cengkeh

Members
 • Content count

  422
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

215 Excellent

About cengkeh

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

2,016 profile views
 1. Foto is uit het boek Hashish van Suomi la Valle 1984.Zo maakte ze vroeger wietolie.Hier een andere foto van traditioneel harskliertjes verzamelen om uiteindelijk Hashish te maken.
 2. Dit is alleen nog iets te smeuïg, maar tis er bijna.
 3. cengkeh

  Verhoor bij politie, meer dan vijf buitenplanten

  Het is geen kattenpis tegenwoordig hier in NL, geldt al helemaal, wanneer je in een gemeente woont, die een zero tolerance beleid hanteert.
 4. cengkeh

  Verhoor bij politie, meer dan vijf buitenplanten

  Wet van Damocles is al geruime tijd toegepast in Nederland in verschillende plaatsen & dit geldt ook voor koopwoningen.Wanneer de burgemeester daar aanleiding inziet, dan kan men overgaan tot sluiting van 3 maanden.Is zelfs al gebeurt bij minder dan 5 planten.In Emmen is zelfs een vrouw met kind die voor medische redenen 5 planten kweekte, 3 maanden haar woning ontzegt.
 5. cengkeh

  Verhoor bij politie, meer dan vijf buitenplanten

  Mijn advies is een advocaat in de arm te nemen, want ook de burgemeester kan nog roet in het eten vanwege de wet van Damocles, houdt in dat je de toegang tot je woning voor 3 maanden ontzegt wordt. Als je medisch gebruikt, zou je ook een recept van je arts moeten hebben. Sterkte.
 6. cengkeh

  Paddo's veranderen persoonlijkheid

  Deze stonden allemaal bij beuken.In de omgeving groeien ook veel eiken, maar daar heb ik ze nooit waargenomen, ook eekhoorntjesbrood niet, wel eikhaas cq maitake laatst.Is eetbaar & goed voor het immuunsysteem ook.
 7. cengkeh

  Paddo's veranderen persoonlijkheid

  Scandinavische kaalkopjes met Durban puur.Was een leuke trip met flashbacks.Kon je trouwens van goeie Jamaican ook krijgen.
 8. cengkeh

  Paddo's veranderen persoonlijkheid

  Ze stonden onder enkele beuken, maar vond nog een exemplaar in een ander gedeelte van het bos, ook bij een beuk.
 9. cengkeh

  Paddo's veranderen persoonlijkheid

  Ze staan er weer in volle glorie.
 10. Tijdje terug nog hier een pot van gekocht.Zit veel kalium in.Wel langzaam werkend.
 11. Hoi Cat Paardenbloem heeft bij mij weten geen antivirale werking & wratjes worden veroorzaakt door het papillomavirus.Kan trouwens ook een parasiet zijn, las ik.Weet niet of de dierenarts er al naar gekeken heeft? Je zou propolis-tinctuur kunnen proberen.Is ook voor huisdieren te krijgen. Succes met de plantjes.
 12. Echte guerilla mest & gratis nog ook.
 13. Het kruis is wit.Schijnbaar was de gele verf op.
 14. Nog wat foto's geschoten vanmiddag na de storm.