fsmidt

Members
 • Content count

  1,122
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

fsmidt last won the day on February 7

fsmidt had the most liked content!

Community Reputation

371 Excellent

4 Followers

About fsmidt

 • Rank
  Kweekbaas
 • Birthday 01/23/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  topje friesland

Recent Profile Visitors

1,598 profile views
 1. fsmidt

  3x first king 125W led(strips)

  hellaas is de think big x asian haze een manlijke autoflower. ligt in de kliko.
 2. fsmidt

  Amnesie week 3 probleem

  hoe zien jullie dat er spint in zit? ik heb hier gelukkig nog geen ervaring mee.
 3. fsmidt

  even hallo zeggen

  welkom john
 4. fsmidt

  3x first king 125W led(strips)

  13 april was al heel duidelijk de bloei te zien dus de 8 weken zijn al verstreken. onze outdoorking kan mij vast vertellen hoeveel weken bloei deze nodig heeft.
 5. fsmidt

  3x first king 125W led(strips)

  ja leuk heh , nu al een goed in bloei staande First King. ruikt al lekker naar denneboom,straks eens terug lezen hoeveel weken bloei deze al heeft. de amnees,S5 en SantaMaria moeten nog iets groeien dan de toppen gebruiken om te sexen.
 6. fsmidt

  5 indica mystery guests

  moooooii..
 7. fsmidt

  2019 #_#

  yes en ze staan nog allemaal
 8. fsmidt

  3x first king 125W led(strips)

  critical jack kandelaar King Gold in bloei First King in bloei Think Big en Excotic cookies auto`s tafel met Amnees , Santa Maria `17 & `18 , S5 van Buitenlucht. stekken van afghan skunk en Critical Jack. automazar poison ook van Buitenlucht. plus wat sla en spruiten en bos aardbeitjes. foto`s van 6-5-2019
 9. fsmidt

  Eigen buitensoortje in bos op dak.

  na antibioticum kuur weer veel pro bioticum eten/drinken (melk kefir). welke zakje gebruik je in je aquarium ? https://dutch.alibaba.com/product-detail/acrylic-polymer-potassium-sap-super-absorbent-polymer-for-agriculture-as-retention-agent-solid-rain-60518765765.html?spm=a2700.8699010.normalList.2.34411a33QSsWH1&s=p
 10. fsmidt

  Tweede buitenkweek

  l
 11. fsmidt

  Eigen buitensoortje in bos op dak.

  3 kilo besteld
 12. fsmidt

  3x first king 125W led(strips)

  hey B.L 100 % opkomst,klasse !! morgen maar nieuwe foto`s maken,de meesten staan nu in grotere potten.
 13. fsmidt

  3x first king 125W led(strips)

  nee ze blijven niet allemaal in de tuin,ze worden verdeeld.. 5 planten(thc houdend) regel is heilig. is trouwens een wietplant welke nog in de groei zit illegaal?
 14. fsmidt

  3x first king 125W led(strips)

  foto`s van vanmorgen. Buitenlucht zn regulars en een autoflower. de automazar/poison was ik vergeten deze heeft ruim een week in het zakje met koffiefilter gezeten. de andere 2 soorten Exotic cookie en de think big/asian haze waren n.l. al eerder ontkiemd en had dus het zakje opzij gezet. het plantje lag in volle glorie tussen het koffie filter zij kon zo direct in de grond en kijk hoe ze straalt 2x autoflower stekjes. vroegbloeiers bloeien al. de hy-kush afghanskunk critical mama`s en de CBD candida. het zaakje staat iets droog maar daar wordt straks hard aan gewerkt.
 15. fsmidt

  Amnesia Haze autoflowers

  leuk een projectje. inderdaad lekker grondje heb je gemaakt. dat plastic houd wel veel licht tegen lijkt mij plus het vochtigheids gehalte blijft hoog,ik denk niet dat co2 dit gaat compenseren, maar het is een project we wachten op de uitkomst. ik zeg in de volle zon met die hap en die kas er om heen weg,het leven van een autoflower is maar kort.