fsmidt

Members
 • Content count

  1,705
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  22

Everything posted by fsmidt

 1. Je komt vast in de buurt van dat record.
 2. fsmidt

  tussendoortje

  voor de leuk 2 stuks autoflowers geplant n.l. een crystal thai auto van Arnold en een thinkbig x asian haze auto. bij beide zijn de helmpjes al afgeworpen. dit alles met de S5 kruising moeder en stekjes staan in een kast van 120x60x80 onder 125 watt (5x tci strips) denk eraan om de 5stuks warm licht er ook bij te zetten dus in totaal 250watt aan 4000K en 3000K. we zullen het ponytailing en LST ook toepassen. Soort: Think Big x Asian Haze Smaak: frisse citrus smaak Oogst binnen: 300+ gram per plant Oogst buiten: 400+ gram per plant Sativa Zaadje tot oogst: 12 – 13 weken. Hoogte plant: 150 – 180 cm THC gehalte: Hoog Effect: zeer sterke uplifting,head high. Gefeminiseerd nou dat laatste is niet helemaal waar deze vorig jaar buiten geplaatst en was een mannetje nu gaan we voor het vrouwtje. Crystal Thai auto (fem) Onze favoriete autoflower! Thaise wiet kweken kan nu ook in ons land. Originele genetica: Wild Thailand Ryder van World of Seeds. Na onze selectie is dit al minstens de 10de generatie na de eerste kruising van een auto naar de langbloeiende Thai. Dit geeft een groot verschil met de auto's die de zaadbanken zo snel mogelijk op de markt willen hebben: deze zijn slecht F4. Maakt enorm sticky knoppen die heerlijk geuren. Bovendien al 3 keer buiten gekweekt in de regen en zon zonder een plekje rot. Kweek je autoflowers buiten wanneer er weinig zon is, maken ze niet zo'n compacte toppen. Kweek je ze binnen of met veel licht dan zijn de knoppen wel compact. Geeft een zomerse high. Aanrader! van zaad naar oogst is mij niet bekend misschien kan Arnold dit aan vullen..
 3. fsmidt

  Zaden afbloei tijden

  het is een idee ja,mn ouwe is ook een echte natuur mens en komt overal met zn scooter heb zat autoflowers.
 4. fsmidt

  Zaden afbloei tijden

  ja leuk heh, hij is ook verliefd op de S5 X Herijuana hij gaf gelijk aan deze wil ik volgend jaar weer. wel gaan we ze later planten ,dit jaar waren ze te groot(ja kan niet hoor ik je denken) en proberen te verduisteren. ze stonden daar te dicht op elkaar. 76 jaar jong.
 5. fsmidt

  Zaden afbloei tijden

  Bij mijn vader komen 3 stuks S5 x Herijuana. thuis een bult autoflowers een S5 x Herijuana scrog en nog een creatie van wiet61 en O.D.K en misschien zelfs een guerilla kweek in de buurt.
 6. fsmidt

  Zaden afbloei tijden

  hahhahah ,ach leuke soortjes en niet aan de prijs.
 7. fsmidt

  Zaden afbloei tijden

  heb een bevestiging gekregen
 8. yes mn favoriete kikker, gaat goed kerel.
 9. fsmidt

  Zaden afbloei tijden

  ik heb zojuist wat zaadjes van GGS bij hun besteld,nu maar hopen dat ze aankomen.
 10. 2 lampen en lager hangen.
 11. fsmidt

  tussendoortje

  thanks man, heb ik mij hier even helemaal op verkeken ,bedankt voor je uitleg. misschien toch maar een paar stekken op reserve houden. ik kan domweg geen 20 planten houden en daarvan selecteren. de 3 ingespoten stekken krijgen na 10 dagen een 2e spuitbeurt en het stuif zal ik bewaren in de vriezer. moet het nog even bedenken wat ik daarmee ga doen.
 12. fsmidt

  tussendoortje

  ai ai ai zojuist een pm gehad en daarmee een flinke tegenslag ,,,,,,nu blijkt het zo te zijn dat de zaden welke met sts worden gemaakt niet dezelfde eigenschappen hebben als de 7 identieke stekken waarmee gespeeld wordt, de weg daarna toe is nog veel langer. bron: Outdoor King ben allang blij dat ik mn back-up stek nog heb
 13. fsmidt

  De nieuwe lading zaden

  is dat niet de King Gold deze heeft outdoorking ook, heb destijds die ook bij hem besteld. edit: ik heb nog even gecheckt maar het blijkt toch een andere kruising te zijn.
 14. fsmidt

