Cat Nicky

Members
 • Content count

  5,186
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

Cat Nicky last won the day on March 28

Cat Nicky had the most liked content!

Community Reputation

2,656 Excellent

About Cat Nicky

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  CATacombe.

Recent Profile Visitors

1,711 profile views
 1. Ik lees deze topic áltijd , en wil jou nu eens een complimentje geven voor de moeite die jij doet om ons op de hoogte te houden van het actuele weer. Dankjewel hiervoor. ♥♡♥
 2. Cat Nicky

  Mijn laatste letter is jouw eerste!

  Satésaus (op een frietje)(patatje voor Casto )
 3. Cat Nicky

  I'm back

  Hay Snaaipy , welkom back !! Voor mij ook niet 'echt' weg geweest ......(wij blijven Vriendjes.) Fijn dat het weer beter met jou gaat. Hopelijk dit jaar weer een ouderwets meeting , dan spreek/zien we elkaar weer eens. Grtjs.
 4. Heel veel succes Elmo !! Respect voor jou manier van doorzetten .
 5. Cat Nicky

  World No Tobacco Day (Werelddag zonder Tabak)

  Dat is een mooie aktie van Bongify. Ikzelf ben nu 1 jaar tabakvrij . Dankzij een gesprekje met Doede de Jong ....... Een verademing. ♥♡♥ (Ik gebruik mijn buiten-wiet als shag, lekker wietje erop, gerold in een kleine vloei) Als ik jullie 1 advies mag geven ; STOP met SHAG/TABAK !!! Omdat je het wáárd bent !!
 6. Cat Nicky

  Ff voorstellen; Wittewieven

  Welkom , en leuk om te zien dat ONS plantje zo goed groeit & bloeit in een bos. Succes met het perfectioneren van een nieuw soortje. Aan vroegbloeiers hebben we wat !!
 7. Cat Nicky

  Ff voorstellen

  Jou manier van denken spreekt mij erg aan. Leuk om jou op ons forum te hebben , en heel veel succes met jou eigen kweekjes.
 8. Cat Nicky

  5 indica mystery guests

  Jou verslagen zijn altijd een plezier om te lezen/volgen. Ik struikel regelmatig eens binnen , om te kijken hoe jou mysterie zich gaat ontwikkelen. Heel veel succes , maar dat zal wel lukken .......
 9. Cat Nicky

  Kaya's Première 2.0 : Indica-dominant x5

  Móóíe soortjes KAYA , lekker om strakjes ( maandje of 3 verder ) uit zoveel verschillende smaakjes/effectjes te kunnen kiezen om te blowen. Ik ga jou zeker volgen & heel veel succes wensen.
 10. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  En niet in het badje plassen ondertussen dat je zwemt ....... (Je ziet het wel niet)
 11. Cat Nicky

  Jack Herer Autoflower

  ÓNGELOFELIJK , voor een plantje .......dat over een paar jaar legaal is. Ik vind het heel erg oneerlijk voor jullie , en wens jullie heel veel sterkte.
 12. Cat Nicky

  Pepers & Paprika's 2019

  Dat ziet er leuk/professioneel uit Tune . Ik ga jou héél veel succes wensen , en ik zit op de eerste rij om dit allemaal te volgen .
 13. Cat Nicky

  o-white onder mcp12 op omnipotent

  Dat zou fijn zijn , als je voorgoed van de spintjes verlost zou zijn . Dit wordt weer een gigantische plant , zo te zien. Ik wens jou heel veel succes deze ronde , met een mega-oogst.
 14. Cat Nicky

  Jack Herer Autoflower

  Dit is toch niet wáár , en niet te geloven ...... Ik bewonder jou/jullie vechtlust en gevoel voor rechtvaardigheid. Blijf bij jou eigen waardes in dit leven , en het recht zal zegevieren. Heel veel sterkte en succes !!