Sir smoke-a-lot

Members
 • Topic Teller

  228
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

96 Excellent

About Sir smoke-a-lot

 • Rank
  Stoner gradatie 2

Recent Profile Visitors

625 profile views
 1. Sir smoke-a-lot

  Cannabis chat box

  Wou ff paar fotos van wild thailand ryder van world of seeds delen. van zaad tot oogst zou 70dgn zijn maar ik heb ze na 90dgn noodgedwongen (rot) voor de helft moeten knippen. onderste internodes had ik laten staan en deze na 110 dgn geoogst. vorig jaar een stuk grond uitgegraven en deze gevuld met houtsnippers, voor de rest geen voeding gegeven. had ze in mei ontkiemd en had tijdens de hittegolf van juni last van warmte en droogte. is totaal zo'n 90cm geworden, plant was nat 600 gram, droog heb ik t niet gewogen
 2. Sir smoke-a-lot

  Zag deze staan

  Vorig jaar mei had ik cyanescence broed uitgezet......
 3. Sir smoke-a-lot

  San Pedro cactus (Echinopsis pachanoi) uit zaad

  K had ook een san pedro uit zaad, had m 16 jaar foto staat in het mecaline topic. Wou m gaan stekken maar is mislukt omdat ze rot zijn geworden
 4. Je hoeft geen hele trip te nemen om paddos medicinaal te gebruiken. Je kan ze ook micro doseren, net zoveel dat je net niet gaat trippen, op internet genoeg informatie te vinden over micro doseren. Heb tijdje terug paar dgn achter elkaar mircrodosering paddos (0,2 gram, helft van voelbare hoeveelheid) maar ik werd er alleen maar moe van.
 5. Sir smoke-a-lot

  DMT

  Ik heb een tijdje terug dmt gemaakt van mimosa hostilis rootbark via deze methode https://m.youtube.com/watch?v=nAlVWLqlsJA Ik heb het 2x geprobeerd en 2x niks van gemerkt, mss te weinig gebruikt of het is te heet geworden en de extractie is niet goed gelukt.
 6. Sir smoke-a-lot

  Blackwolf's ananas kweekje.

  Zo ziet ziet mijn ananas er momenteel uit
 7. Sir smoke-a-lot

  Zag deze staan

  Iemand al iets gevonden deze herfst? De plaatsten waar ik normaal zoek zijn veel te droog, zie ook geen andere in de grasvelden staan. En ben nog niet in de bossen geweest om te zoeken dus weet niet hoe het daar er uit ziet.
 8. Sir smoke-a-lot

  Cannabis chat box

  Ben niet zo heel actief meer op t forum maar wou deze nog wel met jullie delen. Zo stonden op het balkon mer maar 1 uur per dag zonlicht. Autoflowers hebben van begin mei tot vorige begin oktober gestaan, had ze eerder kunnen oogsten maar die bleven maar witte haartjes aanmaken. Topje wild thai ryder van world of seeds ( eigenlijk de hele plant
 9. Het grootste gevaar voor de vrijheid is tevreden slaven
 10. Sir smoke-a-lot

  Zag deze staan

  Kaalkopjes kun je vinden vanaf september tot de eerste vorst. Word weer eens tijd dat ik een nieuw kweekverslag ga maken Heb tijdje terug psylocibe cyanescence broed binnen gekregen, al gedeelte in de moestuin gedaan en voor de rest moet ik nog een mooi plekje in het bos gaan zoeken.
 11. Sir smoke-a-lot

  Cannabis chat box

  Vandaag zaadjes uit spanje binnen gekregen. 1 besteld 2 gekregen, was een 420 actie
 12. Sir smoke-a-lot

  Welk nummertje luister je nu?

  Voor alle fans en muziekliefhebbers, Gecondoleerd met het verlies van dit muziekaal genie!
 13. Sir smoke-a-lot

  Bestaat de echte Super Skunk nog?

  Ik dacht dat sensi seeds een van de eerste was die hem op de markt heeft gebracht. Maar hoor ook weer dat hun zaden niet meer zo goed zijn als paar jaar geleden. Of de echte nog bestaat weet ik niet maar de superskunk die ik laatste tijden gerookt heb had iig niet de oldschool smaak van de jaren 90.
 14. Sir smoke-a-lot

  Slaperig van wiet?

  Inderdaad lastig schoon te maken maar met een stuk ijzerdraad en een ouwe veter kom je al een heel eind. En krijg je m niet meer schoon loop je gewoon naar t bos en zoek je je een mooi takje uit Die zebsy is fijn voor als je ergens naar toe moet, kan wat meer hebben als glas.