helderlicht

Members
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About helderlicht

 • Rank
  Maagd
 1. helderlicht

  binnenkweek 1x painkiller XL 50ltr pot

  Thnx @fsmidt dat is een goeie. met die stekken als cadeau, is die extra voorgroei idd niet zo heel erg. De tip van de potjes neem ik ook mee naar volgende keer. Of is het verstandig om dit ook te doen met mijn 50 ltr pot?
 2. helderlicht

  binnenkweek 1x painkiller XL 50ltr pot

  Oke duidelijk. Wat is de extra voorgroei tijd van zo'n mainline plantje dan ong? Zeer interesant dit.
 3. helderlicht

  binnenkweek 1x painkiller XL 50ltr pot

  Waaw @fsmidt heb je wel nog wat aan dat kropje sla gehad? En thx @DeVos aan die link heb ik echt heel veel, dat gaat uhm ook worden trouwens Vraag me alleen af hoe het dan zit. Moet ik perse pas terug snoeien vanaf dat mijn plant 5 nodes heeft of kan ik ook bij de 3 nodes beginnen? Ze is nu namelijk bijna zo ver dat ik kan doen wat ze in dat linkje zeggen op de 2de afbeelding. Of beter wachten tot hij aangesterkt is tot 5 nodes en dan toppen en mainlinen?
 4. helderlicht

  binnenkweek 1x painkiller XL 50ltr pot

  Thx voor de tips, Ik was denk ik iets te ijverig met de verse lucht toevoer aangezien de plant lijkt aan te geven, dat ze luchtvochtigheid mist. Deze heb ik dan ook maar uitgezet nadat deze foto genomen is. Gisteren heb ik mijn plantje omgezet van 1,5 ltr pot naar de 50 ltr pot en het lijkt erop dat ze goed aanslaat. Ik zie namelijk dat de nieuwe nodes gewoon lekker doorgroeien. Over nodes gesproken, wanneer vinden jullie het het beste moment om te toppen? Ik heb eens begrepen dat je plantje tenminste 4 nodes moet hebben eer je hem topt.
 5. helderlicht

  binnenkweek 1x painkiller XL 50ltr pot

  Oooh dat is handig om te weten voor volgende keren. Is ook mijn eerste keer dat ik hem in water doe, had het gezien op een amerikaans filmpje maar vond het ook al lang duren voordat ze ontkiemde. dat van die luchtbel is interessant, dat wist ik niet.
 6. helderlicht

  binnenkweek 1x painkiller XL 50ltr pot

  Gelijk aan jullie de vraag of dit niet misschien een overkill is? Ik doe wel van beide de helft bij elkaar zodat ik uitkom op de gebruikelijke dosis.
 7. Hallo allemaal, Hierbij wil ik mijn kweek eens blootleggen aan jullie. Ik hoop hiermee nog meer te leren en ben zeer benieuwd naar nieuw inzicht en eventueel tips. Sommige dingen die ik doe zijn misschien een beetje ongewoon maar dat komt omdat ik vooral kweek om te experimenteren. Op 10/1/2020 ben ik dan ook gestart met het ontkiemen van mijn painkiller XL zaadje (gekocht bij Royal queen seeds). Deze kweek draait er bij mij om dat ik door middel van plant manipulatie, in een 90x90x200 tentje een sea of green voor elkaar krijg met 1 plant. Ik heb al wat geoefend met meerdere planten maar nog nooit met 1. Doormiddel van knakken, rekken, scroggen en supercroppen wil ik een boeket van toppen bij elkaar krijgen. Ik hoop hiermee wat tips op te doen die ik wellicht kan/zal toepassen. Keep it friendly