fsmidt

Members
 • Content count

  1,583
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

fsmidt last won the day on September 21

fsmidt had the most liked content!

Community Reputation

774 Excellent

5 Followers

About fsmidt

 • Rank
  Kweekbaas
 • Birthday 01/23/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  topje friesland

Recent Profile Visitors

2,470 profile views
 1. Nou ik vind ze behoorlijk hangen,ik denk niet dat ze het redden.
 2. fsmidt

  Planten te laat gaan bloeien

  Veel meer aandikken zullen ze niet meer. Zijn je trichomes groten deels nog doorzichtig dan?. Daar lijkt het anders niet op. Of je ze nu vroeg of laat plant het eindstip zal volgens niet veel schelen tenminste als het geen autoflowers zijn. Je oogst dan iets minder. Later bloeien komt door de hete zomer.
 3. fsmidt

  Planning 2021 buitenkweek

  Ik deel jou ervaring ,de himalaya kush deed het bij mij ook altijd prima en goed rot bestendig. Wel veel geel blad op zn eind.
 4. fsmidt

  Planning 2021 buitenkweek

  Helaas testers mogen niet gedeeld worden. Ik heb met toestemming de plant gerevegd en gestekt. En met dubbele toestemming gekruist met een first king. Om de S5 x Herijuana te vereeuwigen ga ik deze met STS besproeien om vrouwelijk zaad te maken.
 5. fsmidt

  Planning 2021 buitenkweek

  Ik vind van wel. Vorige week een begin gemaakt met knippen,de meest linkse mist haar hoofd toppen al. Niks geen rot en mooie knolletjes en wat hebben een bak regen gehad. Is een creatie van een forumlid. Ik heb ze vorig jaar gezet en nu weer. De double blanche komt niet eens bij haar in de buurt ,deze had dus wel rot en meer open toppen. Ik moet zeggen de double blanche ruikt wel super lekker.
 6. fsmidt

  Planning 2021 buitenkweek

  Ik zal ook al jaren een planning maken en ben ik ook weer van plan voor volgend jaar. Maar het begint meestal in februari alweer te kriebelen. Dit keer ga ik het doen ...echt waar. De S5 x Herijuana komt er zeker weer tussen staan. Wat een sterke plant zeg.
 7. Waarom heb je de tijdschakelaar op 20/4 staan en niet op standaard 18/6?
 8. fsmidt

  Eerste kweekje

  Plofkip
 9. fsmidt

  Eerste kweekje

  Kut man. Welke vaporizer had je in gedachten? Kunnen we niet iets regelen bij de sponsoren van deze site? Of iemand die nog een heeft liggen welke niet wordt gebruikt? Je weet het heh als je weer olie nodig hebt. Gillen heh.
 10. fsmidt

  Eerste kweekje

  Geen probleem mn bomen doen het nog steeds goed. Nog zo groen als gras geen tekort. Een zakje meenemen is geen probleem.
 11. fsmidt

  DWC 125W CFL op 40x40

  Op welke manier maak jij stekken? Heb de laatste tijd wat problemen hiermee. Op welke temp en vochtigheid houd jij ze ? Denk dat ze bij mij te koud staan,voorheen had ik ze in huis staan nu alles in mn schuur,ik mag trouwens nog wel binnen slapen Doe de girl scout cookies maar,hier heb ik ook nog zaden van liggen volgens mij. Kan ik mooi even spieken hoe ze het doen.
 12. fsmidt

  Eerste kweekje

  Ja precies die fout heb ik ook al gemaakt,die klote dingen wilden maar nooit ontkiemen. Waarschijnlijk een flexibele buitenkant. Met een mesje open gesneden toen deden ze het wel. Ondertussen al geoogst en gedroogd en geproefd.
 13. fsmidt

  DWC 125W CFL op 40x40

  Ja idd bij lamp aan gebruiken ze o2 wn produceren ze co2. Bij continue systeem zou je de opgewekte co2 kunnen blazen in de andere bloei bak waar de lamp uit staat plus wat extra warmte.
 14. fsmidt

  Eerste kweekje

  leuke site, heb ook 100 white widow zaden gekregen,dank je voor het delen,kan weer jaren vooruit