Arnold63

Members
 • Content count

  651
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Arnold63 last won the day on April 16

Arnold63 had the most liked content!

Community Reputation

187 Excellent

About Arnold63

 • Rank
  Kweekbaas
 • Birthday January 26

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Negril, Jamaica

Recent Profile Visitors

1,149 profile views
 1. Arnold63

  Arnold in Jamaica

  Arnold is naar Jamaica vertrokken. Hij zag dat het leven beter kon. Minder luxe en minder Stress.
 2. Arnold63

  Iemand ervaring met blumat druppelaar

  Is al weer een paar jaar geleden toen ik ze voor hetzelfde doel gebruikt heb. Het afstellen is even klooien maar dan werkt het prima. Test het voor de periode dat je even weg gaat.
 3. Arnold63

  Politie

  Ja, een paar jaar geleden zijn ze bij mij langs geweest. I had twee planten in de achtertuin staan. Het was begin oktober, ze waren zo'n 2 meter hoog en begonnen lekker te ruiken. Op een vrijdagmiddag hoor ik via buren dat er die ochtend politie bij mij aan de deur is geweest. En ze zijn omgelopen om achter te kijken. Ik heb de planten die middag gelijk geoogst maar wel een paar onderste topjes laten zitten. Die konden nog even. Een week later kom ik vrijdagmiddag thuis en ligt er een envelop van De Politie op de mat. De brief vermelde dat ze, na melding hadden geconstateerd dat er wietplanten in mijn tuin stonden. De planten waren in beslag genomen en voor meer informatie kon ik contact opnemen met Het Bureau. Ik loop mijn achtertuin in om te kijken wat er gebeurd is. De planten zijn uit de grond getrokken en de laatste toppen zijn er af. Die vind ik op een tuinstoel, ietsje verder in de tuin. Netjes geoogst, alleen nog de grote bladeren verwijderen en bij de rest ophangen. Op zolder. Ik heb mazzel gehad. Deze agenten hebben ook wel gezien dat deze planten voor 95% geoogst waren en het was met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid dat die toppen op de zolder van bewuste woning hingen te drogen. Misschien hadden ze geen zin in al het papierwerk voor twee planten. Of zagen ze de zin er niet van in. Ik heb geen contact opgenomen met Het Bureau. In de tussen tijd heb ik nagedacht over wie het bij De Politie gemeld zou kunnen hebben. Mijn directe buren wisten het en hadden geen bezwaar. De halve straat wist het! Maar, dat jaar zijn de buren rechts, verhuisd. Dat was een huurwoning en dus kwam er een inspecteur van de woningbouwvereniging langs voor inspectie en de oplevering. Die zal de planten gezien hebben en direct gemeld. Dus moest de politie iets doen ook al wisten ze dat het zinloos was. Denk ik!
 4. Arnold63

  Zambeza Candy Caramelo op 60x60 onder 150W HPS

  15 April 9 weken Vandaag besloten om 8 toppen per plant te laten groeien en de rest te dieven. Bij nader onderzoek blijkt dat ik de grootste, rechts voor, heb gefimd. Die heeft 4 toppen bovenin, 2 extra.
 5. Arnold63

  Zambeza - Candy Caramelo

  4 female zaden op 60x60 onder 150W
 6. Arnold63

  Mr Nice Early Haze op 60x60 onder 150W HPS

  Update. Foto's van gisteren. 14 April 10 weken bloei Ze beginnen de onderste bladeren te verliezen en de rest begint langzaam te vergelen. Het einde is in zicht. De komende 2 weken enkel nog water en dan oogsten.
 7. Arnold63

