Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/16/2020 in all areas

 1. 10 points
  Hoi allemaal, Ik kreeg te horen je hebt nog hooguit 6 tot 8 maanden te leven. De huisarts deed er vrolijk nog een schepje bovenop door te zeggen over 3 maanden zit je er zo niet meer bij. Ik kreeg steun van Karel en Fidel en het liep totaal anders. Karel en Fidel leerde me mijn eigen planten te kweken en medicijn te maken. Ik kan jullie niet vertellen hoe dankbaar ik deze twee mannen ben. Ik leef inmiddels bijna 6 en half jaar. Ik gebruik nu alleen nog 's nachts 0.8 ml, welke ik in een grote capsule doe. Maar er is meer, veel suplementen, maar vooral de voeding, alles bio, geen witmeel of suikers. Inmiddels ben ik zelf een aardige expert geworden als het om kanker gaat. Ik vertel mega veel mensen wat cannabis voor mij deed. Ik ben het met jullie eens dat cannabis gewoon vrij gegeven zou moeten worden.
 2. 8 points
  Growers choice Bruce banner 1 plant 50 liter biobizz light mix. krijgt elke waterbeurt biobizz fismix mee Staat nu 7 weken onder de mammoth neon tcl 72 watt. Blijft hier staan tot m'n Brain damage klaar en droog is. Wat nog een week of 2 is.
 3. 8 points
  Op steenworp (door obelix) afstand van de cannacrib. Bosje door, veldje over, langs de wilde koeien, paardenpaadje, en je bent er. Ons meertje noemen we het, want voor landlopers geldt, de hele wereld is van ons. Madame ietsnut slingert gezellig voor me uit. Ze voelt zich rijk, zegt ze. Niet in doekoe, maar in joehoe, babbelt ze door. Ik vind het allemaal te mooi om niet waar te wezen. Prima wietje. In potten en potjes en meeneempotjes. We hebben maar 1 doel en dat is zo stoned mogelijk te worden. En dat zo chill als mogelijk. Geen idee of dat gaat lukken, maar we zijn aardig op weg.
 4. 8 points
  *drumroll* Het gewicht is bekend! En natuurlijk ook al geprobeerd, een topje van iedere plant is omgetoverd naar een mooie joint en we waren al overtuigd eer we de 2de aanstaken. Ik heb het per plant opgepot, zo kan ik goed kijken welke ik het lekkerst vind. (de klonen zijn ook al grote dames geworden in de tuin) Plant 1 54gr toppen 4gram fluff Plant 2 97gram toppen 3gram fluff Plant 3 24gram toppen 3gram fluff Plant 4 61 gram toppen 5 gram fluff Dat komt neer op een mooie 236gram toppen en 15gram fluff. Toch de 1/1 aangetikt tijdens m'n eerste ronde met 1 mcp12m 240watt. Niet verkeerd voor een ronde zoals deze als je het mij vraagt.
 5. 8 points
  10 dagen verder, eindelijk goed geregend hier. Toppen dikken al aan maar moeten nog wel even. Paar slaan niet echt aan wat wel jammer is. Een pp, 1 van de goedkoopste zaadjes lijken tot nu als beste uit de bus te komen, gevolgd door een cream manderine en een big white. Ik had nog wat planten over (reguliere) maar merendeels staan tussen het mais. 20 juni gezet, 16 gaten met 4 tot 5 stuks per gat, dus ongeveer 60, 70 totaal waar ik hopelijk wat vrouwen van over hou en oogst. Komen nog foto's van. Om nu nog nieuwe te ontkiemen is te laat denk ik. Spot 2 tijdje niet bezocht, te druk daar ook snachts ivm werkzaamheden dus nog niet kunnen checken. Door droogte vermoed ik dat ze het zwaar hebben, hopelijk heeft de regen ze gered en hebben ze voorlopig genoeg, als ze er nog staan tenminste. Wanneer mogelijk gelijk ff kijken. Nou dat was 't wel weer. Laters de
 6. 7 points
  We zijn even te high om de kweek te blijven verslaan. Verwacht wordt dat we begin september wel weer aanspreekbaar zijn en verder gaan met dit verslag. Tot die tijd vieren we vakantie bij de cannacrib. Keep on growing & rolling!
