Cat Nicky

Members
 • Topic Teller

  5168
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  38

Cat Nicky last won the day on June 23

Cat Nicky had the most liked content!

Forum Reputatie

2631 Excellent

About Cat Nicky

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  CATacombe.

Recent Profile Visitors

1472 profile views
 1. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  Góéd bezig Test@ , zal wel een bijzonder soortje zijn ,dat jij er zoveel moeite voor doet ......
 2. KAYA , dat zal een weekje of 12 geweest zijn ..... Cengkeh , bedoel jij dat je zaadjes van één van de ouders van GG-Clone Only hebt ? Meteen planten zou ik zeggen , ik zou benieuwd zijn of hier kampioen-genen in zitten. Afgelopen Vaderdag (Cannabis-bevrijdingsdag te Amsterdam) kreeg ik van Roel (gratis/kado) een doosje Zkittlez , waarvan ik nu aant snoepen ben. Lieve Roel , hartelijk gefeliciteerd met deze mega-lekkere wiet. (Hou ff in gedachten dat Catje een doorgerookte makreel is !!) Als ik hieraan een punt moet geven ; een 9 op 10. Werkenlijk waar een TÓP wiet , opbrengst is íétsíépíétsíé minder maar dat maakt het effect helemaal goed. Een aanrader !!
 3. Cat Nicky

  Nieuw hier

  Welkom op ons forum. Of jou kweekje buiten wiet wat is kun jij alleen zelf beoordelen door het te roken/vapen/eten ...... Geniet ervan !
 4. Gefeliciteerd Dr.G , met het behalen van deze overwinning. In maart was op de scan een twijfelend beeld te zien , maar deze keer is er dus toch een afname van de tumor te zien . Dat moet toch buiten een goede nachtrust , jou nu ook rust overdag geven ? Succes met de genezing.
 5. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  GrowWeed , welk soortje was/is dit ? Jammer van het kapot waaien , ze had nog zó lekker kunnen genieten van deze uitzinnige zomer/herfst , maar de topen zien er smakelijk uit. (Wat ik helaas niet van de kebab kan zeggen hierboven, gebak en plantjes zien er wél watertandend lekker uit)
 6. Cat Nicky

  BRUCE BANNER III v.s. GELATO 41 Tested by Kaya

  Pffffff,.......ik dacht ff vliegende oliefantjes te zien . Is dit de Gelato ? Dan heb je geluk , die is sûper lekker. Succes verder !!
 7. Cat Nicky

  ADHD/ADD

  Sunbeam ik lees net jou reactie pas , maar ik weet hoe jij je voelt ...... genááid door je eigen dokter , die het 'zogenaamd' zo goed met jou voor had. Ik heb ook ADHD , en mijn beide kinderen ook. Ritalin hier ook geprobeerd , op school was mijn zoon gewoon niet welkom zonder Ritalin. Zelf ook geprobeerd , maar al snel mee gestopt. Ik heb het ASIA- syndroom , dus ook een auto-immuunziekte , en ik gebruik dagelijks Doxcicline (= antibiotica) en Cannabis. Ik heb een receptje voor de apotheek. Ik ben er 1000% van overtuigd dat Cannabis mijn medicijn is , zonder zou ik niet meer functioneren !! Volg je hart , en ben trots op jouzelf dat jij jou eigen medicijn hebt ontdekt ..... En Grow Weed is de aanleiding geweest dat mijn kinderen GÉÉN Ritalin meer krijgen !! Nogmaals mijn dank hiervoor Vriendje . ;)
 8. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  Speculaaskruiden in het deeg , 'overrijpe' peer in schijfjes , stijfgeklopte eiwit met walnoten erin. Ruim een half uur op 180°
 9. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  Vandaag heb ik een walnotentaart gemaakt , en plóts moest ik aan jullie denken , en hóévéél ik van jullie hou .....
 10. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  Já Tune , die Passie Flora tinctuur werkt echt verbazingwekkend goed. Ons hele gezin gebruikt het ; het geeft rust (echt van binnen uit) en je slaapt er beter door. Ik had een 'beetje' last van buikpijn (stress) , en die is helemaal weg ...... Ik kan écht niet meer zonder. ♥
 11. Cat Nicky

  Skunk#1 '88

  Aííí , dat méén je niet ?! Wat een smerige rotstreek ..... En die soortjes brengen ze weer onder een andere naam op de markt ? Ik wens jou heel veel sterkte Roel. XXX
 12. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  Ach , wat zielig ; Indica heeft een dierenarts nodig , iemand heeft er aan zijn oren geknipt (mafkees!!), en zijn ogen zijn ontstoken ..... En zó ziet de tinctuur er na 24 uur uit. Nog een weekje of 3 donker wegzetten. Ook vandaag gemaakt , Paardenbloemworteltinctuur (mooi scrabblewoord).
 13. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  Die staat er mooi bij Test@ment . Ik heb vandaag nog snel een pot PassieFlora-tinctuur gemaakt. Een zeer heilzame plant ; vermindert spannings-buikpijn , en geeft rust. (Meest geteste/onderzochte homeopathische plant voor kinderen met ADHD) Als je de mogelijkheid hebt , probeer het zelf uit ......