  Mr Nice - Early Haze

  10 reguliere zaden op 60x60 onder 150W HPS
 8. Arnold63

  Mr Nice Early Haze op 60x60 onder 150W HPS

  @Tune komend weekend staan ze 10 weken in bloei. Ik wil ze maximaal 12 geven. Dan vindt ik het wel mooi geweest. @Mr. Green Ik denk dat je gelijk hebt. Als ze iets meer voeding hadden gekregen, zouden ze zich beter hebben ontwikkeld. @greentjeonatrip Ik zal de lamp hoger hangen. Goeie tip voor het afbloeien. Ik twijfel of ik nog 1 keer een beetje PK meegeef of vanaf nu alleen nog water.
 9. Arnold63

  Zambeza Candy Caramelo op 60x60 onder 150W HPS

  De Candy's groeien rustig verder. De twee aan de linkerkant zijn afgelopen week getopt en die rechtsachter heb ik vandaag gedaan. 7 April 8 weken
 10. Arnold63

  Mr Nice Early Haze op 60x60 onder 150W HPS

  Update. Foto's van 7 April 9 weken bloei Bij een aantal planten beginnen de haartjes en de bladeren te verkleuren. Zijtakken beginnen een beetje te hangen. De toppen worden zwaarder. Hier en daar een voedsel gebrek. Zowiezo te weinig K. Ik ben voorzichtig met voeding en geef een lage dosering. Volgende kweekje zal ik dat opvoeren. Te laat om hier nu nog iets aan te doen?
 11. Arnold63

  Zambeza Candy Caramelo op 60x60 onder 150W HPS

  Die vergeling van onderste bladeren en stilstand van de groei zal het gevolg van het overplanten zijn geweest. De afgelopen 2 weken groeien ze gezond. 24 Maart 6 weken Er is zichtbare groei. 31 Maart 7 weken De bladeren worden al groter. De grootste plant, rechts voor, heb ik getopt. Als de andere iets groter zijn worden die ook getopt. Ik weet nog niet hoeveel zijtakken en toppen ik per plant wil. Even kijken hoe ze zich ontwikkelen.
 12. Arnold63

  Mr Nice Early Haze op 60x60 onder 150W HPS

  Een update van de afgelopen 2 weken. 24 Maart 7 weken bloei 31 Maart 8 weken bloei Volgens de beschrijving van de zaden komen er verschillende fenotypes voor. "Earlier phenotypes of this hybrid will be completed by 8 or 9 weeks and 11 weeks for the distinctly unique flavored phenotypes." Ik denk dat die kort bloeiende er hier niet tussen zit.
 13. Arnold63

  Zambeza Candy Caramelo op 60x60 onder 150W HPS

  17 Maart5 weken oud. Het snoepgoed staat nu 1 week in de grote potten en er is weinig veranderd. Enkel wat vergeling van onderste bladeren. Ze lijken stil te staan. Ik ga ervan uit dat de wortels aan het groeien zijn.
 14. Arnold63

  Mr Nice Early Haze op 60x60 onder 150W HPS

  17 Maart 6 weken bloei Er is niet veel veranderd. De dames bloeien gestaag verder. Er is een duidelijk verschil in fenotypes zichtbaar Eentje maakt een bolle hoofdtop. Anderen hebben een spitse top.
 15. Hey Kwekers, Terwijl mijn Early Hazen in bloei staan ben ik begonnen met de volgende ronde. In 2017 deed ik mee aan de Zambeza Seed test. Daar heb ik nog enkele zaden van over. Voor deze kweek gebruik ik de Candy Caramelo (Fast Flowering). De setup is zoals beschreven in het topic van de Early Haze. 7 Februari Voor ontkieming in een vochtig koffiefilter in plastic zakje gedaan. 10 Februari 3 dagen later alle 4 ontkiemt en geplant in 10x10 potjes. 15 Februari 3 plantjes zijn bovengekomen. 17 Februari Nummer 4 is ook boven. 24 Februari De eerste week stonden ze onder 2x36W. Nu verplaats ik ze naar 4x36W. 3 Maart 3 weken oud. 10 Maart 4 weken oud. Vandaag heb ik ze overgezet naar grotere potten. 11L. En onder de 150W MH gezet.