fsmidt

Members
 • Content count

  2,214
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  65

fsmidt last won the day on October 13

fsmidt had the most liked content!

Community Reputation

1,261 Excellent

5 Followers

About fsmidt

 • Rank
  beginnend kweker
 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  topje friesland

Recent Profile Visitors

2,974 profile views
 1. fsmidt

  Golden heribei fem zaden kweekje

  Ik vind dat ze dichtbij autoflowers staan ze bloeien retesnel. Als ze op 18/6 staan schieten ze in de bloei. Ik heb ze nu op 23,5/0,5 staan nu lijken ze te gaan reveggen. Een of meerdere van de Golden heribei haar (groot)ouders zijn gekruist met een autoflower en omdat het zaad nog niet helemaal homogeen is blijft er een kans dat er autoflowers tussen zitten zowel vroege bloeiers en latere. Ikzelf had 3 autoflowers een hele vroege bloeier en een wat latere welke weer compacter was dan de vroegere bloeier. Deze stekken zijn van de vroege bloeier en moeten nog 1 of 2 keer geselved worden dan is de kans op autoflower al een stuk minder geworden. Dat is wat ik wil gaan doen deze winter.
 2. fsmidt

  Golden heribei fem zaden kweekje

  Hier 3 aan het reveggen op 23,5/0,5
 3. fsmidt

  Powerplant, 2x 630 geekbeast en mars hydro

  Zoo dat is veranderd, goed bezig.
 4. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Tnx. Die Golden Heribei was ook lekker vroeg. Heb nog wat in bloei staande stekjes laten reveggen. Hier worden stekjes van geseveld. @wiet61 weet ervan. Ook een stek van een andere locatie ondergaat het zelfde,deze is iets later maar met mooiere toppen.
 5. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Foto's van 07-10. Goed te zien waar een complete tak is afgebroken,deze was los van de plant. Die er naast heb ik met rvs stangen en tyraps weer vast kunnen fixen. Het groeit gewoon door,wat een sterke planten.
 6. fsmidt

  JW 2021

  Die Thai King S van mij smaakt super.
 7. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Thai King is nog weinig van over. Daar is dit weekend goed de schaar in geweest. Een heel lekker wietje. Echter niet goed rot bestendig.
 8. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Thai King S is al deels geknipt vandaag en morgen maar druk aan de slag. De November Rain gaan ook goed en krijgen al mooie topjes. Eind oktober ,1e week november klaar. De laatste november rain uit pot staat alweer een tijdje in de volle grond zij was een beetje verwaardloosd en begint zich al wat te herstellen. Af en toe een 10L action voedingwater erbij moet wel helpen
 9. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Neemolie? Waarvoor?
 10. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Toppen dikken mooi aan enkele zijn al geknipt met beginnend toprot. Zodra er een donker los blad gespot wordt gaat daar de schaar in. Ook de vanuit potten in de volle grond gaan als een speer. Beginnende topjes zijn gespot nog een 6-7 weken voordat ze klaar zijn. De laatste November Rain in de volle grond gezet.
 11. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Thai King S Lange toppen ,mooi mooi
 12. fsmidt

  JW 2021

  De November Rain krijgt nu ook pas zn eerste haartjes. Komen vast nog een paar mooie maanden aan (hoop ik)
 13. fsmidt

  JW 2021

  Teveel voeding begint met gele puntjes. Je plant is okee. Een beetje kleine pot dus er kunnen tekorten ontstaan. Zet hem in de volle grond en geef die action voeding tot er gele puntjes komen zij zal ervan opknappen. Je hebt altijd verschillende pheno's de 1 bloeit sneller dan de ander.
 14. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Paar dagen verder. Thai King S bloeit vrolijk verder denk dat deze de 2,2 Mtr wel aantikt en mooie knopjes erin. De November Rain welke uit pot in de volle grond zijn gegaan gaan ook goed,nog geen bloei te zien. Edit: vanavond kleine bloeihaartjes gespot. Zal nog een 7tal weken duren voordat deze geoogst kan worden. Ben benieuwd. De Golden Heribei is deels geknipt en wordt vandaag verder ontmanteld.
 15. fsmidt

  fsmidt`s buitenkweek 2021

  Golden Heribei is deels geknipt door rot de diktste toppen zijn verwijderd. Omdat er veel regen is kan het rotten in een paar dagen je hele plant verwoesten. De November Rain groeien vrolijk verder. De Thai King krijgt al mooie topjes.