fsmidt

Members
 • Content count

  1,879
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  27

fsmidt last won the day on January 10

fsmidt had the most liked content!

Community Reputation

937 Excellent

5 Followers

About fsmidt

 • Rank
  beginnend kweker
 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  topje friesland

Recent Profile Visitors

2,614 profile views
 1. Aaaaaaarrrrgh i love it.
 2. ik heb laatst een test gedaan met silica, aangezien je geen kilo`s hebt zou je een pastic bak welke luchtdicht afgesloten kan worden vullen met een kilo silica en je wiet erboven met een stuk papier er tussen en dan het ergste deel van het vocht laten ontrekken en daar na in een netje op een graad of 18 -20, om het af te maken dan zou je als toetje het nog kunnen kuren op 62% vocht met die boveda zakjes.
 3. fsmidt

  Eerste kweekje

  ji bofkont met al die chickies,ben benieuwd wanneer die zaadjes binnen komen.
 4. wat moeten we nu? was vaste prik om de dagelijkse update te checken,dat wordt nu 2 weken afkicken. wat wordt de volgende ronde? heb je nog een meer in gezoomde foto van die "banaantjes" ? ik twijfel een beetje.
 5. Eindelijk van die grafiekjes af Laatste loodjes nu ff lekker rustig laten drogen.
 6. fsmidt

  tussendoortje

  ninnnenineteen ben hartstikke blij dat de zaadjes het hebben overleefd
 7. fsmidt

  tussendoortje

  gisteren werd ik even herinnert aan de zaadjes welke in een open potje in de silica lagen na een pm met outdoorking was ik bang dat ze te droog waren heb gelijk 1 zaadje in een vochtige koffiefilter die weer in een gripbag zat. vandaag even gepiept en wat denk je.. het is een F1 ((First King x(S5 x Herijuana)) X S5 x Herijuana tsja weer een plantje erbij, ben wel benieuwd hoelang deze moet bloeien. vandaag weer 3 stekjes gesneden , 2x van de 2e lichting hebben goede wortels en staan in de zaaigrond bij de bloeiende stekken mogen ze vanavond weer in de huiskamer om wakker te blijven. van de 1e lichting heeft niemand het overleefd.
 8. fsmidt

  tussendoortje

  vanavond weer even gepiept,mama weer in de huiskamer waar ze wakker wordt gehouden door dezelfde lamp als die van de stekken. de bloeiende stekken waren nog voldoende vochtig dus die slaan we over. de koudste temp gemeten over 2 dagen was rond de 9 graden dit moet kunnen . de scrog had wel dorst en is voorzien van het kookwater van boerenkool heb deze gemeten met de fertometer en wat denk je hartstikke mooi groen,gratis bio voeding, zou deze gelijk opgenomen worden ? kan wel een foto plaatsen maar deze is nagenoeg gelijk aan die van gisteren,ze beginnen wel lekker te ruiken ,lekker zoet als kauwgum. zal even googlen op kookwater van groenten ben benieuwd wat hier in zit.
 9. fsmidt

  Stikstof tekort mid-bloei?

  Ziet er al een heel stuk beter uit laat het je smaken.
 10. fsmidt

  Beschadigde bladeren

  Ik denk dat je het topic beter moet doorlezen.
 11. Opzich niks mis mee heb erger gezien Toch vind ik het blad heel donker van kleur en vergeelde bladpuntjes dit is een kenmerk van overschot aan voeding. Misschien toch wel verstandig dat je nu spoelt. Had je al een fertometer? Je kan trouwens mooi zien waar je lamp hangt aan het model van je witte puntjes. Hangt deze van links naar rechts? Gezien het witte puntje aan de rechter kant. Ik ben benieuwd hoe de scrog van mij eindigd. Hopelijk hebben ze niet veel last van de koude nachten.
 12. Als ik de foto's van dat linkje bekijk valt het idd wel weer mee. Die met het licht aan geeft een vertekend beeld. Of het zit het hem in die grafiekjes en ja op het einde krijgen ze herfst kleuren zeggen ze dan. komt helemaal goed kikker.
 13. fsmidt

  Beschadigde bladeren

  momenteel ben ik druk bezig met een S5 x Herijuana hier zit haze genen in maar veel sneller. ergens in dit lange topic.
 14. fsmidt

  Beschadigde bladeren

  op eerste foto zie ik ook verkleuring aan de uiteinden van het blad,die worden later geel/bruin en crispy. wie weet groeit ze erover heen. ja als je niks wilt veranderen is ook goed. ik ben benieuwd houd je hier een topic bij?
 15. fsmidt

  Beschadigde bladeren

  frisse of koude lucht ? bij mij is het nu rond de 5 graden, je zou de luchtstroom naar beneden kunnen leiden i.p.v over het bladendek laten stromen.