Cat Nicky

Members
 • Content count

  5,206
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

Cat Nicky last won the day on March 28

Cat Nicky had the most liked content!

Community Reputation

2,679 Excellent

About Cat Nicky

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  CATacombe.

Recent Profile Visitors

1,792 profile views
 1. Cat Nicky

  Wanneer is deze klaar om te oogsten?

  Ik zou ook nog ff wachten , de trichomen zijn nog wit ,en de blaadjes zijn nog groen. De blaadjes zullen nog geel verkleuren en verdorren , de plant ziet er dan minder 'fris' uit. Nog even geduld dus , óf alvast 1 topje oogsten en drogen , dan kun je over een paar dagen alvast proeven.
 2. Cat Nicky

  nieuwe moderators op weedforum

 3. Cat Nicky

  nieuwe moderators op weedforum

  LeukLeuk , Gefeliciteerd Heren , van mij zullen jullie geen last hebben , ik houd me altijd keurig aan de regeltjes.......
 4. Oeps , vergeten te vertellen ; Ze worden sinds drie weken niet meer verduisterd. Ze zaten toen al zo stevig in de bloei , en werden te groot om door het deurtje van het kasje te wringen ...... Ik heb ze juist lekker gevoed met Omni , omdat er 1tje toch een beetje geel begon te worden.
 5. Cengkeh het was inderdaad erg warm hierzo , ik heb een wit laken boven mijn planten gehangen zodat ze een beetje schaduw hadden. Ze hebben het goed doorstaan. Thnx Kaya ,Karel & Tune.
 6. Ik heb vandaag een laken boven mijn planten gespannen , zodat ze een beetje schaduw hebben , deze temperaturen zijn extreem . Pfffffff ........
 7. Cat Nicky

  Kaya's Première 2.0 : Indica-dominant x5

  Doe mij de Black Ghost OC maar .......die zit al lekker onder de poedersuiker ! Góéd bezig KAYA. Jij mag/zult wel tevreden zijn . Ga zo door !!
 8. Vorige week ....... Deze week. Topjes in de maak !!
 9. Cat Nicky

  niet nieuw maar wel weer terug

  Hay Jengen !! Das inderdaad een tijdje geleden , fijn dat je weer terug bent ......
 10. Cat Nicky

  5 indica mystery guests

  Wat een super mooie planten !! En nog zo lekker donker groen , die hebben het naar hun zin. En op die laatste foto , 11 vingertjes tel ik ....... Sûper.
 11. Dat verduisteren is zeker wat werk , maar het loont zéker de moeite. Sinds 9 nachtjes staan ze op 12/12 , en de bloei heeft doorgezet .......
 12. Bij de plant links voor , staat naast het witte ♡ de aansteker van GrowersChoice , om de afmetingen te kunnen inschatten.