OutdoorKing

Members
 • Content count

  394
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

OutdoorKing last won the day on January 25

OutdoorKing had the most liked content!

Community Reputation

485 Excellent

4 Followers

About OutdoorKing

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

3,523 profile views
 1. OutdoorKing

  3x thai king S in 500liter aarde bak

  Mooi mooi! Ik ben geen scrog kenner, maar ik zou nu al beginnen uitbuigen denk ik. Die planten starten binnen een maand normaal aan de eerste bloei. Voor de zekerheid: er zijn toch gaten onderaan je grote bak om de regen weg te laten?
 2. OutdoorKing

  Golden heribei fem zaden kweekje

  Amen!
 3. OutdoorKing

  Golden heribei fem zaden kweekje

  Mooi man! Nog niet te laat om te ontkiemen, zeker niet voor zo'n vroege soort. Ze gaan wel later zijn dan bij vroeg start maar dat is niet erg
 4. OutdoorKing

  The herbalist's guerrilla 2022

  Juist, niet strooien nee. Ik doe enkele druppels op een stukje hout dat ik meeneem. Zo blijft de geur ook hangen na zware regen. Extra regenbeveiliging kan door dit dan nog eens in een plastiek doosje met gaten in te steken, maar dat lijkt me eerlijk gezegd wat overkill. Wel opletten: dat spul stinkt uren in de wind! Latex handschoenen zijn ten zeerste aan te raden.
 5. OutdoorKing

  The herbalist's guerrilla 2022

  Gaat ie lekker ginder! 7 veldjes, wat een spreiding van het risico. Love it! Reeën kan je ook met geur weghouden (als ze niet te wanhopig zijn). Voorbeeld hondenhaar of eens goed urineren. Zelf doe ik het met hertshoornolie en een goedje dat naar mensenzweet gaat ruiken. Kan de naam nu niet herinneren, maar staat in mijn guerilla gids deel 2.
 6. Ik wou ook van de tabak af. Mijn sativa's deed ik al langer enkel met een goede vape (Arizer air II), maar voor men indica's vind ik dat gewoon een pure sticky rollen de beste vervanger is.
 7. OutdoorKing

  Nieuwe uitdaging

  In de ecologische successie zou ik denken dat brandnetels pionierplanten zijn. Deze pionierplanten maken de grond beter voor planten verder op de succesieladder wat na lange tijd in onze contreien vaak resulteert in de climaxvegatie van een beuken-eikenbos. Of het daarbij gaat over hoe voedzaam de grond is dat weet ik niet. Ik vermoed dat de humus en het organische stof gehalte een grote rol speelt, alsook de nitraat verhoudingen die naar onder gaan alsook de bodemorganismen die van bacterieel naar meer schimmeldominant evolueren.
 8. OutdoorKing

  Nieuwe uitdaging

  Fijn je te zien Jay!
 9. OutdoorKing

  Nieuwe uitdaging

  Ik ben van mening dat potgrond of cocos naar je spot brengen veel te veel sleurwerk en risico is. Gewoon niet kweken op voedingsarme droge zandgrond waar enkel gras en berken of dennen op staan. Bijna alle rest valt op te lossen met verhoogde bedden en voeding.
 10. OutdoorKing

  JW 2021

  Ohlalala! Wortels in de echte aarde, dat apprecieren ze altijd onze dames.
 11. OutdoorKing

  Wat is de beste wiet die je ooit heb gerookt?

  Beste wietervaring heeft meer met set en setting te maken dan met de specifieke soort zou ik zeggen. Niet dat de soort onbelangrijk is, een Afgaan of een Colombiaan zal de ervaring totaal anders maken. Ook tolerantie speelt een grote rol. Stop maar eens 3 weken. Weet je nog welke Durban je daar op 2 hebt staan Tat2peet? Ben zelf al lang op zoek naar een hemelse Durban, dit jaar zaden gekregen van LBH die hij had van een Amsterdammer 'Rainbow Boa' en die is veel belovend!
 12. OutdoorKing

  Nieuwe uitdaging

  Welkom Stroper! ooit al buiten gekweekt of is het volledig nieuw voor je?
 13. OutdoorKing

  Golden heribei fem zaden kweekje

  na openklappen als dat mogelijk is. Soms klappen ze niet deftig open.
 14. OutdoorKing

  Guerilla 2022

  Of verhoogde bedden maken in plaats van een gat in de grond.
 15. OutdoorKing

  Golden heribei fem zaden kweekje

  Jeps, ik verzamel ze en droog ze met silica om ze dan over een fijne zeef te duwen