cengkeh

Members
 • Content count

  411
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

209 Excellent

About cengkeh

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

1,352 profile views
 1. cengkeh

  Guerilla kweek 2020

  Het waren deze wild royale dane en wild 3.Durban zou ook niet verkeerd zijn.
 2. cengkeh

  Guerilla kweek 2020

  Zijn dat nu de Durbantjes?
 3. cengkeh

  Guerilla kweek 2020

  Van Nevil's Seed Bank Van Californië naar Nederland qua bloeitijd zou het rond eind september zijn.
 4. cengkeh

  Guerilla kweek 2020

  Dat is nog de oude Durban van vroegâh zonder de mix met Skunk erin. De Rookerij verkocht die oude Durban ook nog, was omstreeks half september klaar.
 5. cengkeh

  Guerilla kweek 2020

  Imo niet zo slimme zet om het in de mais te gaan doen.Voordat de mais gezaaid wordt, spuiten ze al veel klerezooi over het land.
 6. cengkeh

  Guerilla kweek 2020

  Voorkantje nog ff een foto van
 7. cengkeh

  Guerilla kweek 2020

  heb 2 foto's gemaakt beetje shaky, maar tis nog leesbaar.
 8. cengkeh

  Guerilla kweek 2020

  Dit komt bij degro.de vandaan & het is een samenstelling van verschillende grondstoffen zowel plantaardig als dierlijk.Heb ff geen link.
 9. cengkeh

  Guerilla kweek 2020

  Met deze droogte zou je weinig last van slakken hebben.Aldi heeft trouwens biologische mestkorrels met npk 6-5-8 nu voor €3 per pak van 2 kg. Voor de oudjes
 10. cengkeh

  Guerilla kweek 2020

  Als ze goed omgaan met de beesten, dan heb je weinig van de apotheek nodig & als je de weiland goed beheert incl met heilzame kruiden (geen giftige), dan groeit de apotheek al in het weiland.
 11. cengkeh

  Guerilla kweek 2020

  Wilde koeienmest heeft wel spoorelementen van de planten uit de omgeving & het gebruik van kippenmest kan de grond uiteindelijk verzuren door de nitrificatie, ondanks dat het kalk bevat. Als de kippenmest niet bio-gecertificeerd is, dan heb je ook nog kans op antibiotica resten in je kippenmest. De brandnetels in de omgeving bevatten trouwens ook genoeg mineralen & spoorelementen.
 12. cengkeh

  Guerilla kweek 2020

  Bij realgorillaseeds zit je wel goed.Heeft veel buitenzaden ook in het assortiment & leveren snel, tenminste als je ook snel betaalt. Als er runderen in het gebied rondlopen, zou ik hun mest gebruiken, natuurlijker kan je het niet hebben & gratis nog ook & dan ben je echt met guerilla bezig.Van brandnetels kan je ook gier maken of nutriënten thee op de manier van compostthee, gewoon ff 24 uur laten borrelen.
 13. Hoi Cat Paardenbloem heeft bij mij weten geen antivirale werking & wratjes worden veroorzaakt door het papillomavirus.Kan trouwens ook een parasiet zijn, las ik.Weet niet of de dierenarts er al naar gekeken heeft? Je zou propolis-tinctuur kunnen proberen.Is ook voor huisdieren te krijgen. Succes met de plantjes.
 14. Echte guerilla mest & gratis nog ook.
 15. Het kruis is wit.Schijnbaar was de gele verf op.