noorderdauw

Members
 • Content count

  144
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

79 Excellent

6 Followers

About noorderdauw

 • Rank
  Meester draaier

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gister naar de nieuwe spot geweest, weet niet wat er precies is gebeurd, maar er stond nog 1 heel sprieterig plantje van de 11 stuks in totaal. Ik denk dat ze door slakken opgegeten zijn maar ontdekking kan ook, alhoewel er nog wel wat slakkenkorrels lagen en de spot onaangeroerd leek. Ze hadden ook nog maar twee kleine blaadjes toen ik ze plantte. Ik ga het hier volgend jaar nog een keer proberen met beter voorgegroeide plantjes. Mijn guerilla avontuurtjes voor 2016 zitten er op, ik kijk nog even met de big boys mee en ben terug in 2017 met hopelijk 5 tot 6 plekjes, ik ga nog even druk opzoek naar geschikte locaties nu het groen nog aan de bomen zit.
 2. noorderdauw

  Noorderdauw's buitenkweekje(s) 2016

  Er is vandaag geoogst jongens, eergisteren en gisteren 1 grote natte bende, je kan je planten net zo goed onder de douch zetten. Omdat er nog regen voorspeld wordt tot begin volgende week, er hier en daar al toprot ontstond hebben we alles binnen 3 a 4 uurtjes geknipt. Het liefst hadden we de planten nog 2 weekjes extra zon gegeven maar nu eieren voor het geld gekozen, en niet alles weg laten rotten zoals op mijn guerillakweekje. Men moet net geluk hebben qua timing bij AutoFlowers, ik bedoel het is toch om te huilen dat we in de dikke stortregens zitten op 30 juni! Het hangt nu op zolder te drogen, heb helaas geen foto's kunnen schieten omdat me camera leeg was! Later dus nog wel een klein rookrapportje en wat foto's van het resultaat.
 3. noorderdauw

  Frisian Dew en AutoMazar voor buiten

  Om te huilen!
 4. De Dokter; zeker lekker, heeft zijn effect. Goed stoned avondje! Dus dat is zo n 38 dagen, moest in principe genoeg zijn volgens dat verslag in die link die ik gestuurd had. Binnenkort eens kijken hoe het de recent geplante AutoFlowers 11x vergaat, verder rustig opzoek naar andere spotjes voor volgend jaar ook. Met een 3 tot 4 m² tussen bijvoorbeeld een grote lap bramen kan je al een heel eind komen, maar een echt goede spot voor echt grote planten heb ik nog niet gevonden.. Beetje spreiding kan ook geen kwaad. Qua resources, voeding, voorgroei materiaal, slakkenkorrel, schepje etc. heb ik bijna alles dus het is volgend jaar gewoon weer vroeg zaaien en gaan!
 5. Vandaag mijn geknipte wietje in een glazen weckpot gestopt, ik hoop dat de smaak nog beter wordt. Kan ik deze het beste in- of uit het donker zetten, ik neem aan in het donker en af en toe beetje luchten? De wiet is goed droog dus ik kon het vandaag niet laten om een joint te roken tijdens een fietstochtje en dat heb ik geweten, ik werd lekker leip maar niet te snel. Ook is het een genot te roken, niet scherp maar juist zacht. Het oog krijgt ook wat, redelijk glinsterend laagje kristallen over de topjes, veel bruine haartjes (ook als ik door mijn zakmicroscoopje kijk) en na het verkruimelen een mooi lichtgroen kleurtje. Al met al ben ik een (zeer) tevreden roker met dit wietje, neigt naar '' simpel en oldscool'', waar ik van hou. Ik kan in elk geval weer even vooruit, no more coffeeshop.
 6. noorderdauw

  Beginner: Bubble Kush (Auto) & Dance World & Northern Light

  Volgens mij heb je gelijk, buiten dit om zijn het wormen en ander bodemleven die de kippenmestkorrels verorberen, hun schijt is dan de eigenlijke mest voor de plant.
 7. noorderdauw

  Show your bud!

