odinxdaniel

Members
 • Content count

  87
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

About odinxdaniel

 • Rank
  Stoner gradatie 1

Recent Profile Visitors

306 profile views
 1. odinxdaniel

  hps naar led

  aaah ok, zoiets had ik al begrepen maar in principe als ik zo'n klimaat controller er tussen zet en heb de setup van 2 x mcp-12 led nodig die ik rechtstreeks aansluit op die davin kan in in principe beginnen en loopt der tijd tweaken.
 2. odinxdaniel

  hps naar led

  Heb een davin 12, 2x 400w, en waar zet je die klimaatcontroller op.?
 3. odinxdaniel

  hps naar led

  dus als ik goed begrijp heb je er een soort klimaat controller er tussen zitten die de sterkte bepaald als aan en uit gaan. moet ik dat zo zien. Had je misschien een lijstje wat je nodig hebt voor een goede setup als ik die mcp 12 wil gaan gebruiken? zou ik heel dankbaar zijn
 4. odinxdaniel

  hps naar led

  Hoi, dank je voor advies.maar heb je de mcp 12-b of de gewone mcp 12, en wat betreft die josephine is wel heel leuk en draai je die net zoveel als het gewone licht of alleen in bloeiperiode?
 5. odinxdaniel

  hps naar led

  zat te twijfelen tussen de MCP 12-M en de MCP 18, maar dan 5000ken dat geld dn zowel voor 12 als 18.
 6. odinxdaniel

  hps naar led

  Ja dat kan ook, maar heb zitten kijken en ik vind de RUBOL MCP 12-M met Mean Well HLG-240H-C1750B wel ok maar weet niet of genoeg is voor afmeting tent Kan je die led trouwens ook op een davin 12 zetten als stroomtoevoer?
 7. odinxdaniel

  hps naar led

  Hoi hoi, had ook al wat verslagen bekeken maar kom er niet helemaal uit. Ben niet een echte knutselaar en de meeste site waar naar verwezen word net als rubol, daar kom ik niet zo goed uit wat bij mij het beste en efficiƫntste is. Zoals ik lees kom ik net tussen of 1 of 2 armaturen die ik nodig heb voor 1.20x1.20 . Of ik snap het technische niet (denk dat dat het is hahaha) Hoop dat je me een beetje kan volgen.
 8. odinxdaniel

  hps naar led

  Hallo luitjes, denk dat ik hiervoor wel hier bij dit topic forum antwoord kan krijgen.Ik heb al tijden de gedachte om over te stappen van Hps nar Led.Mijn tent is 1.20x1.20, nu heb ik een beetje zitten kijken en googlen/forumstopics gelezen maar technische gedeelte ben ik nooit goed in geweest. Nu wil ik hier 3 keuzes neerleggen en hoop dat mijn mede stoners kunnen vertellen wat of welke voor mij beste is..Led kweeklamp apollo 10. deze heeft 1 stand Spectrabox Pro Led kweeklamp 360watt. Deze heeft fullscpectrum en 2 standen apart, bloei/groeiGENESIS R5 LED. aleen bloeigroei stand.Heb ik of ben ik misschien beter af met minder watt en 2 inplaats van 1? ook zat Ik eingelijk een beetje aan zoiets te denken.https://www.todogrowled.com/gb/tgl-l...t-tgl-220.htmlmaar vraag is eingelijk, is dit genoeg voor 1.20x1.20 of zou ik dan 2 st. gebruiken.en wat heb je eventueel verder nog nodig? er is wat dat betreft zoveel mogelijk, maar ik ben niet zo handige jongen daar in dus beetje hulp en zeker ervaren hulp kan ik goed gebruiken. zat zelf tussen 550 en 650 euro te denken. Hoor wel Laterssss
 9. odinxdaniel

  Wat is PH

  ok, en ik had gelezen in je topic dat je kan beginnen met een x azijn geven met water. Is daar een hoeveelheid in?
 10. odinxdaniel

  Wat is PH

  heb net gekeken bij regio en nu word er gezegd 8.5 lol
 11. odinxdaniel

  bladprobleem

  Toch nog even naar ph waarde gekeken in mijn regio en nu word er gezegd dat het 8.5 is. begrijp er niks meer van. hahahah
 12. odinxdaniel

  Wat is PH

  Hi hoi heb zitten lezen en nu blijk dat 2 van de 16 mg te kort heeft. tenminste dat advies kreeg ik van medegrower hier wat ik goed advies vond hoor. maar nu mijn vraag, ik heb gekeken bij mijn gemeente en daar staat volgens waterbedrijf dat mijn ph 4.98 dh is. nu gebruik ik jaren de lijn van plagron, nog nooit gehad. wat moet ik nu doen? of wat kan ik doen? vond dat van bitterzout wel goed advies, wat vind jij? foto's staan bij forum kopje bladproblemen
 13. odinxdaniel

  bladprobleem

  hierbij als beloofd de foto's van de hele tent. twee waar om gaat staan achterin, en ja moet nog wat blaadjes weghalen die niet goed meer zijn.
 14. odinxdaniel

  bladprobleem

  Ja dat vond ik dus ook raar maar 2 van 16. krijgen allemaal het zelfde water en voeding. temp lamp aan is rond 32 gr. als lamp uit is rond 26 a 28 gr en lv is rond de 48 staan op zelfde plek achterin en niet bij luchttoevoer. zal morgen als de lampen uit staan een extra foto plaatsen van de hele tent.
 15. odinxdaniel

  bladprobleem

  ok, dank je, nee weet die gele bladeren gaan niet goed komen meer maar dat geeft niet wat die vallen meestal toch uit na verloop. maar heb je misschien idee waaraan het zou kunnen liggen als ik al 2 jaar het zelfde gebruik samen met de voedingslijn en had zelf aan plagron gevraagd of het invloed heeft of ph en dat soort dingen. hun antwoord was dat plagronlijn zelfregulerend was dus hogere ph voeding haalt naar beneden, te lage ph voeding haalt naar boven tot goed is voor plant.