fsmidt

Members
 • Content count

  1,705
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

fsmidt last won the day on December 1

fsmidt had the most liked content!

Community Reputation

848 Excellent

5 Followers

About fsmidt

 • Rank
  beginnend kweker
 • Birthday 01/01/1970

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  topje friesland

Recent Profile Visitors

2,545 profile views
 1. Je komt vast in de buurt van dat record.
 2. fsmidt

  Zaden afbloei tijden

  het is een idee ja,mn ouwe is ook een echte natuur mens en komt overal met zn scooter heb zat autoflowers.
 3. fsmidt

  Zaden afbloei tijden

  ja leuk heh, hij is ook verliefd op de S5 X Herijuana hij gaf gelijk aan deze wil ik volgend jaar weer. wel gaan we ze later planten ,dit jaar waren ze te groot(ja kan niet hoor ik je denken) en proberen te verduisteren. ze stonden daar te dicht op elkaar. 76 jaar jong.
 4. fsmidt

  Zaden afbloei tijden

  Bij mijn vader komen 3 stuks S5 x Herijuana. thuis een bult autoflowers een S5 x Herijuana scrog en nog een creatie van wiet61 en O.D.K en misschien zelfs een guerilla kweek in de buurt.
 5. fsmidt

  Zaden afbloei tijden

  hahhahah ,ach leuke soortjes en niet aan de prijs.
 6. fsmidt

  Zaden afbloei tijden

  heb een bevestiging gekregen
 7. yes mn favoriete kikker, gaat goed kerel.
 8. fsmidt

  Zaden afbloei tijden

  ik heb zojuist wat zaadjes van GGS bij hun besteld,nu maar hopen dat ze aankomen.
 9. 2 lampen en lager hangen.
 10. fsmidt

  tussendoortje

  thanks man, heb ik mij hier even helemaal op verkeken ,bedankt voor je uitleg. misschien toch maar een paar stekken op reserve houden. ik kan domweg geen 20 planten houden en daarvan selecteren. de 3 ingespoten stekken krijgen na 10 dagen een 2e spuitbeurt en het stuif zal ik bewaren in de vriezer. moet het nog even bedenken wat ik daarmee ga doen.
 11. fsmidt

  tussendoortje

  ai ai ai zojuist een pm gehad en daarmee een flinke tegenslag ,,,,,,nu blijkt het zo te zijn dat de zaden welke met sts worden gemaakt niet dezelfde eigenschappen hebben als de 7 identieke stekken waarmee gespeeld wordt, de weg daarna toe is nog veel langer. bron: Outdoor King ben allang blij dat ik mn back-up stek nog heb
 12. fsmidt

  De nieuwe lading zaden

  is dat niet de King Gold deze heeft outdoorking ook, heb destijds die ook bij hem besteld. edit: ik heb nog even gecheckt maar het blijkt toch een andere kruising te zijn.
 13. fsmidt

  De nieuwe lading zaden

  Jazeker zit nu op jamaica te spelen
 14. fsmidt

  DWC 125W CFL op 40x40

  Ze zijn wel super groen hoor..een dikke duim(kan geen emotie hiervan vinden) Ben je al aan het afbouwen met voeding?
 15. fsmidt

  Zaden afbloei tijden

  S5 x Herijuana waarschijnlijk een goede pheno. Begin november klaar en geen rot. Resten laten staan om te kijken hoever we konden gaan,midden november kwam er een beetje rot in maar ja wat wil je met al die knipwonden en bakken met regen. Voeding : gat met dame blanche recept en vijverwater. ik had zelf ook 1 staan in volle grond en die zou waarschijnlijk nog groter dan deze zijn was het niet dat ik deze bij ruim 2 meter noodzakelijk gehalveerd heb en later toch nog kunnen oogsten met enorme achterstand natuurlijk. bij het punt van afknippen zat wel schimmel maar de plant gaf er niet veel om , deze was met stip de beste die ik buiten heb gehad. volgend jaar op een scrog van 5x2 mtr en verduisteren ben heel benieuwd wat ze dan gaat doen. van deze ben ik nu bezig om fem zaad te maken door de zelfde stekken met elkaar te bestuiven op de STS methode,ervan uitgaande dat het nazaad dan precies het zelfde is. p.s bovenstaande staat op een scrog van 1,2 x1,2 mtr dus normaal zou ze nog hoger zijn en de meest linkse is al ontdaan van haar hoofdtoppen. 1 nadeel het is een enorme luizen magneet.