  AutoMazar feminized 4th week flowering at june 18th 2016, guerilla grown in 20 liter pots in a swamp, stretchy phenotype and a more compact one. Got budrot after week 5 due to a week of rain, harvested too late.. so no better budshots unfortunatly.
 8. noorderdauw

  Tussenstand Guerillia kweekje

  Tof man, als je zo weinig heengaat én nachts heen moet zal het wel een hachelijk plekje zijn! Ziet er voorspoedig uit, maar waarom zo ver uit elkaar geplant? Of lijk dat maar zo?
 9. noorderdauw

  fsmidt wil in 2016 buiten spelen

  Dus zelfs de Guerilla Gold heeft de week regen (begon ongeveer 12 dagen geleden) niet overleeft qua toprot en zijn max potentie niet bereikt? Hoeveel weken hebben de GG. en Mazar kruisingen nu gebloeid?
 10. noorderdauw

  Frisian Dew en AutoMazar voor buiten

  Ja, jammer dat de AutoMazar niet zo geschikt is voor buiten, geeft zo n mooie dikke toppen en de wiet is heerlijk skunky en daar hou ik van. Net wat Buitenlucht zegt, daar ben ik afgelopen week de fout in gegaan, had de hoofdtoppen eerder moeten oogsten en de zijtoppen nog langer moeten laten aandikken. Je Frisian Dew zal het waarschijnlijk beter doen qua toprot. -Ik heb nu nog de soortjes AutoXtreme, Think Different en StarRyder uitgezet, eens kijken of die het anders doen buiten, volgens mij moet je met autoflowers gewoon net geluk hebben qua weer, vooral de laatste twee week en dan snel oogsten, dan heb je wel iets leuks. Zit je net verkeerd qua weer dan rot de boel weg. Succes!
 11. noorderdauw

  Afzuiger voor het drogen van wiet.

  Hi Tokkelboer, ik ben benieuwd welke afzuiger het is geworden? Als ik het goed begrijp zit bij de afzuiger van 150m3 die je in de link had gezet een koolstoffilter? Ben erg benieuwd naar je set-up, wil zelf namelijk ook een droogruimte maken voor wat buitenwiet. Het is een gesloten kast van 1x1x2m. Er zal dan een slang door een gat in de deur moeten om de geur af te voeren door een flexibele buis neem ik aan?
 12. noorderdauw

  Noorderdauw's buitenkweekje(s) 2016

  Ja klopt het zijn feminized autoflowers van dp, ik sta te kijken hoe groot ze worden in potten, op guerilla had ik net iets te weinig voeding in de grond voor de laatste 3 week en net wat ongeluk qua regen in laatste week, eens kijken hoe dat hier gaat!
 13. noorderdauw

  2016 Buitenkweek

  AutoMazar Feminized, Dutch Passion
 14. noorderdauw

  Noorderdauw's buitenkweekje(s) 2016

  De planten staan nu 3 week in bloei, bij de AutoMazar merk ik 2 typen planten op (had ook wat op guerilla staan). 1 wordt groot, uitgestrekt en 1 wordt klein, compact. Topopbouw is ook een beetje anders. Ze kunnen denk ik alvast wel wat extra voeding gebruiken, de planten links op de foto worden al iets minder donkergroen.... Het wat meer uitgestrekte type, de middelste plant. De rechtse plant, kleine type. En nog wat willekeurige budshots, het was gister zo heiig dat het een wazig schouwspel in de lucht werd...... Aankomende 3 of 4 weken de rot goed in de gaten houden en dan hopelijk iets lekkers oogsten voor de winter.
 15. Johnny, ja klopt, het is wel een erg lekker skunky wietje ook, ben net klaar met knippen en kan niet wachten tot het goed droog is! Over de rot controleren heb je gelijk, het zit er bij deze soort wel erg dik op. Ik vond de toppen er in week 4 bloei supergoed uitzien. Nu wat lufthegreenstuf zegt, op naar de volgende planten die ik nog heb staan. Aan het eind van het verslag zal ik de soortjes en het resultaat beoordelen.