GrowingP

Members
 • Content count

  779
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by GrowingP

 1. GrowingP

  hoe lang root juce geven ?

  Als je je er dan verder goed bij voelt is het prima, anders zou je het een keer kunnen testen of het het waard is.
 2. GrowingP

  hoe lang root juce geven ?

  Bijv je koopt een extra duur product van 50 euro en het levert je maar 2-5 gram extra op in de praktijk.... Dat is iets om over na te denken en wat je eventueel kan testen om het echt te weten.
 3. GrowingP

  hoe lang root juce geven ?

  Dat is mooi. Maar er zijn zoveel producten waardoor je het zo duur kan maken als je zelf wilt. En de vraag is dan of al die dure producten naast groei, bloei, pk het wel waard zijn om extra toe te voegen.
 4. GrowingP

  hoe lang root juce geven ?

  Ja ik had goedkopere en daar zat gewoon dat hormoon in dat ik wilde. Ik vind het een hoop geld wat je aan die extra dingen naast groei en bloei uitgeeft. Veel is ook gewoon marketing praat.
 5. GrowingP

  hoe lang root juce geven ?

  Is ook niet noodzakelijk om je plant te laten overleven nee... Maar daarom kan het nog wel een toegevoegde waarde hebben. Die wortels groeien uit zich zelf ook wel ja al dan niet zo snel. Maar mensen willen het natuurlijk zo snel mogelijk en wortelstimulator geeft dan een boost + dat het gezondheidsvoordelen heeft. En hoe gezonder je wortels hoe makkelijker het ook om zal gaan met mogelijke stress. Dusja wat is nodig? Ik vind het een meerwaarde hebben en dan speelt ook mee dat het niet zo duur is. Was het nou 100 euro dan word het een ander verhaal he haha.
 6. GrowingP

  hoe lang root juce geven ?

  Ja zou voor stabiliteit zorgen.
 7. GrowingP

  hoe lang root juce geven ?

  Waarom maar 1 x per week? Geef het dan gewoon dagelijks mee of stop wanneer je wilt. Of van mij part halve dosering maar ga je plant niet van slag brengen met 1 x per week een dosis hormonen te geven en dan weer 1 week laten wachten.
 8. GrowingP

  hoe lang root juce geven ?

  Buiten in volle grond, tuin wel en die gaf ik het ook. Binnen 4 weken groei maar ook dan bleef ik het dus geven ook in bloei. Uit mijn eerdere reactie kan je dus opmaken dat het het wel nut heeft om langer te geven omdat het de gezondheid blijft stimuleren. Tenzij je wilt besparen, en het alleen als boost wilt geven, dan is de begin periode het belangrijkste. Maar zo duur is het volgens mij niet en wortels qua gezondheid stimuleren is dan altijd een goed idee.
 9. GrowingP

  hoe lang root juce geven ?

  Ik bleef het altijd geven omdat na de groei het ook nog de gezondheid van de wortels zou ondersteunen.
 10. GrowingP

  Golden heribei

  Hoi Wiet, Ken je golden heribei niet. Ik heb 2 soortjes van je geprobeerd, de herijuana x mighty mite en de wilde heribei. De h x mm is zeer indrukwekkend, robuust en compact niet te verslaan wat compactheid betreft. Maar was van de wilde heribei toch het meest onder de indruk. Had 2 phenotype, 1 autoflower en 1 gewone. Zeer onder de indruk wat die qua weer hebben doorstaan, dagen tot weken lang regen en geen of nauwelijks rot. De wilde heribei had meer opbrengst dan de h x mm en oogde droog net zo goed. Waren knotsen van wiet en iets later dan de h x mm klaar. Maar dus zeker meer opbrengst. Kan geen vergelijking trekken met je andere soortjes maar zou je wilde heribei zeker niet vergeten! Heb er dan ook nog een paar op voorraad waar ik heel zuinig op ben hahahaha Zou die wel met x de gorilla glue willen zien...
 11. GrowingP

  Welk ledarmatuur is koopwaardig?

