GrowingP

Members
 • Content count

  770
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by GrowingP

 1. GrowingP

  Golden heribei

  Hoi Wiet, Ken je golden heribei niet. Ik heb 2 soortjes van je geprobeerd, de herijuana x mighty mite en de wilde heribei. De h x mm is zeer indrukwekkend, robuust en compact niet te verslaan wat compactheid betreft. Maar was van de wilde heribei toch het meest onder de indruk. Had 2 phenotype, 1 autoflower en 1 gewone. Zeer onder de indruk wat die qua weer hebben doorstaan, dagen tot weken lang regen en geen of nauwelijks rot. De wilde heribei had meer opbrengst dan de h x mm en oogde droog net zo goed. Waren knotsen van wiet en iets later dan de h x mm klaar. Maar dus zeker meer opbrengst. Kan geen vergelijking trekken met je andere soortjes maar zou je wilde heribei zeker niet vergeten! Heb er dan ook nog een paar op voorraad waar ik heel zuinig op ben hahahaha Zou die wel met x de gorilla glue willen zien...
 2. GrowingP

  Welk ledarmatuur is koopwaardig?

  Zat te kijken op rubol, maar als je 1000 watt ofzo wilt ben je alsnog 2000 euro kwijt ofzo? Lijkt leuk die aanbiedingen, maar met alle extra opties die je moet kiezen tikt het nog behoorlijk aan. Is het mogelijk een 1000/1200 watt led te kopen dat nog een beetje betaalbaar is?
 3. GrowingP

  4 x SSH onder 600W 1212

  1.5 gr de watt, hoe kreeg je dat voor elkaar?
 4. Ben het filmpje aan het kijken, maar hoe is die nu met je Doede?
 5. Lijkt mij ook wiet61, Mooiste is misschien wel zelf boswachter worden of bevriend worden met 1 dat je het samen doet.
 6. GrowingP

  Ontnemingszaak

  Vind dat je het erg sterk weet te verwoorden Doede. De maatschappij mag blij zijn met iemand zoals jou.
 7. GrowingP

