Jiffy

Members
 • Content count

  191
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

49 Excellent

1 Follower

About Jiffy

 • Rank
  Stoner gradatie 2

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

957 profile views
 1. Jiffy

  Kast met beperkt budget

  En het gas is duurder om je huis mee te verwarmen dan de elektra die ook nog eens een cryptomunt oplevert op het zelfde moment, winst . Zelf een paar jaar geleden begonnen met een zut 1080 Ti kaarten die toen top of the bill waren, die kon je ook gemakkelijk weer doorverkopen met winst na 6 maanden ingebruikstelling. Tegenwoordig bewandel ik het zelfde pad als @S37 en heb nog een aantal RX580 8GB's die nu volgens mij al 2,5 jaar non-stop aanstaan, en daarbij wat 2de handse gekocht waarvan ik de BIOS flash zodat ze optimaal w/H functioneren. Hier geen koude wortels
 2. Haha, ja "vroeger" zelf in een oude DP90 gezet met een buis fan gedimd als uitlaat. Tegenwoordig staan de overgebleven GPU's de inlaatlucht te verwarmen ipv. de 1000W kachel
 3. Jiffy

  550 m3 can lite filter

  Op de doos van CAN Lite filters staat dat ze max 70% LV aan kunnen. Ga er toch van uit dat je een te hoge LV in de nacht hebt, gisteren nacht bij mij ook boven de 70% geweest...
 4. Jiffy

  550 m3 can lite filter

  Ooit uit China gehaald, niet echt een merk zeg maar... Maar veel te vinden als "co2 datalogger". Gaat al wat jaartjes terug.
 5. Jiffy

  Cannabis chat box

  Mis de chat zelf ook wel eigenlijk, gelukkig met wat mensen een Discord servertje waar we op verder chatten misschien ook een goed idee voor het forum?
 6. Jiffy

  550 m3 can lite filter

  Datalogger anyday...
 7. Jiffy

  Filter VS luchtvochtiheid

  Ligt per filter verschillend, ligt aan de grootte en kwaliteit van het koolstof. Ik zou maximaal 65% als een veilige richtlijn aanhouden.
 8. Jiffy

  Pk125 ec-tc vs softbox

  Ik ben rete tevreden over de PK125 EC-TC!!! Ik heb nog wel de oude variant, en de nieuwe met hysterese instelling is wel beter begreep ik. Zelfde luchtflow, schijnt te "compresseren" waardoor hij meer lucht door 125mm krijgt. Kan wel herrie maken op 100%, maar gedimd geen brom in mijn geval!
 9. Jiffy

  Wegpiraat terug van weg geweest!

  Welkom terug Wegpiraat
 10. Jiffy

  Wat voor afzuiging?

  183m³ per uur staat er als specificatie, @Mr. Green heeft al in zijn post de formule gezet. Laat ik nou net eentje opgestoken hebben dus daar komt die... 0.59x0.59x1.55 = 0.54m³ x 3 x 60 = 97,2m³ afzuiger benodigd. Dus die 185m³ is wel wat groot, maar kan volgens mij wel. Temperatuur en de luchtvochtigheid in de gaten houden ;-).
 11. Jiffy

  Wat voor afzuiging?

  Wil je ook de geur filteren of is dat niet belangrijk? Anders zou ik gewoon met een 120mm PC fan beginnen... Anders kom je uit op een badkamerventilator en die maakt erg veel herrie en zuigt volgens mij veels te hard voor wat jij nodig hebt. En dimmen is brommen.
 12. Jiffy

  Hallo

  Welkom, succes met de beginstappen! En er is zeker genoeg steun & info hoor
 13. Jiffy

  Last van ontsnappende geurtjes...

  Goede keuze! Hoop dat het dan ook echt opgelost is, en net zo tevreden met het product bent .
 14. Jiffy

  Last van ontsnappende geurtjes...

  Ik heb altijd al wel gehad dat met bloeiende Amnesia's de geur door de gemiddelde carbonfilters filters heen gaan. Phresh, Can Lite, Rhino geprobeerd (~300-400m³ op 125mm). Alleen de professionele CAN en nu in mijn geval de Prima Klima Industrial (PK1604 125mm!!) er géén geuren doorgelaten worden... Normaal vervang ik na 1 jaar (continue in gebruik) mijn filter al, maar ik heb nu besloten het met 1,5 jaar te gaan proberen gezien ze zeggen dat ze 2 jaar mee horen te gaan. Voorheen ook wel eens gehad dat van die dubbele sonos slangen voor geluidsdemping toch nog geur aanzogen vanuit de ruimte, nu alles PVC & gelijmd. Oh en elke kweek vervang ik de ducttape rondom de filterflens en afzuigerflens! Deze droogt (bij mij) dermate uit dat het nog wel eens wat lucht lekjes kan veroorzaken ;-).