  De nieuwe lading zaden

  Jazeker zit nu op jamaica te spelen
 15. fsmidt

  DWC 125W CFL op 40x40

  Ze zijn wel super groen hoor..een dikke duim(kan geen emotie hiervan vinden) Ben je al aan het afbouwen met voeding?
 16. fsmidt

  Zaden afbloei tijden

  S5 x Herijuana waarschijnlijk een goede pheno. Begin november klaar en geen rot. Resten laten staan om te kijken hoever we konden gaan,midden november kwam er een beetje rot in maar ja wat wil je met al die knipwonden en bakken met regen. Voeding : gat met dame blanche recept en vijverwater. ik had zelf ook 1 staan in volle grond en die zou waarschijnlijk nog groter dan deze zijn was het niet dat ik deze bij ruim 2 meter noodzakelijk gehalveerd heb en later toch nog kunnen oogsten met enorme achterstand natuurlijk. bij het punt van afknippen zat wel schimmel maar de plant gaf er niet veel om , deze was met stip de beste die ik buiten heb gehad. volgend jaar op een scrog van 5x2 mtr en verduisteren ben heel benieuwd wat ze dan gaat doen. van deze ben ik nu bezig om fem zaad te maken door de zelfde stekken met elkaar te bestuiven op de STS methode,ervan uitgaande dat het nazaad dan precies het zelfde is. p.s bovenstaande staat op een scrog van 1,2 x1,2 mtr dus normaal zou ze nog hoger zijn en de meest linkse is al ontdaan van haar hoofdtoppen. 1 nadeel het is een enorme luizen magneet.
 17. fsmidt

  tussendoortje

  Nee de bloei gaat gewoon door. Je kan een deel bevruchten en de rest kunnen dampen,roken etc. Ik zelf heb zelfs een compleet bevruchte plant gedampt deze was nog steeds voldoende om een roes te krijgen. Dit was een Thinkbig x Asianhaze.
 18. fsmidt

  tussendoortje

  Ja ze wordt nu in bloei gezet ,voor dit soort is 14/10 voldoende. Het gaat ongeveer zo. Een vrouwtje wordt een ladyboy,dit komt door het blokkeren van koper door het aanwezige zilver in STS. Je krijgt dus ballen aan een vrouwelijke plant. Hiermee bevrucht je een vrouwtje welke in normale bloei staat,in mijn geval op het zelfde soortje(S5 x Herijana). Ik zou stekken kunnen houden en doe dat al vanaf dec. 2019 , maar wil ook eens een andere soort (binnensoort)willen groeien om te beginnen een skittlz.
 19. fsmidt

  De nieuwe lading zaden

  LBH komt op dit forum ook wel voorbij,je zou hem een pm kunnen sturen. ik heb 1 keer bij hem besteld en heb naast de bestelling nog wat extra`s van hem gekregen dus 5 sterren van mij.
 20. fsmidt

  tussendoortje

  De 3 stekken zijn opgedroogd en het blad is wat vlekkerig. Vandaag gaan ze op 14/10 licht regiem.
 21. fsmidt

  De nieuwe lading zaden

  oef ,ik voorspel hier niet veel goeds van... ik hoop dat ik je verkeerd begrijp ik heb van beide m.n wiet61 en LBH juist weer hele goede ervaring.
 22. fsmidt

  tussendoortje

  hey S37, klinkt erg verleidelijk, alleen heb ik degenen waarvan ik zaden heb gekregen waar onder wiet61 mijn woord gegeven dat ik geen dingen ga doen zonder toestemming. dus eerst toestemming dan kijken we verder. maar er zal vast wel wat stuif overblijven mocht het lukken.
 23. fsmidt

  tussendoortje

  na 10 dagen weer een keer spuiten,that`s it
 24. fsmidt

  tussendoortje

  3 stekken zijn ingespoten met STS. STS: 0.68g silver nitrate 3.94g sodium thiosulfate pentahydrate (als je enkel anhydrous vindt, deel je het gewicht door 1.56. Als je geen gevens hebt, beter links laten liggen en anders gaat het vermoedelijk de pentahydrate zijn) 1l gedemineraliseerd water bron; Outdoor King. planten zijn topzwaar van de STS ,goed inspuiten vanaf onder en boven en goed onder de oksels. Staan in de huiskamer onder 60w led te drogen. Morgen weer bij de andere dames onder 14/10 lichtregiem. 1 dame komt tijdelijk in het andere bakje onder 20/4. Zij moet het backup plantje worden.
 25. Stiluuuuh nacht heilige nacht.