ziet mijn sla er wel eens uit als die te lang in de koelkast ligt, vandaar helaas wel zonder trichomen dan weer
 3. 1 point
  kweenie, maar ik vind ze er maar een beetje raar bijstaan, die eerste foto gaat wel, maar die twee closeups, dat is inderdaad niet pluis heb ik het idee
 4. 1 point
  Bedankt! Het was weer een bijzondere ronde met nieuwe obstakels. Maar de opbrengst (kwa volume, geur en compactheid) vallen beter uit dan ik had verwacht. Zodra ik het kan wegen zal ik hier de eindresultaten weergeven begeleid met een klein rookverslagje.
 5. 1 point
  Ziet er een mooie oogst uit. Proficiat al met je ronde. Ben benieuwd hoeveel het eindresultaat zal zijn.
 6. 1 point
  Al die berekeningen heb ik ook gedaan en klopt dat je na enkele kweken uit je kosten bent. Qua opbrengst zal het ook beter gaan als het klimaat stabieler is. Als je niet moet bij verwarmen valt die kost ook weg. Daarom dat ik in de tussen seizoenen kweek, in de winter is het te koud en moet ik teveel verwarmen en dan ontvochtiger erbij omdat de rot planten al dat water verdampen dat ik erin gooi In de zomer te warm en krijg ik de temperatuur niet optimaal en sjouw ik me een breuk aan water voor die krengen. Voor je eerste (binnen) kweekje vind ik dit een mooie opbrengst. Het zal nu ook beter gaan eens je wat ervaring hebt met kweken in die kast. Geniet ervan KM...kan je met een spliffie uit eigen kweek mijmeren over wat je allemaal kan veranderen/verbeteren. Leuke hobby en je houd er een lekker product aan over...toch?
 7. 1 point
  Er zijn al enkele antwoorden gegeven. Hoe gaat het verder met de plant? Stuur anders nog wat foto's door hoe ze er nu bij staat.
 8. 1 point
  Ja gaat goed komen. Jij ook succes met je klei grond. Zwaar werk! 👍
 9. 1 point
  Tja, nog niet overuit. Wel Auto's, fast soorten en normale fem. Ik wil proberen te oogsten vanaf eind juni tot november. Spreiden. Ik heb best veel soorten maar kom gaten te kort. Ik wil echt 'n soort vinden die half september klaar is. Hopelijk zit die er dit jaar tussen. Ik heb de hoop dat het gaat lukken, maar dat heb ik elk jaar wel als ik zaden koop en de verkoop praatjes lees. Ik ben hier wel gevoelig voor merk ik en wordt er hebberig van. Aan het eind van de rit kom je bescheten uit en klopt er vaak niet veel van.
 10. 1 point
  Nooit van gehoord, kut voor je. Wat is kou dan precies voor jou? Onder het vriespunt? Als je ff bezig bent ben je zo warm. Dus voor jou wachten op warmer weer of zijn temperaturen net boven het vriespunt ook goed. Kijken op je spot kan altijd, misschien al wat kleine voorbereidingen doen. In de zon, zoals vandaag af en toe was het goed te doen
 11. 1 point
  Hoop dat m'n wiet meer impact geeft als dat filmpje haha @S37
 12. 1 point
  Je hebt hier en in een ander topic aardig wat antwoorden gehad toch?
 13. 1 point
  Elke toets van mijn keyboard voorzien van een deftige dynamo en ik kan het gehele forum van stroom voorzien

Announcements