MisterX

Members
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MisterX last won the day on January 18 2020

MisterX had the most liked content!

Community Reputation

33 Excellent

3 Followers

About MisterX

 • Rank
  Hippie
 • Birthday 03/14/1979

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 • Location
  De Coffeeshop

Recent Profile Visitors

2,252 profile views
 1. Verstop je deze planten gewoon tussen het riet? lol Hoe ziet de omgeving eromheen uit dan bos?
 2. MisterX

  Coffeeshop kwaliteit hasj maken

  Hele huizen vol met geïmporteerde hasj waar de coffeeshops vandaan kopen en nog een stuk goedkoper als wiet ook. Het is het aantrekkelijk om je eigen hasj te maken in NL vind ik.
 3. ik haal alles weg ook het blad. lekker een ruimte met doorluchtig eronder
 4. ik verwijder alles onder het net
 5. MisterX

  HPS lamp brand gevaarlijke situatie

  Die aarde draad heb ik zelf los gemaakt. Ik denk inderdaad dat het een los contact is geweest.
 6. Goedeavond, Vandaag is er ergens een 600watt HPS lamp stuk gegaan die was aangesloten is op een EVSA. Toen ik op onderzoek uit ging waarom de lamp stuk was gegaan zag ik een verkoolt stuk kabel! deze was gewoon verbrand. Naar mijn weten was alles gewoon goed aangesloten (fase- en 0 draad) aangesloten op een correcte manier. Het is ook aangesloten door iemand met verstand van zaken (elektricien) Ik heb meerdere van deze 600 wat HPS lampen en heb meteen na dit incident de andere lampen gecontroleerd en deze hebben dit niet! Heeft iemand suggesties hoe dit heeft kunnen gebeuren en misschien nog wel belangrijker wat ik kan doen om het te voorkomen.
 7. MisterX

  Ruimte ontsmetten na uitbraak meeldauw

  Mijn plan van aanpak gaat worden Stap 1: Alles zoveel mogelijk ontsmetten met Detol. Ik doe dit in een drukspuit en spuit de hele ruimte in. Stap 2: Spuiten met SOLABIOL NATRIA MICROSULFO SPUITZWAVEL 200 GRAM - TEGEN SCHIMMELS https://www.bol.com/nl/p/solabiol-natria-microsulfo-spuitzwavel-200-gram-tegen-schimmels/9200000123437849/?bltgh=uEHgjMFU7Up0ayYNCVdCfQ.1_4.5.ProductTitle Stap 3: Spuiten met Compo Ortiva Garden Fungicide - Tegen ziekten 16ml https://www.bol.com/nl/p/compo-ortiva-garden-fungicide-tegen-ziekten-16ml/9200000127082220/?bltgh=ineWUATeCKohsxdmUyBClw.1_4.5.ProductTitle Stap 4: nog een keer alles afnemen met detol. Stap 5 : bidden dat het goed genoeg is. Me kamer zit vol met meeldauw spore
 8. Heren, Ik heb een hele grote uitbraak gehad van meeldauw. Hoe kan ik het beste de tent + kamer ontsmetten om herhaling te voorkomen?
 9. MisterX

  Meeldauw in de bloei bestrijden

  de meeldauw grijpt nu echt snel om zicht heen. Kan ik deze oogst als afgeschreven beschouwen en weg gooien? De meeldauw begint nu ook te komen op de blaadjes bij de toppen. Ik heb een 1000m3 afzuiger onder mijn bladerdek door blazen. (tussen het rek en de potten) Verder heb ik 3 clip fans die vrij veel lucht rond blazen. De oorzaak is wel stilstaande lucht waarom? ik heb 1 boxfan vervangen voor 3 clipfans om te voorkomen dat de boxfan recht op het gewas blaast. Ik vermoed dat dit niet helemaal goed is geweest om stilstaande lucht te voorkomen. Te tweede heb ik minder blad verwijderd dan als ik normaal doe met als gevolg dat het begin bloei overvol zat. Toen had ik de eerst meeldauw al gezien. Als reactie op deze meeldauw heb ik ik super veel gesnoeid (een hele vuilsniszak) echter is het kwaad al geschiet de meeldauw zat al in de tent. Tot slot heb ik de fout gemaakt om niet gelijk te behandelen tegen meeldauw, ik heb het wel eens eerder gehad maar toen liep het niet zo een vaart als nu. Ik heb het probleem dus onderschat en daardoor te laat actie ondernomen.
 10. MisterX

  Meeldauw in de bloei bestrijden

  Ik denk dat ik het gewoon opgeef. Ook het afborstelen met de anti schimmel oplossing helpt niet meer. het groeit gewoon met de dag nu. Ik denk dat ik het met 14 dagen omzaag na 8 weken bloeien ipv 10. Dit gaat een tegenvallende run worden aangezien deze soort echt de 10 weken nodig heeft. In potentie had dit een hele goede run kunnen worden. De scrog was namelijk perfect gelukt en het hoogte verschil was echt minimaal
 11. MisterX

  Meeldauw in de bloei bestrijden

  ik ben de strijd tegen meeldauw aan het verliezen . met een kwastje de meeldauw verwijderen is niet genoeg. Elke dag komen er plekken bij. vandaag een plastic tasje met fluff verwijderd omdat er meeldauw opzit. Mijn knipdatum haal ik een week naar voren. Ik ga over 26 dagen knippen. hopen dat ik het red!
 12. MisterX

  Meeldauw in de bloei bestrijden

  Helaas is de meeldauw na 9 dagen weer terug. ik heb op meerdere planten al weer kleine witte spots gezien ik heb het alleen maar afgeremd dus. volgende keer geef ik een 2e behandeling. De 6e week bloei is net begonnen dus moet nog zeker 30 a 35 dagen bloeien ik moet nog 5 weken bloeien pffff iemand nog tips om dit af te remmen? spuiten is geen optie meer de toppen zij super dik er word geadviseerd om geen directe lucht op de bladeren te laten blazen omdat dit de meeldauw verspreid. zijn wij het hier mee eens?
 13. MisterX

  Meeldauw in de bloei bestrijden

  De toppen zijn weer zo goed als wit geworden helemaal. ze lijken geen last te hebben ondervonden van de behandeling verder en de meeldauw is nergens meer te bekennen.