Buitenlucht

Members
 • Content count

  2,487
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  70

Buitenlucht last won the day on April 13

Buitenlucht had the most liked content!

Community Reputation

1,835 Excellent

1 Follower

About Buitenlucht

 • Rank
  Kweekbaas

Recent Profile Visitors

1,414 profile views
 1. Buitenlucht

  lees de teken sticky...!!

  Alles draait om geld.. Ergens een land aan de andere kant van de oceaan.. die een stormpje moest doorstaan (in een gebied waar je weet dat het komt) sturen we honderden miljoenen heen.. net als al die anders onzinnige putjes.. Maar je eigen mensen helpen ho maar. Oké kun je niet helpen.. dan kan het niet.. Lyme is eenmaal complex en bij een ieder weer anders uitend. Maar daar kun je op zijn minst erkenning aan geven. Natuurlijk zie je het leven dan niet meer zitten.. Als je in zak en as zit.. met álles.. en ze zeggen bij UWV, gemeente, doktoren.. leef er maar mee.. je bent gewoon zeer gezond.. gefeliciteerd! Nou... da's dan niet wat je horen wilt. De lat wordt torenhoog gelegd voor je.. je doet het er maar mee. En Lyme is niet iets wat je ff uitschakelt of uitstelt.. Dat is er nou eenmaal.. Een uitzichtloze weg dus. Gevaarlijk hoor. Je hoort dan wel veel over terrorisme met moslims en zo.. maar als men je helemaal gek maakt.. zo gek.. dat je niet meer kunt.. dan kun je mensen goed gek krijgen. Dat ze voor de trein springen of van een gebouw.. dan kom je er goed mee weg als land.. voor het wegkijken, negeren, teniet doen, niet accepteren en stempel 'aansteller' graag in de mond legt. Laar die mensen die zo denken lekker creperen denk ik dan Karma bites you. Nu doen ze alsof er iets in gang is.. nou ik moet het zien. Als het zo is.. waarom dan nu pas? Duitse doktoren werken hier massaal in Nederland. De kennis is niet in Duitsland.. maar híér aanwezig.. letterlijk. Er wordt weggekeken. Ja... tot dat er zo'n grote hoeveelheid mensen zijn die geen stap meer zetten kunnen.. Ja dan kost dat opeens meer geld dan het 'opleverde' en dan is er opeens oog voor.. Bullshit..
 2. Buitenlucht

  De oude stek...

  Goed om te lezen dat je weer in het harnas kruipt ! Strijden maar !! Zeer benieuwd.. ook weer andere soorten als anderen hier dus altijd interessant Na komend weekend weer een spotje erbij dus. Helemaal mooi. Op naar een fantastisch jaar !
 3. Buitenlucht

  ( stilstaand) waterbuffer guerilla

  Vorig jaar ook dode muizen in het gat gehad.. dat water stonk zo hard dat je (ik dan..) stond te kokhalzen. Maar de plantjes waren er blij mee
 4. Buitenlucht

  Laat zaaien laat oogsten?

  Klopt.. scheelde wel 3 weken vorig jaar
 5. Buitenlucht

  Beginner

  Heb een spotje op nog geen 20 meter.. het kán wel Maar die spot in het bos wordt niks. Mr Vos zei het al
 6. Buitenlucht

  Guerilla 2019 - Whereyousmoke's avonturen

  Wel extreem vroeg Gelukkig niet hele zware nachtvorst. Die hennep ben je iig wel voor zo ja Slakken wel gezien maar nog niet heel veel. Maar gaat snel. Die 1e generatie moet je te pakken nemen. Zou alvast maar strooien Ben benieuwd ! Succes
 7. Buitenlucht

  Gropro 2019

  Hahahah die theorién van jou soms Ze zijn nu al flink gestrekt..
 8. Buitenlucht

  Moestuin van Sebas, 2019

  Netjes man! We gaan een beetje gelijk op met de pepertjes
 9. Buitenlucht

  Pepers & Paprika's 2019

  Netjes Tune Mooi wat plantjes. Peperzaadjes blijven (mits juist bewaard) zo'n 4 jaar echt actief. Na die 4 jaar wordt het snel minder.. Succes man ! Kijk graag ff mee. Weer compleet andere soortjes als hier
 10. Buitenlucht

  Beginner

  Haastige spoed is nooit goed knoop dat maar in je oren. 'Eventjes links laten liggen' ... dan beter een andere hobby kiezen Alles hangt of staat met het weer. Dit is op geen enkele site te vinden.. boeren klagen immers altijd.. het is nooit goed.. Toch zijn er honderden topics te vinden wie wanneer begint, en hoe dat eindigt.. doe je voordeel daarmee ! Nog een hele boel om te leren gewoon gaan.. ook al heb je 100 euro.. Al weet ik niet hoe je dat dan hebben moet.. maar als je niks meer wilt/kunt investeren dan houdt het gauw op. Je krijgt niet alles op een presenteerblaadje.. Vallen, opstaan en weer doorgaan. Dat is de hobby. Daarmee creëer je je eigen werkwijze wat voor jou werkt. Afkijken van een ander is leuk maar zéker geen sleutel tot succes. Doe je voordeel ermee zou ik zeggen.
 11. Buitenlucht

  Goede voornemens 2019

  Ooit eens op een meter of 50 de planten kunnen ruiken. Verder zal het niet komen. Het is wat Bos zegt idd ook soort afhankelijk Vooral juist op windstille (warme) dagen met af en toe opeens zo'n windvlaag... Dan heb je zeer geconcentreerde lucht wat in een 'wolk' zich verplaatst. Bij constante wind heb je dat niet.
 12. Buitenlucht

  Gropro 2019

  5 planten mag.. of 30 gram (gebruikershoeveelheid) Droog en nat interesseert ze echt geen hol. dus 5 gram droog uit de shop.. of 30 gram nat.. komt op hetzelfde neer.. Alles daarboven is te veel. Dus zodra jij je buitenplanten oogst.. die zogenaamd gedoogd zijn.. Ben je illegaal bezig. Dan run je een wietdrogerij (knip en droog locatie).
 13. Buitenlucht

  Gropro 2019

  Zo! Jij begint wel heel vroeg
 14. Shiitt wel nat daar zeg ! Maar hoop voor je dat het gat groot genoeg zal zijn