GrowingP

Members
 • Content count

  763
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

GrowingP last won the day on March 17 2017

GrowingP had the most liked content!

Community Reputation

314 Excellent

About GrowingP

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

1,487 profile views
 1. Ben het filmpje aan het kijken, maar hoe is die nu met je Doede?
 2. Lijkt mij ook wiet61, Mooiste is misschien wel zelf boswachter worden of bevriend worden met 1 dat je het samen doet.
 3. GrowingP

  Ontnemingszaak

  Vind dat je het erg sterk weet te verwoorden Doede. De maatschappij mag blij zijn met iemand zoals jou.
 4. GrowingP

  Ontnemingszaak

  Kweek je 1 van de meest geneeskrachtige planten op aarde dan ben je een crimineel die alles kwijt raakt. Lieg je een hele rechtszaak bij elkaar werk je bij de woningbouw, OM of politie. Ondanks het onrecht wat je word aangedaan hoop ik dat je je niet klein laat krijgen, want dat is precies wat ze willen. Gun ze dat niet aub en blijf vooral genieten, zoveel als je kan. Ik wens je het beste. Bij leugens kan de rechter in civiel of bestuursrecht de vordering in zijn geheel afwijzen. Artikel 21 rechtsvordering en een rechter kan zelf bepalen welke consequenties die bind aan leugens, heeft hier veel vrijheid in. Is anders dan strafrecht en zou me hier flink op richten, maar dat weet je vast zelf ook wel. Dit motiveert mij wel weer om te kweken zoveel onrecht roept een hoop weerstand bij me op.
 5. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Ja maar me woonplaats hoeft hier ook niet bekend te worden.
 6. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Had bericht net verwijderd omdat het te veel informatie bevatte.
 7. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Zaadjes ontkiemen nu!
 8. Veel in de wereld draait om geld en macht en mensen zijn bereid daar voor te liegen en de meest rare capritolen uit te halen. Mensen met levenservaring weten dit wel.
 9. Waarheid zal hier waarschijnlijk in het midden liggen. Je hebt figuren die overal complotten in zien en degene die alles aannemen zoals ze voorgeschoteld word via social conditioning. Maar ik weet wel waar geld en macht is ook misbruik is en ook mensen met macht daar misbruik van zullen maken. Dat kan iedereen wel bedenken. Wat wel en niet waar is en wat we niet of wel zien weten we ook niet allemaal he... Complotten ontkennen en alles belachelijk maken met alu hoedjes is ook niet echt slim. Hele verbod op wiet is imo ook een complot en degene die daar anders over denken mogen mij uitleggen waarom dit medicijn dan nog verboden is.
 10. Ik vind het zelf ook vreemd dat bij de ontdekking van een complete kweektent deze vernietigd en/of meegenomen word terwijl het geen illegale goederen zijn. Kweektenten zijn immers niet strafbaar en niet enkel voor wiet ondanks het er ook voor gebruikt word. Zie ik wat over het hoofd juridisch gezien of zouden ze inderdaad niet vernietigd/meegenomen mogen worden? Wil dit zelf graag begrijpen want is me niet duidelijk en heb deze ervaring helaas ook. Interessante zaak in ieder geval.
 11. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Ja mee eens. Irriteer mezelf al in jaar topics als ik me de pleuris moet zoeken naar iets dat ik wil terug lezen, laat staan een meerder jarig topic. Zijn op dit forum een hoop mensen bereid te helpen heb ik gemerkt growpro. Waardeer dit van iedereen ook zeer. Als het gestolen word heb ik pech, maar de dief wel zaadtoppen.
 12. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Net ook weer een spot gevonden tijdens hond uit laten. Zijn allemaal geen grote spots en moet zien dat het niet ontdekt word door kinderen die door bosjes heen kruipen. Word ook vooral frisian duck en verwacht niks dit jaar, maar als het niks word hoop ik toch wel een hoop gezet te hebben. Dan heb ik het in ieder geval geprobeerd. Zaden die ik heb of er nog komen. Frisian duck. Gorilla glue van growerschoice. Gorilla glue van zamnesia seeds. Bruce banner van zamnesia seeds Van wiet61 Heribei Wilde heribei Herijuana x mighty mite Golden maffy Wil nog wat bij outdoorking bestellen. Hoop zoveel mogelijk te zetten en een mooie kruising met de gorilla, bruce banner 3 met de herijuana x mighty mite of wilde heribei. Ben over de wilde heribei ook erg te spreken, word heel conpact bij drogen. Maar wil dus wat sterkere soortjes vervroegen met de her x mm of wilde heribei. Misschien leuker even nieuw topic openen of hier verder gaan?
 13. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Fijne 420 iedereen toegewenst.
 14. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Voeding zal niet ideaal worden, wil er maar kort verblijven ipv uitgebreid gaten graven. Zal weinig tot geen voeding in de bodem gaan en vooral kippemest strooien. Zouden de wormen moeten pakken en in de grond moeten uitschijten.