 7. 7 points
 8. 7 points
  2.5 weken op12/12 Op het laatst toch nog wat moeten knakken ivm de hoogte. plant gaat lekker en de topjes groeien mooi. Dit zouden wel eens aardige toppen kunnen worden.
 9. 7 points
 10. 6 points
  Omdat ik blijkbaar niet meer met meststoffen om kan gaan ga ik het eens helemaal anders doen! Deze keer zet ik LSD en Weddingcake van Barneys in een organisch grondje en daar komt nog een Zamnesia GG naast in lightmix welke ik volgens de oude methode ga bemesten waarbij ik ga proberen om toch wel meer volgens het voedingsscheme te werken om te zien wat er gebeurd.... Geïnspireerd door het boek "Teaming with microbes" heb ik een eigen grondje gemengd op basis van cocos, compost, wormenmest en perliet. Hier heb ik nog bitterzout, zeeschelpenkalk en lavameel aantoegevoegd en omdat goede compost toch wel schaars leek en ik bang was geen goede theeën te kunnen maken heb ik er ook nog wat bloedmeel, beendermeel en vinassekali bij gedaan maar inmiddels heb ik wel goede compost van verschillende bronnen voor handen. Deze potten (30L) hebben 3 maanden staan rijpen, gewoon in de tent naast de de planten en hier is soms 1 en soms 2x per maand een andere compostthee in gegaan. Thee op basis van verschillende compostbronnen en wormenmest. Bij het planten worden er nog Mycorrhiza toegevoegd. Oja ik gebruik osmosewater. In elke pot leven +- 50 wormen en na het watergeven zie je overal micro geleedpotigen kruipen. Een soort bodemmijten die als versnipperaars dienen en zo het voorwerk zouden moeten doen voor de rest van het bodemleven. Deze kwamen gelukkig mee in de compost Verder groeit er witte klaver in en 3 soorten gras in de potten. Dit wordt regelmatig gesnoeid, soms laat ik het hoog opkomen en soms snoei ik het expres veel te ver weg. Dit met het idee dat er zo een netwerk van zowel levende als dode wortels in de potten zit en er bovenop een lekker mulchlaagje ontstaat. Dit alles zou het bodemleven ten goede moeten komen. Na anderhalve maand heb ik er 2 zaadjes in gestoken en 2 stekken van de plant ernaast af direct de pot in om te testen wat er gebeurde. Deze sloegen allemaal aan en de stekken gingen zelfs snel mee de bloei in. Geen verbrande puntjes of bladeren en de stekken hadden een mooie donkere kleur. Wel veel strek maar ze stonden buiten de lampen en in de schaduw van de dames. Na een maand heb ik ze omgeknipt en tot mulch verwerkt. Ik heb vertrouwen in mijn nieuwe project en ben erg benieuwd naar hoe deze ronde zal gaan verlopen.
 11. 6 points
  ook hier weer even een kleine update...een first king in volle glorie!!!! De rest van de veldjes gaan ook erg lekker...op de spot vlakbij huis tikken de meeste planten de 2mtr aan!..... gauw maar weer eens naar het bos...benieuwd wat ik daar aan ga treffen....:) oke..... nu hebben we genoeg pleuris weer gehad nu verdienen we wel een indian summer toch?!..... Cheers
 12. 6 points
  Ik stop met voeding en laat de planten zichzelf nu leegtrekken. Ik heb niet heel veel nieuwe zaadjes ontdekt tot mijn opluchting. Laten we hopen dat de meeste toppen van binnen nog "normaal" zijn zonder zaadontwikkeling. Ik vape de wiet dus dat scheelt wel weer. Dan wat nieuwe foto's. Er zit een apart filtertje op mijn foto's, ze slaan erg groen uit maar hebben over het algemeen een prima kleur. Het gele blad is door het stoppen met de voeding en helemaal prima. PS ik ben heel blij met de paarse Frisian Dew. Paarse wiet heeft toch iets bijzonders. Zaadbanken beloven het vaak maar de praktijk blijkt vaak anders.
