Boskweker

Members
 • Content count

  140
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

29 Excellent

About Boskweker

 • Rank
  Meester draaier

Recent Profile Visitors

471 profile views
 1. Wel interessant en het proberen wel waard op een paar planten. ook al helpt het iets meer dan zonder dan zou ik het al gebruiken.
 2. Boskweker

  Boskweker gaat voor het 2e jaar weer kweken!

  ik heb nu gewoon wat culterra korrels in van die grote melk flessen gedaan en opgelost in warm water. dat ga ik ff toe dienen maandag. lost aardig goed op.
 3. Boskweker

  Boskweker gaat voor het 2e jaar weer kweken!

  lijkt me ook niet echt top inderdaad. ga maar en wat culterra fijn stampen en uitstrooien. moet toch wat. en heb per gat al 2.5 /3 kg aan voeding zitten. en ik ga volgend jaar in die bouw zakken kweken waar Wiet het over had. lijkt me de beste oplossing.
 4. Boskweker

  Boskweker gaat voor het 2e jaar weer kweken!

  ja moet ook maar vloeibare voeding mee gaan geven denk ik. alleen ben ik ban g dat ik snel ga overvoeden.
 5. pff mooie update Ltgs zoals altijd :-D ben sprake loos!
 6. Boskweker

  Boskweker gaat voor het 2e jaar weer kweken!

  ja heb ze al bij gevoed kalk lavameel en vleermuizen stront van asef. maar nog niet veel handje overal van. over paar weken denk ik weer wat bij voeden. probleem is als het niet regent het als nog niet opgenomen wordt. maar anders ga ik dingen oplossen in water. en volgend jaar ga ik in grote puinzakken kweken. dat lijkt me de beste oplossing!
 7. ik heb ook 5 fem zaden van sannie besteld dit jaar. waar ik er 3 van heb staan waar onder ook een paarse. die doet het niet zo goed als de andere reg heribei's van jou Wiet. dus kan ze er beter uittrekken? kijk eral naar uit LTGS naar je update! ga van de week ook weer ff kijken. en ohhh wat hou ik van de zon denk minimaal elk half uurtje aan me planten nu! grow ladies! grtttzzzzz Boskwekert
 8. Boskweker

  Boskweker gaat voor het 2e jaar weer kweken!

  Dankje Johnny, ja heb ze getopt 1 of 2 keer al vroeg in de groei. pakte vorig jaar ook mooi uit! heb er tot nu toe nog geen last van! zijn foto's van vorig jaar. maar lees en hoor verschillende dingen hier op het forum. de een zegt dat ik de ph moet verlagen maar ik lees weer ergens dat ik hem moet verhogen. of ik zie door de bomen het bos niet meer dat kan ook maar met zn alle komen we erwel uit. kalk zorgt voor een chemische reactie die me ph verhoogd waar ik dus heen moet. Door kalk te strooien, veroorzaken we in de grond chemische reacties, (namelijk binding van de vrije waterstofionen) die de pH omhoogbrengen. Bekalking verbetert bovendien de bodemstruktuur.( las ik op internet) en kalk heb ik vorige week toegevoegd maar wil zekerheid en eindelijk weten wat het nou is. zo dat ik straks niet weer met het zelfde probleem sta. grzz boskweker!
 9. Boskweker

  Boskweker gaat voor het 2e jaar weer kweken!

  thanks Wiet! ik ga hem straks na het eten even doorlezen
 10. ja dit is guerilla het is vallen en opstaan. door fouten leer je! en het avontuur zit er nog niet op voor 2016! je kan je nu al goed voorbereiden voor volgend jaar! spot klaar maken of zelfs nog zoeken. en alles erheen brengen. heb je volgend jaar een makkie! greetz boskweker!
 11. Boskweker

  Boskweker gaat voor het 2e jaar weer kweken!

  jaa we doen ons best en elk jaar leren we weer kijk maar naar het verhogen van de plant met potten. ik hoop het beste voor iedereen! en vind dat we een keer een meeting moeten houden ergens! greetzz Boskweker!
 12. Boskweker

  Boskweker gaat voor het 2e jaar weer kweken!

  @mirmar ja ging best hard. sommige echt laat bloeiers vorig jaar heb ik niet eens iets van kunnen oogsten 3 of 4 planten. ja had ook het idee dat ik te laat was met bij voeden. @ Tune dat zou misschien kunnen de planten hebben niks aan de grond wat om me gat heen zitten. enige wat ze daar vandaan kunnen halen is water. @LTGS ja het is soms moeilijk te onderscheiden welk tekort ze hebben. daarom ben ik er nog steeds niet uit. maar kan dat fosfor tekort wel eens aanpakken en proberen voor te zijn. en of ik op zure grond kweek begin ik me nu ook aan te twijfelen op een of andere manier haha. en ik had van meerdere gehoord dat kalk strooien noooit geen kwaad kan. ook van onze oudere heer Wiet61. het blijft een raadsel voor me. misschien dat het met de plagron super mix en culterra nu wel goed gaat? plus me andere dingen die ik nu ook bij voed. vorig jaar alleen lavameel, kippenmest, en nog iets maar kan er ff niet opkomen. greetz Boskweker!
 13. Boskweker

  Boskweker gaat voor het 2e jaar weer kweken!

  ja die ben ik vorig jaar ook tegen gekomen maar is als nog lastig. vorig jaar me ook rot zitten zoeken.
 14. Boskweker

  Boskweker gaat voor het 2e jaar weer kweken!

  Thanks Elmo! ja dat was vorig jaar. maar welke tekorten haha.
 15. ja heb ik zeker gemerkt! zat net ff foto's te kijken van vorig jaar halvewege juli dan schrik je wel ff. volgend jaar moet het beter worden qwa weer! heb dit jaar sowieso wat minder gezet dan dat ik van plan was. maargoed ben al verdubbeld in planten dus volgend jaar gaan we echt knallen. ook weer met jou nieuwe soortjes en de planten hoger zetten zal wel wat gaan schelen denk ik ja! gelukkig bij mij nergens kleigrond in de buurt dus jullie zullen dat harder nodig hebben dan ik zie ik. nu hebben we dat extreme regenachtige weer gehad. laat de komende jaren de extreme droogte maar komen! hebben we veel meer aan! dan me maar helemaal suf sjouwen met water! en mooie update weer Wiet! heb er weer een paar mooi staan in het mais!