  Zat te kijken op rubol, maar als je 1000 watt ofzo wilt ben je alsnog 2000 euro kwijt ofzo? Lijkt leuk die aanbiedingen, maar met alle extra opties die je moet kiezen tikt het nog behoorlijk aan. Is het mogelijk een 1000/1200 watt led te kopen dat nog een beetje betaalbaar is?
 12. GrowingP

  4 x SSH onder 600W 1212

  1.5 gr de watt, hoe kreeg je dat voor elkaar?
 13. Ben het filmpje aan het kijken, maar hoe is die nu met je Doede?
 14. Lijkt mij ook wiet61, Mooiste is misschien wel zelf boswachter worden of bevriend worden met 1 dat je het samen doet.
 15. GrowingP

  Ontnemingszaak

  Vind dat je het erg sterk weet te verwoorden Doede. De maatschappij mag blij zijn met iemand zoals jou.
 16. GrowingP

  Ontnemingszaak

  Kweek je 1 van de meest geneeskrachtige planten op aarde dan ben je een crimineel die alles kwijt raakt. Lieg je een hele rechtszaak bij elkaar werk je bij de woningbouw, OM of politie. Ondanks het onrecht wat je word aangedaan hoop ik dat je je niet klein laat krijgen, want dat is precies wat ze willen. Gun ze dat niet aub en blijf vooral genieten, zoveel als je kan. Ik wens je het beste. Bij leugens kan de rechter in civiel of bestuursrecht de vordering in zijn geheel afwijzen. Artikel 21 rechtsvordering en een rechter kan zelf bepalen welke consequenties die bind aan leugens, heeft hier veel vrijheid in. Is anders dan strafrecht en zou me hier flink op richten, maar dat weet je vast zelf ook wel. Dit motiveert mij wel weer om te kweken zoveel onrecht roept een hoop weerstand bij me op.
 17. Dit jaar voor het eerst serieus guerilla waarvoor ik de volgende soortjes in huis heb momenteel. Hoop ze allemaal te kunnen zetten natuurlijk. Reg zaad: herijuana x mm heribei golden heribei wilde heribei (heel benieuwd naar) groene ierdbei maf f4 Big white x heribei jacksmack heribeer heriberry herichem Zullen nog hier en daar wat fem zaadjes besteld worden die ik gewoon wil proberen. Voeding word kippenmest, koeienmest, lavameel en plagron bio supermix. Zal een deel met een maat doen en hebben nu zo'n 4 spots en 2 tuinen en hoop daar nog wat grotere spots bij te krijgen. Doel is zoveel mogelijk kg's kweken. Doel van dit topic is een extra stimulans om het maximale er uit te halen.
 18. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Ja maar me woonplaats hoeft hier ook niet bekend te worden.
 19. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Had bericht net verwijderd omdat het te veel informatie bevatte.
 20. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Zaadjes ontkiemen nu!
 21. Ik vind het zelf ook vreemd dat bij de ontdekking van een complete kweektent deze vernietigd en/of meegenomen word terwijl het geen illegale goederen zijn. Kweektenten zijn immers niet strafbaar en niet enkel voor wiet ondanks het er ook voor gebruikt word. Zie ik wat over het hoofd juridisch gezien of zouden ze inderdaad niet vernietigd/meegenomen mogen worden? Wil dit zelf graag begrijpen want is me niet duidelijk en heb deze ervaring helaas ook. Interessante zaak in ieder geval.
 22. GrowingP

  Think and grow big outdoor topic

  Ja mee eens. Irriteer mezelf al in jaar topics als ik me de pleuris moet zoeken naar iets dat ik wil terug lezen, laat staan een meerder jarig topic. Zijn op dit forum een hoop mensen bereid te helpen heb ik gemerkt growpro. Waardeer dit van iedereen ook zeer. Als het gestolen word heb ik pech, maar de dief wel zaadtoppen.