cengkeh

Members
 • Content count

  351
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

168 Excellent

About cengkeh

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

850 profile views
 1. Kwam nog een ander recept tegen 3-4 cups per 20 gallons 1 cup kippenmest is 150 g 1 gallon is 4 ltr
 2. Van dat kokoswater doe je ook lang, begrijp ik hieruit?Zijn maar weinig die het weten.Waterstof peroxide is al langer bekend. Had trouwens dat kippenmest recept van Dame Blanche nog gevonden.Een koffiekop per 10 ltr grond.
 3. Bump Ondertussen in Canada
 4. Kwam ook nog een kleine tube met NDB zaden tegen, gekregen van een vriend uit Denemarken & dateren uit 2010.Liggen in de koelkast voor later.Had hij nu ook White Widow erin gekruist? En hoeveel kippenmest per pot gebruikte hij of in welke verhouding dan ook. Als de zaden uit de waterstofperoxide oplossing gehaald worden, nog ff een dag in kokoswater oplossing leggen. Als ze eenmaal ontkiemd zijn, kan je de zaailingen ook een oplossing geven.Groeien ze sneller van. Tegen schimmel kan je dit extra door je aarde doen.
 5. Goeie môre Cat, Huisartsen mogen geen medicinale Cannabis meer voorschrijven van hun vereniging, omdat de werking niet voldoende bewezen is.Zorginstituut heeft hier eigenlijk voor gezorgd. Die soortjes ga je buiten zetten ook? Succes
 6. Die mix is ook niet echt bedoeld voor auto-soortjes, maar meer voor de langbloeiende soorten, dus ja ieder zijn eigen mix. Guerillakweekjes hierzo zijn meer een soort moestuintjes in het wild imo.
 7. Kwam nog een recept tegen van een bekende grower & veredelaar. Wat van zijn planten
 8. Calciumoxide is geen calciumcarbonaat Op de site van Servaplant stond of staat de pH vermeld. Over regenwater een onderzoekje van WUV Op betavak.nl staat vermeldt: Regenwater heeft vanwege het erin opgeloste koolstofdioxide van nature een beetje zuur karakter (pH 4 - 6).
 9. Wat zij gebruikt hebben is geen eifelgold lavameel.Zij hebben andere soorten gebruikt.
 10. Die bigbags laat je op de spot bezorgen?Zover ik het kan zien leveren ze alleen in het groot voor agrarische of tuinbouwbedrijven & niet zo zeer aan particulieren. Hier nog zo filmpje Nog ff terug te komen over het vrijkomen van de mineralen die in lavameel zitten.Tenzij je in een erg kalkrijk gebied aan het kweken bent komt het algemeen tijdens het kweekseizoen wel snel beschikbaar voor de planten.Regen heeft gemiddeld een pH dat tussen 4.5 - 5.5 ligt
 11. Onderzoek naar het effect van gesteentemeel.
 12. Alfalfa foodgrade & kan gewoon besteld worden bij een supplementenwinkel of online.Er is een ander merk Mattisson heeft het ook in het assortiment. Bjj dit bedrijf kan je 15 kg zakken pellets krijgen. https://www.biologischpootgoed.nl/products-page-2/overige-producten/plantaardige-bemestingkorrels-15-kg/ Je hebt ook 25 kg zakken pellets bij bedrijven krijgen die gespecialiseerd zijn in veevoeder of bepaalde tuincentra.
 13. cengkeh

  Hoe en met hoeveel gram wiet tinctuur maken ?

  Hele zuivere rum uit Suriname voor tinctuur.