kebab

Members
 • Content count

  1,619
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

kebab last won the day on May 11

kebab had the most liked content!

Community Reputation

532 Excellent

About kebab

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

1,174 profile views
 1. kebab

  Wat nou als..

  Nice nice. De eerste zijn binnen.. De hertshoornolie is dus ook niet alles. Mmm
 2. kebab

  Kebab kweek 2019

  Ik ben niet meer op de spot geweest. En dit jaar laat ik schieten op de guerilla spot. Voor nu heb ik nog een paar auto's en kleine fem in de tuin staan. Hier zal ik nog foto's van plaatsen. Guerilla is voorbij. Over 'n maandje maar even de boel opruimen en misschien dat we volgend jaar terugkomen en dan de boel uitbreiden en gelijk met hertshoornolie aan de haal gaan..
 3. kebab

  Project Mix '19 Regular + Auto

  Lekker bezig. Leuke spot ook tussen de begroeiing.
 4. kebab

  Tweede buitenkweek

  Je zou ook wat teentjes knoflook in water kunnen koken. Dan een dagje laten staan en met wat afwasmiddel in de verstuiver. Recepten staan op het net.
 5. kebab

  Buitenkweek op terras [AF]

  Volgens mij gaat dit wel goed. Ik zou die gestrekte straks lekker diep ingraven bij het overpotten net dat de lobblaadjes boven de aarde zitten.
 6. kebab

  Guerilla 2019 - Whereyousmoke's avonturen

  Ik neem me woorden toch terug na nog eens te kijken naar de foto's en denk toch dat het een dier is geweest ipv wind. En ook met de reden dat die jonge plantjes niet zo gauw knakken door de wind denk ik. Mooi nieuw spotje. Met dit weer zou ik het wel aandurven rechtstreeks de grond in. Wel dan met die halve flessen er op. Kunnen ze gelijk goed wortelen.
 7. kebab

  Guerilla 2019 - Whereyousmoke's avonturen

  Lekkere update. Tja met die harde windstoten knakt er het een en ander. Ik denk niet zo gauw aan een dier want er is niks gegeten. Die foto met dat plantje met een blad lijkt wel op die van mij. Alleen lagen e blaadjes nog wel er naast. Deze is wel gegeten bij jou door een slak denk ik
 8. kebab

  Kebab kweek 2019

  Neemolie volstaat misschien ook al @Buitenlucht
 9. kebab

  Kebab kweek 2019

  Weet jij ook welke insecten dat doen @wiet61
 10. kebab

  Eigen buitensoortje in bos op dak.

  Gaat lekker. Ben benieuwd naar 't resultaat van De SAP
 11. kebab

  Wat nou als..

  Zijn zeker goed aangeslagen basterd!
 12. Succes met de kweek!
 13. kebab

  even hallo zeggen

  Welkom!
 14. kebab

  Kebab kweek 2019

  Ja idd @Buitenluchtdoellooss. Vandaag weer even wezen kijken ivm de storm. Maar het plantje en het gaas stond er nog. Voor zover het nog een plantje was. Snap er niks van.. Gaas er omheen en erop. Is het misschien kapot gewaaid? Lijkt me sterk aangezien de stam nog staat. Een kleine muis zou kunnen, maar na mijn weten eten die alleen de allerkleinste en het gekke is... Er is niks opgegeten, want de bladeren liggen er naast. Verder moeten deze twee nog even een week a 2 weken wachten tot ze weg mogen.