Cat Nicky

Members
 • Content count

  5,299
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  42

Everything posted by Cat Nicky

 1. Cat Nicky

  Eerste kweekje

  Sterke Ietsnut ...... ♥
 2. Cat Nicky

  Paddo's veranderen persoonlijkheid

  20 centimeter.Vandaag gevonden.
 3. Cat Nicky

  Eerste kweekje

  (Zaailing kán een mannetje zijn, heel veel succes ermee!!)
 4. Cat Nicky

  Eerste kweekje

  DagDag Ietsnut , tot volgend jaar. (Het is inderdaad zonde om deze zaailing weg te gooien!!) (LED-lampje erboven en dóóórgaan.)
 5. Cat Nicky

  Paddo's veranderen persoonlijkheid

  Dankjewel voor het waarschuwen Cengkeh , heb jij ze dit jaar alweer gevonden ? Dan moet ik ook maar weer op pad. Mooie foto.
 6. Cat Nicky

  Eerste kweekje

  Goed bezig jullie. Ik ben onder de indruk .
 7. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  Ik schreef niet meer zo vaak/veel op de chat , maar ik las wel regelmatig mee ........ Ik mis de chat ook , als Karel zin en tijd heeft mag hij het weer aanzetten .
 8. Buitenpelen 2018 is van start gegaan !!! De soortjes zijn ; MAF , Brain Damage , Bubbelgum , Gelato#41 en Bruce Banner lll. Op 14 maart heb ik 2 zaadjes van de MAF ter ontkiemen gelegd , daar heb ik er vandaag 1 van geplant. Die ander laat ik nog ff verder wortelen. Vandaag zijn ook de Brain D en de Bubbelgum ter ontkiemen gelegt. De lege doosjes van GC gebruik ik als kiemkasje , keukenpapiertje erin met zaadjes en donker/warm wegzetten .... De Gelato en de Bruce B lll zijn hopenlijk al onderweg naar mij ..... Die op de foto staan heb ik zelf gekocht , maar zijn al 'op' . Dus ik verwacht de test-zaadjes elk moment. Ontkiemen doe ik onder tl-licht , zodra ze boven de aarde zijn , gaan ze naar buiten. Beschermd in een kasje , en daarna verduisteren . Richt mijn kweekje in , Wiet Wieden naar mijn eigen zin !!!!
 9. Cat Nicky

  Sunny Vains AF, Frisian Dew, NL x WW

  Ik ben benieuwd naar de foto's.
 10. Mooie planten zijn het geworden. Ik zou ze nog even laten staan , ik vind de blaadjes nog te groen , die mogen best nog een beetje rood/herfstachtig kleuren.
 11. Ja Tune , voor een beetje MAF mag je mij s'nachts wel wakker maken. Dankjewel voor de tip Ietsnut (wat een gewéldige naam !!) , ik heb de Stinkende Gouwe in mijn tuin staan , en ga er mee aan de slag als de plant wat groter is en een paar takjes kan missen. Ik heb net als vorig jaar (en het jaar ervoor) de planten gaan verduisteren. De MAF staat vanaf 1 juli op 12/12 , en de Black MAF pas vanaf 10 juli. De bloei bij de MAF is al ingezet. De Blackys hebben nog geen zichtbare bloei. Close upje .
 12. Cat Nicky

  5 x Amnesia onder 600W clu048 1212

  Amnesia is mijn old-time-favo-wietje , die smaakt/knalt altijd wel lekker. Heel veel succes Stoney. Ik kom af & toe eens kijken hoe ze groeien en (af)bloeien. Grtjs.
 13. Ik had nog zaadjes liggen van vorig jaar , dus uit hetzelfde doosje. Die gaan me dit jaar blij maken . Het zijn de MAF , en de Black MAF. Van ieder heb ik er twee. Ze staan dag & nacht buiten .
 14. Dat wratje heeft niet gereageerd op de tinctuur , ziet er nog steeds hetzelfde uit.
 15. Cat Nicky

  3 X Amnesia haze lemon by Jengen

  Die heb je er mooi doorheen gekregen. Weet je ook welk soortje het is ? Heel veel succes verder.
 16. Cat Nicky

  Test@ goes organic

  Complimenten Test@ !! Dat doe ik jou niet na .......(en vele niet.) Is het een lekker wietje om te roken geworden ? Geniet ervan !!
 17. Cat Nicky

  HempFest Zondag 19 april 2020 RADION Amsterdam.

  Het 420 HempFest word verplaatst. Nieuwe datum is nog niet bekend. Als ik meer info heb , laat ik het jullie weten.
 18. Cat Nicky

  Cannabis chat box

  Ja , Tune die is zielig hè . En ze zou nóg 8 weken moeten ..... Hier de gehaktballen in zoet/zure tomatensaus waar ik het vorige week over had. Kijk Karel , die zien er dus zó uit. Ze moeten nu nog een 45 minuutjes pruttelen. Yammie !!
 19. Cat Nicky

  Teken alarm

  Fotootje van de kat Stoney ? Is ut een bijzondere ?
 20. Cat Nicky

  Teken alarm

  Gŕŕŕŕŕŕ , Cats haat teken . En vlooien .......
 21. Cat Nicky

  HPS lamp brand gevaarlijke situatie

  Die smeulende plastic stonk , daardoor heb ik het ontdekt , ik vraag me wel eens af of dit zou zijn gaan branden.