fsmidt

Members
 • Content count

  2,209
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

fsmidt last won the day on October 13

fsmidt had the most liked content!

Community Reputation

1,260 Excellent

5 Followers

About fsmidt

 • Rank
  beginnend kweker
 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  topje friesland

Recent Profile Visitors

2,925 profile views
 1. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Tnx. Die Golden Heribei was ook lekker vroeg. Heb nog wat in bloei staande stekjes laten reveggen. Hier worden stekjes van geseveld. @wiet61 weet ervan. Ook een stek van een andere locatie ondergaat het zelfde,deze is iets later maar met mooiere toppen.
 2. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Foto's van 07-10. Goed te zien waar een complete tak is afgebroken,deze was los van de plant. Die er naast heb ik met rvs stangen en tyraps weer vast kunnen fixen. Het groeit gewoon door,wat een sterke planten.
 3. fsmidt

  JW 2021

  Die Thai King S van mij smaakt super.
 4. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Thai King is nog weinig van over. Daar is dit weekend goed de schaar in geweest. Een heel lekker wietje. Echter niet goed rot bestendig.
 5. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Thai King S is al deels geknipt vandaag en morgen maar druk aan de slag. De November Rain gaan ook goed en krijgen al mooie topjes. Eind oktober ,1e week november klaar. De laatste november rain uit pot staat alweer een tijdje in de volle grond zij was een beetje verwaardloosd en begint zich al wat te herstellen. Af en toe een 10L action voedingwater erbij moet wel helpen
 6. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Neemolie? Waarvoor?
 7. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Toppen dikken mooi aan enkele zijn al geknipt met beginnend toprot. Zodra er een donker los blad gespot wordt gaat daar de schaar in. Ook de vanuit potten in de volle grond gaan als een speer. Beginnende topjes zijn gespot nog een 6-7 weken voordat ze klaar zijn. De laatste November Rain in de volle grond gezet.
 8. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Thai King S Lange toppen ,mooi mooi
 9. fsmidt

  JW 2021

  De November Rain krijgt nu ook pas zn eerste haartjes. Komen vast nog een paar mooie maanden aan (hoop ik)
 10. fsmidt

  JW 2021

  Teveel voeding begint met gele puntjes. Je plant is okee. Een beetje kleine pot dus er kunnen tekorten ontstaan. Zet hem in de volle grond en geef die action voeding tot er gele puntjes komen zij zal ervan opknappen. Je hebt altijd verschillende pheno's de 1 bloeit sneller dan de ander.
 11. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Paar dagen verder. Thai King S bloeit vrolijk verder denk dat deze de 2,2 Mtr wel aantikt en mooie knopjes erin. De November Rain welke uit pot in de volle grond zijn gegaan gaan ook goed,nog geen bloei te zien. Edit: vanavond kleine bloeihaartjes gespot. Zal nog een 7tal weken duren voordat deze geoogst kan worden. Ben benieuwd. De Golden Heribei is deels geknipt en wordt vandaag verder ontmanteld.
 12. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Golden Heribei is deels geknipt door rot de diktste toppen zijn verwijderd. Omdat er veel regen is kan het rotten in een paar dagen je hele plant verwoesten. De November Rain groeien vrolijk verder. De Thai King krijgt al mooie topjes.
 13. fsmidt

  Eerste kweekje

  Hey mattie, Neem maar wat jungleweed zaadjes mee naar friesland. Onze zaadjes nog aan gekomen en hoe gaat het met de cactus plantjes?
 14. Welkom Baudir en succes met je kweek. Je pakt het iig gelijk goed aan geen halve maatregelen. 0 uit 10 is wel een hele slechte score. Wat voor mij een favoriete methode is die met zaadjes in een nat koffiefilter welke verpakt is in een gripbag hier heb ik goede resultaten mee. Ik doe ze van te voren nog een dag in een kop water. Helaas heb ik weinig ervaring met hoge tenten,grote planten kweek ik buiten Buiten het buitenseizoen om gebruik ik 2 kleinere bakken beide met 250W voor wat kleinere kweekjes, te testen of om fem zaad te maken. Je moet het soortje een beetje leren kennen, na een paar kweekjes weet je al snel wat je met jou setup kan bereiken ,hoelang je moet voorgroeien etc. Succes