Dodoitagain

Members
 • Content count

  664
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Dodoitagain last won the day on April 30 2016

Dodoitagain had the most liked content!

Community Reputation

273 Excellent

About Dodoitagain

 • Rank
  Kweekbaas
 • Birthday 01/01/1917

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Huisje boompje beestje
 • Interests
  Horen, zien en zwijgen.

Recent Profile Visitors

742 profile views
 1. Dodoitagain

  Royal Medic onder TL (358W) Scrog

  De eerste week van mijn nieuwe baan zit erop, veel nieuwe dingen gezien en bij heel veel mensen thuis geweest. Wat een volk ook soms, sommige snap ik echt niet, daar was het te vies om aan te pakken en stinken!!! pfff. Verder een super leuke week gehad, wel druk omdat er ook een avond cursus tussen zat. Heb ik er voor over ;-) Zondag de plantjes update. Fijn weekend.
 2. Dodoitagain

  Cannabis chat box

  Karel, het stukje toekomst wat ik nog kan vergaren pak ik met beide handen aan, nog (20) jaar te gaan tot wat voor regeling dan ook. Het kan nog steeds en ik ga er voor. Thanks. Snaaip, Ja man, ik leef wel met je mee, ik kan het bijna voelen. Ook voor jou zal er uiteindelijk iets komen waar je goed mee kan leven, in welke vorm dan ook. Hoop moet je houden.
 3. Dodoitagain

  NY Diesel + Bubble Kush

  Wat een klein pakje Camel zeg ;-) Mooie score kerel!
 4. Dodoitagain

  2x kronocaine onder 2x 36 watt Tneon

  Ik zeg: hak hak hak in je trainingspak pak pak.. ;-)
 5. Dodoitagain

  Royal Medic onder TL (358W) Scrog

  Het lijkt er wel op Tune, ik hou het in de gaten. De dames gaan gewoon als een speer nu, kan verder geen gekken dingen ontdekken. Huishoudelijke mededeling van mijn kant : Eergister dus begonnen bij mijn nieuwe werkgever, buiten dienst dingetje. Het is erg druk en ik ben vaak laat thuis. Komende tijd dus even wat minder aandacht op het forum van mijn kant. Kan nu even niet meer doortrekken tot laat. Morgen ook weer vroeg op en savonds uit het werk naar cursus...Alles voor de toekomst.. Mijn wekelijkse update ga ik nu op zondag doen in plaats van op woensdag. Ik hoop op begrip. Have fun peeps.. ;-)
 6. Dodoitagain

  Cannabis chat box

  Eergister dus begonnen bij mijn nieuwe werkgever, buiten dienst dingetje. Het is erg druk en ik ben vaak laat thuis. Komende tijd dus even wat minder aandacht op het forum van mijn kant. Kan nu even niet meer doortrekken tot laat. Morgen ook weer vroeg op en savonds uit het werk naar cursus...Alles voor de toekomst.. Mijn wekelijkse update ga ik nu op zondag doen in plaats van op woensdag. Have fun peeps.. ;-)
 7. Dodoitagain

  Royal Medic onder TL (358W) Scrog

  Eigenlijk niet thugz, de dames krijgen van onder water en dit is een foto van een van de bovenliggende topjes.
 8. Dodoitagain

  Royal Medic onder TL (358W) Scrog

  Toch misschien een tekort zag ik zojuist, maar kan ook verbranding zijn. Iemand een idee? Het is ook maar op 1 topje, de rest is nog normaal.
 9. Dodoitagain

  Weedforum.eu Quiz

  Om de 3 weken nu dan?
 10. Dodoitagain

  5x Cannalope Haze 25L scrog dimlux 600w

  In dit stadium zou ik zeker niet omhakken. Banaantjes zoveel als mogelijk weghalen voordat ze stuifmeel los gaan laten. Je dames zijn nu zo ver dat zaadvorming misschien geen eens meer kans krijgt? Mooie toppen hebben ze ;-)
 11. Dodoitagain

  Weedforum.eu Quiz

  Wanneer gaan we weer een spelletje doen?
 12. Dodoitagain

  Cannabis chat box

  Geniet ze mensjes. Onze BBQ gaat zo ook in de brand, de eerste van het jaar voor ons..