  Ontnemingszaak

  Kweek je 1 van de meest geneeskrachtige planten op aarde dan ben je een crimineel die alles kwijt raakt. Lieg je een hele rechtszaak bij elkaar werk je bij de woningbouw, OM of politie. Ondanks het onrecht wat je word aangedaan hoop ik dat je je niet klein laat krijgen, want dat is precies wat ze willen. Gun ze dat niet aub en blijf vooral genieten, zoveel als je kan. Ik wens je het beste. Bij leugens kan de rechter in civiel of bestuursrecht de vordering in zijn geheel afwijzen. Artikel 21 rechtsvordering en een rechter kan zelf bepalen welke consequenties die bind aan leugens, heeft hier veel vrijheid in. Is anders dan strafrecht en zou me hier flink op richten, maar dat weet je vast zelf ook wel. Dit motiveert mij wel weer om te kweken zoveel onrecht roept een hoop weerstand bij me op.
 8. Dit jaar voor het eerst serieus guerilla waarvoor ik de volgende soortjes in huis heb momenteel. Hoop ze allemaal te kunnen zetten natuurlijk. Reg zaad: herijuana x mm heribei golden heribei wilde heribei (heel benieuwd naar) groene ierdbei maf f4 Big white x heribei jacksmack heribeer heriberry herichem Zullen nog hier en daar wat fem zaadjes besteld worden die ik gewoon wil proberen. Voeding word kippenmest, koeienmest, lavameel en plagron bio supermix. Zal een deel met een maat doen en hebben nu zo'n 4 spots en 2 tuinen en hoop daar nog wat grotere spots bij te krijgen. Doel is zoveel mogelijk kg's kweken. Doel van dit topic is een extra stimulans om het maximale er uit te halen.
 9. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Ja maar me woonplaats hoeft hier ook niet bekend te worden.
 10. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Had bericht net verwijderd omdat het te veel informatie bevatte.
 11. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Zaadjes ontkiemen nu!
 12. Ik vind het zelf ook vreemd dat bij de ontdekking van een complete kweektent deze vernietigd en/of meegenomen word terwijl het geen illegale goederen zijn. Kweektenten zijn immers niet strafbaar en niet enkel voor wiet ondanks het er ook voor gebruikt word. Zie ik wat over het hoofd juridisch gezien of zouden ze inderdaad niet vernietigd/meegenomen mogen worden? Wil dit zelf graag begrijpen want is me niet duidelijk en heb deze ervaring helaas ook. Interessante zaak in ieder geval.
 13. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Ja mee eens. Irriteer mezelf al in jaar topics als ik me de pleuris moet zoeken naar iets dat ik wil terug lezen, laat staan een meerder jarig topic. Zijn op dit forum een hoop mensen bereid te helpen heb ik gemerkt growpro. Waardeer dit van iedereen ook zeer. Als het gestolen word heb ik pech, maar de dief wel zaadtoppen.
 14. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Net ook weer een spot gevonden tijdens hond uit laten. Zijn allemaal geen grote spots en moet zien dat het niet ontdekt word door kinderen die door bosjes heen kruipen. Word ook vooral frisian duck en verwacht niks dit jaar, maar als het niks word hoop ik toch wel een hoop gezet te hebben. Dan heb ik het in ieder geval geprobeerd. Zaden die ik heb of er nog komen. Frisian duck. Gorilla glue van growerschoice. Gorilla glue van zamnesia seeds. Bruce banner van zamnesia seeds Van wiet61 Heribei Wilde heribei Herijuana x mighty mite Golden maffy Wil nog wat bij outdoorking bestellen. Hoop zoveel mogelijk te zetten en een mooie kruising met de gorilla, bruce banner 3 met de herijuana x mighty mite of wilde heribei. Ben over de wilde heribei ook erg te spreken, word heel conpact bij drogen. Maar wil dus wat sterkere soortjes vervroegen met de her x mm of wilde heribei. Misschien leuker even nieuw topic openen of hier verder gaan?
 15. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Fijne 420 iedereen toegewenst.
 16. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Voeding zal niet ideaal worden, wil er maar kort verblijven ipv uitgebreid gaten graven. Zal weinig tot geen voeding in de bodem gaan en vooral kippemest strooien. Zouden de wormen moeten pakken en in de grond moeten uitschijten.
 17. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Rabarbarbaar, Begroeiing geeft inderdaad wel indicatie, maar flinke wietplanten zuipen ook wel wat volgens mij. Johnny, Heb daar ook aan zitten denken, later planten of gewoon zooitje stekken trekken en dan planten. Eventueel wat scrog of autoflowers. Wilde heribei verleden jaar 1 phenotype die autoflowerend was, kwam toch nog leuk vanaf hoor en misschien 70 cm hoog. Hou je ook veel meer locaties over als je het laag houd.
 18. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Was eff weg van het forum en voelde wel weer goed toen ik een kijkje kwam nemen. Kreeg echt weer zin. Heb 4 kleine plekjes waar ik echt maar een paar plantjes kan neerzetten ivm geur. Misschien nog bij iemand op het balkon een zadenkweekje. Heb een hard hoofd in de locaties veel te dicht bij mensen in de buurt maar ga het gewoon proberen. Ook ergens midden op een heuvel een plekje, weet niet of dat een probleem is ivm voldoende water?
 19. Hoewel ieder dit voor zich zelf moet beslissen vind ik dit altijd treurig. Begrijp dat je er helemaal afstand van doet en ook niet 1-5 plantjes aandurft. Wel goed uitgezocht hoe dat zit met hypotheek en max 5 planten? Kan me toch niet voorstellen dat een rechter je je woning uit zet op basis van 1-5 plantjes. Sterkte met je beslissing en veel succes met alles toegewenst.
 20. En hij accepteert dus ook niet dat er iets ontstaat dat hij juist zelf creeert met zijn harde aanpak, die keiharde criminalteit etc. Rare vent die Grapperhaus.
 21. Krijg bij hem sowieso de indruk dat hij altijd wel goed weet waar die het over heeft. De mens wil nou eenmaal vrij zijn en hoe meer druk de overheid op ons uitoefent hoe meer weerstand daar ook weer tegen zal komen. Hardleers die politici.