 13. 6 points
  Hallo growers! hier zijn we terug voor een update. de laatste week en een half was ik nogal zenuwachtig 🤭 deze zaterdag was het date time bij first dates. daar zal ik straks over uitwijken. eerst gaan we mijn dames eens bekijken. we zijn alweer een dikke week verder dan de vorige post.. en amai wat zijn ze veranderd. het is eigenlijk toch een zeer zot en bizar plantje e 🙈 ze beginnen zo traag en leken even stil te staan en dan plots bam ☝️ En nu ondertussen zit de bloei er al goed in. 😆 Zo dit zijn de dames nu vandaag. ik heb gisteren voor de eerste keer een kleine dosis bloeivoeding gegeven. op een fles water van 2,5l heb ik 5ml canna Flores gedaan. normaal is het 50ml op 10l dus eigenlijk 12,5 op 2,5l dus ik denk dat dit wel goed zit.. en ze konden het wel gebruiken want sommige bladeren begonnen toch wat te vergelen bij sommige plantjes. ik moet juist nog eens een ec meter bestellen want daar heb ik geen weet van. ph is altijd 6 dat ik doe? is dat goed? de aarde die ik gebruik staat erop tussen de 5 en 7.. dus ik dacht tussenin? zo als jullie dingen opmerken waar ik fout ben of waar het fout dreigt te gaan. dan hoor ik het graag! 😍😆🙈😝🤣😍 wat een fantastische belevenis! eerst moest ik nog wat dingen opnemen enzo.. ik moest er zijn om 10u en om 12u was het zover ik mocht het restaurant binnengaan. 🤪 alarm fase rood 😂 ik kwam binnen door het gordijn, en rechts stond Patrick de man die de mensen ontvangt en links achter mij was de toog om iets te drinken eerst. dit had ik toen nog totaal niet opgemerkt 🙈 en Patrick ontving mij heel goed en ik was bij het binnenkomen de rust zelf geworden. heel erg raar allemaal. wat bleek dat mijn date er al was en zag mij natuurlijk al binnenkomen. patrick deed een praatje met mij en zei dat ik al eens mocht kijken dat ze er al was. ik keek vol spanning en ja.. ik zat op mijn gat! er zat daar een fantastisch knappe jonge vrouw! en ze lachte heel erg mooi! maar ik had blijkbaar iets niet opgemerkt en Patrick zei dat ik nog een moest kijken. maar dit laat ik terzijde dit is aan jullie om te raden als het word uitgezonden 🙈 zo maakten we dan kennis en dat was heel erg speciaal wat er gebeurde. geen second stilte.. aan tafel leuke en spijtige gesprekken over dingen die we beiden meemaakten dus gewoon echt een gesprek en niet zomaar over koetjes en kalfjes. dit was echt een match niet normaal! en na het eten hadden we dan nog een interview of we elkaar nog zouden terugzien.. maar iedereen wist het al.. de Patrick zei bij het buitengaan van het restaurant dat dit duidelijk een match was. ze waren tijden het eten zelf over ons bezig en constant naar ons aan het kijken 😅 en achteraf kwam de ploeg zelf zeggen dat het echt in orde was 😂 en zelf diegene die ons uiteindelijk gekoppeld heeft kwam ook nog aangelopen omdat ze het te horen kreeg dat het wel iets was 🙈 zo de date verliep dus heel goed! en het gevoel zit ook wel goed. deze zaterdag gaan we terug op date 😚 in november word het uitgezonden. en we gaan het leuk maken jullie mogen proberen raden wie ik zou zijn.. ik zal in verloop nog verdere tips geven. 1ste tip leeftijdscategorie tussen 25 en 31 😝 2de tip tattoo(s) het is nu wel nog veraf.. maar ik zal waarschijnlijk in een volgende ronde al zitten als het op tv komt. dus de tips worden nog herhaald. en er komen er sowieso nog. je moet natuurlijk niet kijken of raden.. ik doe het maar voor diegene die het wel leuk lijkt 😂 oké! tot de volgende! jambo!
 14. 6 points
  De wiet van de Mazar is uitstekend. Dan heb ik het over die wat ik voor mijn vakantie heb geoogst. Die heeft dus 2 weken gedroogd (net wat te kort achteraf) en geeft een lekkere heavy indica-high. De AKgun is toch echt wat anders, een beetje te racy voor mij. Maar smaak en ruikt lekker fris naar citroen. Hier is nog het reserveplantje AKgun, die stond op een slechte plek. Mis had ik deze eerder kunnen oogsten, maar dit topje glinstert toch lekker dacht ik zo. Het is de kleinste van de AK guns en ongeveer even groot als de Critical CBD. Al met al zie ik zeker potentie in het kweken van autoblowers. De tweede ronde ga ik niet meer doen en ik denk eerlijk gezegd dat je er meer aan hebt om de beste (warmste) maanden te gebruiken. Ik ben nu begonnen in eind april, 1 maandje later was beter geweest dan waren de opbrengsten nog hoger geweest. Nu ben ik over de Mazars zeker al tevreden met de kwaliteit en kwantiteit.
