fsmidt

Members
 • Topic Teller

  1055
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  4

fsmidt last won the day on February 7

fsmidt had the most liked content!

Forum Reputatie

334 Excellent

4 Followers

About fsmidt

 • Rank
  Kweekbaas
 • Verjaardag 23-01-1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  topje friesland

Recent Profile Visitors

1438 profile views
 1. fsmidt

  3x first king 125W led(strips)

  stapje verder. ondertussen de laatste man verwijderd, dus van de 5 zaadjes waren er 4 mannen,1 man wordt gemolken en heeft ondertussen al iets van zn stuif afgegeven. de afghan skunk is ontkiemd en staat sinds 10min in de aarde. beide meiden zijn nu voorzien van goede labels,deze fout heb ik vorig jaar gemaakt,nu weet ik n.l. niet wat van soort mn favoriete dampertje is mijn laatste Critical Jack zit nu in het koffiefilter/gripzak ik denk eraan om deze ook te mainlinen heb ik hier ook weer een aantal stekjes van. en laatste nieuws ......de First King het enige meisje bloeit en dit onder 24/0, hoest mogelijk. zodra de afghan skunk boven is gaat de klok weer op 18/6.
 2. fsmidt

  rootbound

  ja of een boodschaptas in een wasmand,ik ken ze.
 3. fsmidt

  rootbound

  Bij het overplanten van pot naar pot of van pot naar volle grond. Niet iedereen heeft airpots.
 4. fsmidt

  rootbound

  voorkomen is beter dan genezen. ik heb vroeger wel advies gezien dat je wanneer je rootbound hebt de kluit deels uitelkaar moet halen om de wortelgroei te stimuleren. nu heb ik dit nog niet toegepast maar heb wel vaak rootbound gehad en zag nadat de plant weer uit de volle grond gehaald werd de wortels niet veel uitgebreid waren. vandaar mijn vraag aan jullie,wat doen jullie met rootbound?
 5. fsmidt

  3x first king 125W led(strips)

  ik gebruik dit topic om mijn verdere activiteiten dit jaar te archiveren. vandaag 1 afghan skunk met de koffiefilter methode(vandaag de dag erg populair) in het donker opgehangen. het verhaal met stekken en mainlinen ga ik niet met de firstking doen maar met de afghan skunk,dit levert ook weer de benodigde stekken op. de guerilla gold kruisingen komen iets later, vorige jaren altijd heel vroeg geplant maar begin te twijfelen hoeveel voorsprong dit geeft. het stuif van de firstking wil ik gebruiken op de CD1(candida CBD) critical jack en mischien op de Afghan skunk just for fun. zou wel leuk zijn een vroeg bloeiende Critical jack (deze bevalt mij erg goed om te vapen). ideeen ideeen .
 6. fsmidt

  3x first king 125W led(strips)

  stuif is geoogst en versneden met bloem(ergens gelezen) verpakt in a4 papier deze in een enveloppe en dit weer in een vacuumzak. ligt nu in de vriezer.
 7. fsmidt

  3x first king 125W led(strips)

  dubbel
 8. fsmidt

  3x first king 125W led(strips)

  van de 5 zijn er 3 mannen, 1 staat in de kamer en heeft al gestoven eingenlijkst sneller dan ik dacht. de andere 2 (foto hierboven) liggen op de compost bult.
 9. fsmidt

  De Ultieme Microkweek

  dit gaat zeker niet snel. heb je al gereedschap om de e.c waarde te bepalen? http://www.wiet-info.nl/forum/testen-product-review/fertometer-testverslag-725/
 10. fsmidt

  3x first king 125W led(strips)

  2 mannen doen het niet meer...
 11. fsmidt

  3x first king 125W led(strips)

  foto`s van vanmiddag,ondertussen 3 mannen in de tent. het zijn de oudste 3(achtersten)
 12. fsmidt

  De Ultieme Microkweek

  Ik raad je aan een fertometer aan te schaffen en misschien iets wat de vochtigheid van de aarde kan meten. Met de fertometer kun je i.i.g zien of er voldoende voeding in de aarde zit.
 13. fsmidt

  2 soorten banaan en 1 Salvia Divinorum

  Floramite ff gegoogeld kost wat maar dan heb je ook wat (moet wel)
 14. fsmidt

  3x first king 125W led(strips)

  11 liter potten staan op te warmen,morgen mogen de 3 oudjes erin, 1 stuks heeft zijn sekse al geuit het is een mannetje. morgen foto`s. toch stress in de tent. even nadenken wat ik ga doen en informatie winnen wanneer een man bijna rijp is.
 15. fsmidt

  De Ultieme Microkweek

  luchtvochtigheid is goed en je geeft niet te weinig water,meestal wordt er teveel gegeven. als je te weinig water geeft gaat de plant slap hangen. bij teveel gaan de bladeren ook naar beneden hangen maar ze voelen nog wel stevig aan dit is bij te weinig water niet het geval dan voelen ze slap aan. je moet het ergens anders zoeken. je gebruikt plagron lightmix en voeding van plagron,in lightmix zit weinig voeding ben je onder tussen al aan het voeden?