Cat Nicky

Members
 • Content count

  5,307
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Everything posted by Cat Nicky

 1. Cat Nicky

  Oud lid

  Hay Mysti !! Ik ben nog een oude bekend van jou van toen op het forum. (Ik ben niet bij jou thuis geweest zoals Tune) Wij reageerde wel eens op elkaar , weet je dat nog ? Wat leuk dat jij weer terug bent. En kweken , dat is de fijnse hobby die er is. Heel veel succes met jou 'kleine kans' op veel eigen wiet en plezier.
 2. Cat Nicky

  Karel terug op Weedforum

  Ik heb ook een borreltje , 96% ........
 3. Cat Nicky

  Karel terug op Weedforum

  Hay Karel , wat fijn dat je er weer bent. Ik heb vaak aan jou gedacht , en ik geef om jou . Ik vind het rot dat jij je rot voelt , maar ik voel met je mee ......en er komen betere tijden. Heb je al eens gemediteerd , misschien vind je daar wat rust in. Als je zin heb in een kopje koffie met een babbeltje , dan ben je van harte welkom bij mij. Hou je taai , je kunt het !!! ♥♡♥
 4. Cat Nicky

  61 in de natuur aan kloten dit jaar

  Heel veel succes Wiet61. Ik volg jou topic's al járen en smulde van jou gebakjes bij Piraatje. Daarom gun ik jou een kilo per plant. Ik wens jou een groeizaam jaar !!
 5. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  Ik hoop het ook ....... Karel wij willen héél graag de chat terug , mag dat aub ?
 6. Cat Nicky

  Eerste kweekje

  Sterke Ietsnut ...... ♥
 7. Cat Nicky

  Paddo's veranderen persoonlijkheid

  20 centimeter.Vandaag gevonden.
 8. Cat Nicky

  Eerste kweekje

  (Zaailing kán een mannetje zijn, heel veel succes ermee!!)
 9. Cat Nicky

  Eerste kweekje

  DagDag Ietsnut , tot volgend jaar. (Het is inderdaad zonde om deze zaailing weg te gooien!!) (LED-lampje erboven en dóóórgaan.)
 10. Cat Nicky

  Paddo's veranderen persoonlijkheid

  Dankjewel voor het waarschuwen Cengkeh , heb jij ze dit jaar alweer gevonden ? Dan moet ik ook maar weer op pad. Mooie foto.
 11. Cat Nicky

  Eerste kweekje

  Goed bezig jullie. Ik ben onder de indruk .
 12. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  Ik schreef niet meer zo vaak/veel op de chat , maar ik las wel regelmatig mee ........ Ik mis de chat ook , als Karel zin en tijd heeft mag hij het weer aanzetten .
 13. Buitenpelen 2018 is van start gegaan !!! De soortjes zijn ; MAF , Brain Damage , Bubbelgum , Gelato#41 en Bruce Banner lll. Op 14 maart heb ik 2 zaadjes van de MAF ter ontkiemen gelegd , daar heb ik er vandaag 1 van geplant. Die ander laat ik nog ff verder wortelen. Vandaag zijn ook de Brain D en de Bubbelgum ter ontkiemen gelegt. De lege doosjes van GC gebruik ik als kiemkasje , keukenpapiertje erin met zaadjes en donker/warm wegzetten .... De Gelato en de Bruce B lll zijn hopenlijk al onderweg naar mij ..... Die op de foto staan heb ik zelf gekocht , maar zijn al 'op' . Dus ik verwacht de test-zaadjes elk moment. Ontkiemen doe ik onder tl-licht , zodra ze boven de aarde zijn , gaan ze naar buiten. Beschermd in een kasje , en daarna verduisteren . Richt mijn kweekje in , Wiet Wieden naar mijn eigen zin !!!!
 14. Cat Nicky

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Ik ben benieuwd naar de foto's.
 15. Mooie planten zijn het geworden. Ik zou ze nog even laten staan , ik vind de blaadjes nog te groen , die mogen best nog een beetje rood/herfstachtig kleuren.
 16. Ja Tune , voor een beetje MAF mag je mij s'nachts wel wakker maken. Dankjewel voor de tip Ietsnut (wat een gewéldige naam !!) , ik heb de Stinkende Gouwe in mijn tuin staan , en ga er mee aan de slag als de plant wat groter is en een paar takjes kan missen. Ik heb net als vorig jaar (en het jaar ervoor) de planten gaan verduisteren. De MAF staat vanaf 1 juli op 12/12 , en de Black MAF pas vanaf 10 juli. De bloei bij de MAF is al ingezet. De Blackys hebben nog geen zichtbare bloei. Close upje .
 17. Cat Nicky

  5 x Amnesia onder 600W clu048 1212

  Amnesia is mijn old-time-favo-wietje , die smaakt/knalt altijd wel lekker. Heel veel succes Stoney. Ik kom af & toe eens kijken hoe ze groeien en (af)bloeien. Grtjs.
 18. Ik had nog zaadjes liggen van vorig jaar , dus uit hetzelfde doosje. Die gaan me dit jaar blij maken . Het zijn de MAF , en de Black MAF. Van ieder heb ik er twee. Ze staan dag & nacht buiten .
 19. Dat wratje heeft niet gereageerd op de tinctuur , ziet er nog steeds hetzelfde uit.
 20. Cat Nicky

  3 X Amnesia haze lemon by Jengen

  Die heb je er mooi doorheen gekregen. Weet je ook welk soortje het is ? Heel veel succes verder.
 21. Cat Nicky

  Test@ goes organic

  Complimenten Test@ !! Dat doe ik jou niet na .......(en vele niet.) Is het een lekker wietje om te roken geworden ? Geniet ervan !!