Jiffy

Members
 • Content count

  194
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 Excellent

1 Follower

About Jiffy

 • Rank
  Stoner gradatie 2

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.wietdiscord.nl

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,185 profile views
 1. Jiffy

  4 x Strawberry in een 1 x 1 x 2 meter tent

  Blijft toch echt super strak om te zien hoe jij het voor elkaar hebt
 2. Ondanks dat cocos in theorie "niet over te bewateren is" heb je wel wat wortelkuit nodig en plantmassa om dit te bereiken ben ik van mening. En dan lijkt het er ook nog eens op dat je 100% cocos hebt gebruikt terwijl in autopots toch echt wel minstens een 60/40 of zelfs een 50/50 verhouding met perliet/hydroton/vermiculiet benodigd is om de potten niet te nat te laten staan. Mijn ervaring met 70/30 coco/hydroton was alsnog dat het te nat kon staan voor sommige strains! Als ik bijvoorbeeld op 11 liters volledig gevuld met cocos inwater dan staan ze helemaal "nat" met een drain, maar dan geef ik een week geen water (pot optillen totdat hij zo licht begint te worden dat je weet dat er water bij moet!) om de wortels lekker te laten zoeken. Daarna ga ik over naar om de dag wateren (~10/15% potvolume) en als de klok om gaat of ik veg wat langer dan is het wel dagelijks wateren geblazen hoor. Laat het autopot systeem voor nu nog even uit, dat wordt een groot waterlandschap voor die wortels daar hebben ze niks aan momenteel. Ik hoop dat je wel een mengsel hebt van cocos/perliet (etc) en dat de onderste laag waar het water in de autopots staat (4cm oid) sowieso wat hydroton ligt, weet niet of het slim is om nu nog alles er uit te trekken en dat te bewerkstelligen (stress). Als je ze nu wat laat opdrogen zullen waarschijnlijk de problemen minder worden, let op de nieuwe groei niet op de oude beschadigde bladeren, die gaan niet meer beter worden. Als je niks aanpast aan het medium kan je waarschijnlijk week 2 of 3 misschien zelfs 4 (ligt er aan hoeveel ze drinken natuurlijk) van de bloei wel op de autopots aansluiten.
 3. Jiffy

  Cannabis chat box

  Ik had het er al eerder over gehad, maar uiteindelijk zitten we met een aantal mensen in een Discord. Algemene NL chat en een kanaal voor bekenden ;-). https://discord.gg/QtHkCyBt @Wegpiraat
 4. Jiffy

  Kast met beperkt budget

  En het gas is duurder om je huis mee te verwarmen dan de elektra die ook nog eens een cryptomunt oplevert op het zelfde moment, winst . Zelf een paar jaar geleden begonnen met een zut 1080 Ti kaarten die toen top of the bill waren, die kon je ook gemakkelijk weer doorverkopen met winst na 6 maanden ingebruikstelling. Tegenwoordig bewandel ik het zelfde pad als @S37 en heb nog een aantal RX580 8GB's die nu volgens mij al 2,5 jaar non-stop aanstaan, en daarbij wat 2de handse gekocht waarvan ik de BIOS flash zodat ze optimaal w/H functioneren. Hier geen koude wortels
 5. Haha, ja "vroeger" zelf in een oude DP90 gezet met een buis fan gedimd als uitlaat. Tegenwoordig staan de overgebleven GPU's de inlaatlucht te verwarmen ipv. de 1000W kachel
 6. Jiffy

  550 m3 can lite filter

  Op de doos van CAN Lite filters staat dat ze max 70% LV aan kunnen. Ga er toch van uit dat je een te hoge LV in de nacht hebt, gisteren nacht bij mij ook boven de 70% geweest...
 7. Jiffy

  550 m3 can lite filter

  Ooit uit China gehaald, niet echt een merk zeg maar... Maar veel te vinden als "co2 datalogger". Gaat al wat jaartjes terug.
 8. Jiffy

  Cannabis chat box

  Mis de chat zelf ook wel eigenlijk, gelukkig met wat mensen een Discord servertje waar we op verder chatten misschien ook een goed idee voor het forum?
 9. Jiffy

  550 m3 can lite filter

  Datalogger anyday...
 10. Jiffy

  Filter VS luchtvochtiheid

  Ligt per filter verschillend, ligt aan de grootte en kwaliteit van het koolstof. Ik zou maximaal 65% als een veilige richtlijn aanhouden.
 11. Jiffy

  Pk125 ec-tc vs softbox

  Ik ben rete tevreden over de PK125 EC-TC!!! Ik heb nog wel de oude variant, en de nieuwe met hysterese instelling is wel beter begreep ik. Zelfde luchtflow, schijnt te "compresseren" waardoor hij meer lucht door 125mm krijgt. Kan wel herrie maken op 100%, maar gedimd geen brom in mijn geval!
 12. Jiffy

  Wegpiraat terug van weg geweest!

  Welkom terug Wegpiraat
 13. Jiffy

  Wat voor afzuiging?

  183m³ per uur staat er als specificatie, @Mr. Green heeft al in zijn post de formule gezet. Laat ik nou net eentje opgestoken hebben dus daar komt die... 0.59x0.59x1.55 = 0.54m³ x 3 x 60 = 97,2m³ afzuiger benodigd. Dus die 185m³ is wel wat groot, maar kan volgens mij wel. Temperatuur en de luchtvochtigheid in de gaten houden ;-).
 14. Jiffy

  Wat voor afzuiging?

  Wil je ook de geur filteren of is dat niet belangrijk? Anders zou ik gewoon met een 120mm PC fan beginnen... Anders kom je uit op een badkamerventilator en die maakt erg veel herrie en zuigt volgens mij veels te hard voor wat jij nodig hebt. En dimmen is brommen.