cengkeh

Members
 • Content count

  354
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

169 Excellent

About cengkeh

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

950 profile views
 1. Er is een topic op icmag over Cherry Bomb van Mr Greengenes.De variëteit is ontstaan uit 7 zaden die gevonden werden in 453g Maui Wowie in 1978 bij een New Yorkse dealer.Generatie die nu te krijgen is F22, dus er is hoop als je het goed doet met selecties.
 2. Toch blijf ik me afvragen in hoeverre dit nu een goed buitensoortje is voor het Nederlands klimaat.Echt stabiel is dit soortje ook niet, gezien het feit hij vele variëteiten door elkaar gekruist heeft, dus je kan een zaadteelt doen, maar wat eruit komt is de vraag.Niet alleen potentie is belangrijk, maar ook dat die redelijk schimmelresistent is, is belangrijk & vroeg klaar, maar nog wel te stekken.Oude indica soortjes van sssc zijn hier goed te doen net als de Bluehemp Nepali of de oude Viking.
 3. cengkeh

  Buiten zadenkweek vragen.

  Bij mij weten heeft DB er van alles doorheen gekruist, dus wat eruit de f1 zal komen, zullen heel veel verschillende fenotypes zijn.
 4. Kwam nog een ander recept tegen 3-4 cups per 20 gallons 1 cup kippenmest is 150 g 1 gallon is 4 ltr
 5. Van dat kokoswater doe je ook lang, begrijp ik hieruit?Zijn maar weinig die het weten.Waterstof peroxide is al langer bekend. Had trouwens dat kippenmest recept van Dame Blanche nog gevonden.Een koffiekop per 10 ltr grond.
 6. Bump Ondertussen in Canada
 7. Kwam ook nog een kleine tube met NDB zaden tegen, gekregen van een vriend uit Denemarken & dateren uit 2010.Liggen in de koelkast voor later.Had hij nu ook White Widow erin gekruist? En hoeveel kippenmest per pot gebruikte hij of in welke verhouding dan ook. Als de zaden uit de waterstofperoxide oplossing gehaald worden, nog ff een dag in kokoswater oplossing leggen. Als ze eenmaal ontkiemd zijn, kan je de zaailingen ook een oplossing geven.Groeien ze sneller van. Tegen schimmel kan je dit extra door je aarde doen.
 8. Goeie môre Cat, Huisartsen mogen geen medicinale Cannabis meer voorschrijven van hun vereniging, omdat de werking niet voldoende bewezen is.Zorginstituut heeft hier eigenlijk voor gezorgd. Die soortjes ga je buiten zetten ook? Succes
 9. Die mix is ook niet echt bedoeld voor auto-soortjes, maar meer voor de langbloeiende soorten, dus ja ieder zijn eigen mix. Guerillakweekjes hierzo zijn meer een soort moestuintjes in het wild imo.
 10. Kwam nog een recept tegen van een bekende grower & veredelaar. Wat van zijn planten
 11. Calciumoxide is geen calciumcarbonaat Op de site van Servaplant stond of staat de pH vermeld. Over regenwater een onderzoekje van WUV Op betavak.nl staat vermeldt: Regenwater heeft vanwege het erin opgeloste koolstofdioxide van nature een beetje zuur karakter (pH 4 - 6).
 12. Wat zij gebruikt hebben is geen eifelgold lavameel.Zij hebben andere soorten gebruikt.
 13. Die bigbags laat je op de spot bezorgen?Zover ik het kan zien leveren ze alleen in het groot voor agrarische of tuinbouwbedrijven & niet zo zeer aan particulieren. Hier nog zo filmpje Nog ff terug te komen over het vrijkomen van de mineralen die in lavameel zitten.Tenzij je in een erg kalkrijk gebied aan het kweken bent komt het algemeen tijdens het kweekseizoen wel snel beschikbaar voor de planten.Regen heeft gemiddeld een pH dat tussen 4.5 - 5.5 ligt
 14. Onderzoek naar het effect van gesteentemeel.