 15. 6 points
  Home sweet home. Twee weekjes weggeweest en de temperaturen rezen de pan uit, zowel hier als daar. Ik heb spijt van het eerder oogsten van de Mazar, want zo zag het er vanochtend uit: De toppen zijn zowat ontploft. Denk dat het gewicht van de toppen zowat verdubbeld is. Maargoed ik wilde risico spreiden he, volgende x langer wachten. Van de andere Mazar had ik wat kleine topjes laten staan, ook die zien er nu prachtig uit. Deze plant stinkt ontzettend, de geur kan ik niet anders omschrijven dan rottend fruit. Ik had ook nog een klein plantje staan, een AKgun. Hier is het effect van groei in de toppen een stuk minder. Zal met de Sativa invloeden te maken hebben. Deze moet ik nog oogsten.
 16. 6 points
  Ff een update Nog geen bloei te zien maar denk door de warme dagen wat meer gestrekt, al vind ik dat niet heel erg al moeten ze ook weer niet te hoog worden misschien had ik de klok ook wat eerder moeten omgooien... Aan de andere kant, hopelijk zo ook meer wiet heb zoveel mogelijk gedieft want die dames achterin kom ik maar lastig bij
 17. 6 points
  De extra bloeivoeding lijkt toch wel wat te werken. Het glundert en glanst weer lekker.
 18. 6 points
  Gelukt om spot 2 te bereiken. Kleine spot, 11 planten. Niet lang gebleven, een paar stonden er verrassend goed bij, beetje overwoekerd maar dat is nu verholpen.beetje gevoed en nieuwe slakkenkorrels korrels gestrooid. Paar Foto's gemaakt en wederom de pp van seedstockers voorlopig als grootste en gezondste. De super sweet mango van growers choice als slechtste, fluf en veel blad. Had er ook 1 in de tuin en deze was ook fluf en veel blad dus deze nooit meer.
 19. 6 points
 20. 6 points
  Weer een week verder
 21. 6 points
  Ze gaan idd lekker de grootste planten zijn al net zO groot als ik 😱
 22. 6 points
  Bijna 2 weken verder, paar zijn redelijk gegroeid maar gaan 1 meter hoog niet redden. Ook wel wat die ik heb en ga vervangen voor reguliere. Meeste al wel in bloei of voor bloei.
 23. 5 points
  Bestoven Guerilla Gold 3 vol met zaad dus leuk om te spelen volgend jaar
 24. 5 points
  Helichrysum umbraculigerum. Is geen wiet, maar bevat wel CBG. Na lang zoeken heb ik 2 jaar geleden eindelijk zaad bemachtigd van deze Helichrysum uit Zuid Africa. Dat zaad is stof fijn en wil alleen kiemen na een brand. Het heeft de as nodig van bv Protea. Dat heb ik na gebootst en zo kreeg ik het voor elkaar om het zaad tot kiemen te krijgen. Na uitgebreid testen en verder onderzoek durf ik de resultaten hier wel te melden. De dubbel tinctuur werkt sterk ontstekings remmend en maakt blij. Veel beter nog dan antidepressiva. Een goede dus tijdens dit corona gezeik. Werkt ook goed bij inflammatie, kanker, Crone, Leaking gut, acné, neuropathie, psoriasis, MRSA, De tinctuur schrijf ik nu al voor. Dit najaar heb ik zeer beperkt planten beschikbaar.
 25. 5 points
  De tweede update, iets later dan gepland. De Glue Kings zijn getopt, omdat deze liefst niet boven de 1,50 meter moeten uitkomen en ze toch een stuk langer zouden groeien dan bijvoorbeeld GG. De zijtakken ga ik proberen de breedte in te laten groeien. Van de topjes probeer ik nu stekken te maken

Announcements