Gorilla

Members
 • Content count

  1,569
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Gorilla last won the day on May 26 2015

Gorilla had the most liked content!

Community Reputation

523 Excellent

About Gorilla

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,294 profile views
 1. Ben niet actief meer maar wil toch effe zeggen dat jullie weer lekker bezig zijn! Veel werk, maar..... Hoop op een mooie oogst voor iedereen!
 2. Ziet er weer allemaal super uit mannen, het is jullie gegunt!! LTGS heb je er nog eentje gepaft, ben benieuwd!!
 3. Gorilla

  DNA Holey Grail Kush

  Bedankt allemaal!
 4. Gorilla

  DNA Holey Grail Kush

  Sorry voor de late reactie maar ze zijn idd al effe om en het resultaat was ruim 750 gr. Ook veel klein spul maar ik ben er tevreden mee. Zoals jullie weten was dit mijn laatste keer omdat het mij helaas amper helpt qua gezondheid. Dat is ook meteen de reden waarom de update zo lang op zich liet wachten. Ik heb de tent en het hele gebeuren al opgeruimd en opgeborgen en ga me effe op mezelf focussen en andere mensen helpen met het behalen van hun gezondheidsdoelen. Nieuwe uitdaging dus, maar ik laat nog wel geregeld een keer van me horen hier! Bedankt allemaal voor de fijne tijd en alle hulp en tot snel weer! Grtz Monk.
 5. Gorilla

  DNA Holey Grail Kush

  Niemand?!
 6. Gorilla

  DNA Holey Grail Kush

  Iets later dan de bedoeling was, maar hier ben ik dan weer met een update! 8 weken op 12/12 en de herfst heeft al aardig ingezet. Wat vinden jullie ervan? Groeten Monkey!
 7. Gorilla

  DNA Holey Grail Kush

  Wat voor problemen Mr Green? Verder ziet het er wel goed uit hoor......de eerste herfst is al te zien!
 8. Gorilla

  DNA Holey Grail Kush

  Ik dacht dat ik het al vermeld had, maar dat ik er vliegjes in heb zitten is 100% mijn eigen fout!!! Ik heb per ongeluk een oude zak er tussen gedaan met mijn stomme kop.....in de nieuwe zakken van DNA vind je echt geen een vliegje of wat dan ook meer!! Is echt topaarde!
 9. Gorilla

  DNA Holey Grail Kush

  Ja het is niet anders en ze doen het verder prima dus zal wel goedkomen! Alleen mogen ze nog wel flink wat aandikken. Een volgende ronde gaat er voor mij niet komen helaas, ik heb er medicinaal geen baat van dus ga ik ermee stoppen! Heb met deze keer erbij 4 soortjes gedaan, vond het leuk om te doen maar het draagt niet echt bij aan mijn gezondheid dus ga ik mijn energie in andere dingen steken. Mocht er iemand intresse hebben hier om mijn gehele setup over te nemen dan mag je me een bericht sturen en dan kijken we wel of we er samen uit kunnen komen! Goed weekend allemaal!
 10. Gorilla

  DNA Holey Grail Kush

  Hee Karel, ja dat ben ik ook wel met je eens.......ze zijn nog aan de kleine kant idd. Het zou een soort zijn met een goede opbrengst maar voor week 6 vind ik het ook wat magertjes nog eerlijk gezegd. Hopelijk komt dat nog! Verder krijg ik de vliegjes niet onder controle, zitten er een hele berg maar weet ook niet of en wat ik er nog aan ga doen. Ze eten niet echt van de bladeren ofzo, dus dat is een meevaller. Kan het verder kwaad? Thanks Tune, mooi groen zijn ze wel nog ja........zit toch al op 6 weken!
 11. Gorilla

  DNA Holey Grail Kush

  Sorry dat ik jullie om de bekende reden even een tijdje heb moeten laten wachten maar bij deze een 2 in 1 update! Welkom in de feesttent......... Deze 2 foto's zijn van 10 mei, de dag dat ze 5 weken op 12/12 stonden. En zo stonden ze er afgelopen maandag bij, 6 weken op 12/12. Groeten Monkey!
 12. Lekker bezig mannen, let it grow let it grow..........prachtig wat een werk erin gepompt wordt. Hoop dat jullie veel mogen oogsten! Veel succes en maak er een te gek seizoen van samen!
 13. Gorilla

  DNA Holey Grail Kush

  4 weken op 12/12. Eigenlijk niks te klagen, lekker groen met de punten mooi omhoog staand. Om de 2 a 3 dagen krijgen ze nu zo'n 4,5 tot 6 L per pot. Wat kan ik nog tegen de vliegjes doen want de strips helpen niet voldoende helaas, zie er nog aardig wat rondvliegen. Grtz Monkey.
 14. Gorilla

  DNA Holey Grail Kush

  Thanks kerel, het gaat lekker z'n gangetje idd! Ze krijgen nu zo'n 4,5 L om de dag en soms zitten er 2 dagen tussen, 1,5 L van onder en de rest van boven. De grootste groei is er geloof ik wel uit nu, maar ze hebben aardig hun best gedaan vind ik! Ze staan nu 3 weken op 12/12. Grtz Monkey!