Cat Nicky

Members
 • Content count

  5,265
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  40

Cat Nicky last won the day on October 6 2019

Cat Nicky had the most liked content!

Community Reputation

2,737 Excellent

About Cat Nicky

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  CATacombe.

Recent Profile Visitors

2,101 profile views
 1. Cat Nicky

  Test@ goes organic

  Complimenten Test@ , dat ziet er verrekte lekker uit !! Jij zult wel een tevreden man zijn .......
 2. Cat Nicky

  Aficionado frensh connection Pineapple Sorbet.

  Heel veel succes Test@ , met dit exclusieve soortje. Ik volg graag weer mee. Als de CBD/THC verhouding 1:1 is , hoeveel % CBD/THC zit er dan in ?
 3. Cat Nicky

  ♡♥ De Beste Wensen ♥♡

  Hele fijne Kerstdagen.
 4. Cat Nicky

  Og kush en sour diesel. Onder TL.

  Van welke breeder zijn de zaadjes ??
 5. Cat Nicky

  Og kush en sour diesel. Onder TL.

  Heel veel succes Thierry. Sour Diesel is een van mijn favoriete.....
 6. Cat Nicky

  Northern Lights en Grandaddy Confidential Kush

  Mooi takje !! Daar rol je wel een weekje van ...... Geniet ervan !!
 7. Cat Nicky

  purple dosi punch onder een spectrolight

  Ze zien er gezond en tevreden uit , dat kweekt lekker zonder zorgen. Succes verder.
 8. Cat Nicky

  Blackbut

  Dankjewel voor de update La Buena Hierba , en respect voor de inzet en het werk dat je doet om dit soortje voor deze overleden mannen te eren. Ik heb nog Mango Widdow zaadjes van Blackbut gekregen , die ga ik ook komend voorjaar ontkiemen en growen. ♥ Succes met het verloop van de selectie van het zaad. (Hay Alchie !! )
 9. Thnx Karel , dat zal ik doen. Vandaag nieuwe paardenbloem-tinctuur gemaakt. Drie weekjes laten 'trekken' , afschenken en klaar voor gebruik Wrat op de poot van mijn hondje ben ik aant behandelen met deze tinctuur. Vandaag mee begonnen , ik houd jullie op de hoogte van de veranderingen.
 10. Cat Nicky

  Paddo's veranderen persoonlijkheid

  Dankjewel Boswandeling , lief complimentje van jou voor mij ......♥ Terwijl het ook nog een heel leuk verhaal is als je leest dat de Kerstman eigenlijk een sjamaan uit Lapland is. Die gaan in een rode mantel afgezet met wit bont vliegenzwammen zoeken. Bij thuiskomst is de deur van hun yurt/tent soms dicht-gesneeuwd , waardoor ze door het rookkanaal (schoorsteen) naar binnen gaan. De paddos worden in een sok gestopt en aan de schouw bij het vuur gehangen om te drogen. Na het nuttigen van de zwammen , kreeg de sjamaan rode blosjes op zijn wangen , en zag hallucinaties/vliegende rendieren enzo ....... Het verbaast me dat er geen ervaringsverhalen verteld worden hier . In mijn dorpje wonen meer dan 2500 mensen , en deze vliegenzwammen die ik gevonden heb , stonden gewóón naast de glasbak midden int dorp , niemand die ze hebben wou ......allemaal brave burgers.
 11. 136+166+230+112=644 gram in het weegschaaltje. (En nog een beetje gesnoept.) Daar ben ik dus zéér tevreden mee , en dit was dus zéker de moeite waard. Ik haal ook erg veel voldoening uit het zelf kweken. Vooral als het z'n mooie wiet oplevert als dit jaar. Heerlijk zoet van smaak en een relexe effect. Mede dankzij de goede zaadjes van GrowersChoice. Dankjulliewel voor het volgen en leuke/opbeurende commentaar. Treffen we elkaar weer hier int voorjaar ?? ♥♡♥ Tot dan, XXX♥♡♥
 12. Cat Nicky

  Relais (hoe en waarom) Houd het veilig!

  Dankjewel voor deze topic , dat zet ff aan het denken ; hier loopt het aquarium al járen op hetzelfde klokkie , dat gaan we eens vervangen voor een nieuwe. (Koffieapparaten schijnen ook z'n lekker koffie te zetten iedere morgen als mensen nog slapen ......(bij mij niet)) Serieus bedank.
 13. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  Wat een mooie planten zijn dat geworden. En door de kracht van de zon , zal het effect en smaak heel anders zijn dan haar zusje dat binnen bloeide. Heb je goed gedaan , geniet ervan.