GrowingP

Members
 • Content count

  770
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

GrowingP last won the day on March 17 2017

GrowingP had the most liked content!

Community Reputation

324 Excellent

About GrowingP

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,982 profile views
 1. GrowingP

  Golden heribei

  Hoi Wiet, Ken je golden heribei niet. Ik heb 2 soortjes van je geprobeerd, de herijuana x mighty mite en de wilde heribei. De h x mm is zeer indrukwekkend, robuust en compact niet te verslaan wat compactheid betreft. Maar was van de wilde heribei toch het meest onder de indruk. Had 2 phenotype, 1 autoflower en 1 gewone. Zeer onder de indruk wat die qua weer hebben doorstaan, dagen tot weken lang regen en geen of nauwelijks rot. De wilde heribei had meer opbrengst dan de h x mm en oogde droog net zo goed. Waren knotsen van wiet en iets later dan de h x mm klaar. Maar dus zeker meer opbrengst. Kan geen vergelijking trekken met je andere soortjes maar zou je wilde heribei zeker niet vergeten! Heb er dan ook nog een paar op voorraad waar ik heel zuinig op ben hahahaha Zou die wel met x de gorilla glue willen zien...
 2. GrowingP

  Welk ledarmatuur is koopwaardig?

  Zat te kijken op rubol, maar als je 1000 watt ofzo wilt ben je alsnog 2000 euro kwijt ofzo? Lijkt leuk die aanbiedingen, maar met alle extra opties die je moet kiezen tikt het nog behoorlijk aan. Is het mogelijk een 1000/1200 watt led te kopen dat nog een beetje betaalbaar is?
 3. GrowingP

  4 x SSH onder 600W 1212

  1.5 gr de watt, hoe kreeg je dat voor elkaar?
 4. Ben het filmpje aan het kijken, maar hoe is die nu met je Doede?
 5. Lijkt mij ook wiet61, Mooiste is misschien wel zelf boswachter worden of bevriend worden met 1 dat je het samen doet.
 6. GrowingP

  Ontnemingszaak

  Vind dat je het erg sterk weet te verwoorden Doede. De maatschappij mag blij zijn met iemand zoals jou.
 7. GrowingP

  Ontnemingszaak

  Kweek je 1 van de meest geneeskrachtige planten op aarde dan ben je een crimineel die alles kwijt raakt. Lieg je een hele rechtszaak bij elkaar werk je bij de woningbouw, OM of politie. Ondanks het onrecht wat je word aangedaan hoop ik dat je je niet klein laat krijgen, want dat is precies wat ze willen. Gun ze dat niet aub en blijf vooral genieten, zoveel als je kan. Ik wens je het beste. Bij leugens kan de rechter in civiel of bestuursrecht de vordering in zijn geheel afwijzen. Artikel 21 rechtsvordering en een rechter kan zelf bepalen welke consequenties die bind aan leugens, heeft hier veel vrijheid in. Is anders dan strafrecht en zou me hier flink op richten, maar dat weet je vast zelf ook wel. Dit motiveert mij wel weer om te kweken zoveel onrecht roept een hoop weerstand bij me op.
 8. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Ja maar me woonplaats hoeft hier ook niet bekend te worden.
 9. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Had bericht net verwijderd omdat het te veel informatie bevatte.
 10. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Zaadjes ontkiemen nu!
 11. Ik vind het zelf ook vreemd dat bij de ontdekking van een complete kweektent deze vernietigd en/of meegenomen word terwijl het geen illegale goederen zijn. Kweektenten zijn immers niet strafbaar en niet enkel voor wiet ondanks het er ook voor gebruikt word. Zie ik wat over het hoofd juridisch gezien of zouden ze inderdaad niet vernietigd/meegenomen mogen worden? Wil dit zelf graag begrijpen want is me niet duidelijk en heb deze ervaring helaas ook. Interessante zaak in ieder geval.
 12. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Ja mee eens. Irriteer mezelf al in jaar topics als ik me de pleuris moet zoeken naar iets dat ik wil terug lezen, laat staan een meerder jarig topic. Zijn op dit forum een hoop mensen bereid te helpen heb ik gemerkt growpro. Waardeer dit van iedereen ook zeer. Als het gestolen word heb ik pech, maar de dief wel zaadtoppen.