KingKongKush

Members
 • Content count

  41
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About KingKongKush

 • Rank
  Stoner in ontkenning

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. KingKongKush

  Mijn eerste binnenkweekje!

  @zeebodem idd dit zal denk ik wel de reden zijn geweest want heb geen bizarre temperaturen gehad of de meiden gestoort tijdens de donkere periode.. @ddia Klopt zag op dit forum al een en ander erover en was dus al onzeker aangezien ik mijn ronde al gestart was. Is dus denk ik maar gewoon een kwestie van de boel omhakken en opnieuw beginnen.. Weet alleen niet of ik een up to date verslag daarvan zal maken, misschien wel aan het einde van de kweek als alles klaar is een paar foto's van onderweg.
 2. KingKongKush

  Mijn eerste binnenkweekje!

  Net de rest van de planten afgespeurd en waarschijlijk 2/3 Herma... Life is a bitch
 3. KingKongKush

  Mijn eerste binnenkweekje!

  Royal queens
 4. KingKongKush

  Mijn eerste binnenkweekje!

  Gaat bij nader inzien een leuk klusje worden bij al die vertakkingen. Voortaan geen goedkope zaden meer voor mij. Zal hoogst waarschijnlijk wel een balletje missen en dan zijn alle dames de pineut... Helaas, maar dit was dan het droevige einde van mijn mooiste dame Kush 3... Snik snik
 5. KingKongKush

  Mijn eerste binnenkweekje!

  @ddia Ik was er al bang voor :( Zal de ballen er uit halen en eens kijken hoe het er morgen bijstaat....
 6. KingKongKush

  Mijn eerste binnenkweekje!

  NOODHULP GEVRAAGD !!! Vanochtend keek ik weer eens even naar de plantjes waaronder Kush 3 en ik schrok me kapot... Meer bloeihaartjes, maar zit te twijfelen of ik ook balletjes zie en het dus mannen zijn ?? Dit zou raar zijn omdat het gefeminiseerde zaden waren, en zou zo ook geen reden van stress kunnen vinden voor de plant. Zouden jullie me kunnen vertellen of dit normaal is of niet ?! Kush 2 heeft ongeveer hetzelfde in mindere vorm maar meer in de "oksels" van de vertakking. Bij Kush 3 groeit het meer vanuit de stam van de splitsing zelf. Bloeihaartjes: Balletjes?:
 7. KingKongKush

  Mijn eerste binnenkweekje!

  Weer een update, Meiden staan nu ongeveer 2 weekjes 12/12. Ook nog 1 van de guerillas bijgezet om het soortje uit te testen. Bloeihaartjes zijn sinds vandaag te zien op de Kush's(wel miniscuul, maar het is iets). Laatst Biobizz voeding bestelt en de plantjes reageren goed op de fish-mix. De bladproblemen zijn op de nieuwe bladeren niet meer te zien. Vooral Kush 2 is tot mijn verbazing goed bijgetrokken. Heb wat van de onderste bladeren weggehaald voor meer licht inval op de nieuwe blaadjes en de stengels groeien nu eindelijk onder de grotere bladeren vandaan. Kush 1 groeit mooi door, niks op aan te merken behalve de oude bladprobleemtjes dan. Dit lag achteraf gezien waarschijnlijk aan de grond mix die ik heb gebruikt voor Kush 1 en 2. Heb alle andere plantjes incl. Kush 3 in Pokon grond staan en die doen het dubbel zo goed! Ook maar een simpel TL lampje boven de buitenspeelplantjes gehangen vanwege het zachtgezegd rot weer de laatste paar weken. Tijdelijke oplossing, maar moet het er maar mee doen... Kiekjes: De situatie: Kush 1: Kush 2: Kush 3: Nieuwe soortje: Bonus materiaal Gorilla hok : Liggen nu enkel nog wat autos in de kiem voor buiten waarvan er 2 vanochtend hun kopje hebben laten zien.
 8. KingKongKush

  Mijn eerste binnenkweekje!

  Okee net even rond gekeken op het forum, zie dat er toch nog behoorlijk wat groei in kan zitten nadat de klok op 12/12 staat. Zit nu te twijfelen of ik de Scrog zal laten zitten en ze gewoon mooi uit laat groeien... Zal ik dan toch mogelijk wel aan een 30 gram droog in totaal kunnen komen?
 9. KingKongKush

  Mijn eerste binnenkweekje!

  Weer een update, Nieuwe blaadjes van Kush 3 vertonen geen schade meer, bladeren van Kush 1 en 2 zijn echter veel groener dan de rest van de bladeren en zijn dieper geribbeld. Hoop alleen niet dat dit iets is waar ik me zorgen over moet maken... Kush 3 heeft inmiddels Kush 2 én Kush 1 ingehaald qua groei en ontwikkeling, de plant is minder compact en de nieuwe vertakkingen zijn langer en reiken meer naar het licht toe dan de vertakkingen van de andere twee Kush's. Plantjes voor de buitenspeelplaats doen het ook leuk Kiekjes: De situatie: Kush 1: Kush 2: Ik ben niet echt tevreden over deze plant, ze blijft klein en lijkt in alle opzichten een achterstand te hebben. Ik zit te twijfelen wat ik ermee zal doen, laten staan of in een leuk bloempotje naar buiten gooien en zien wat er vanaf komt? Alleen de zijtakken lijken namelijk (zeer traag) te ontwikkelen. Misschien toch beter om de kweek door te zetten met 2 Kush's ? Kush 3: Maar goed dat ik een eerste test kweek heb gedaan want ben er achter gekomen dat: 1. Er toch meer bij een kweek komt kijken dan alleen een plantje water geven. 2. De groei minder snel gaat dan verwacht. 3. Een latere start niet altijd wil zeggen dat het een slechtere start is(zie Kush 3). Dit wil alleen niet zeggen dat ik geen plezier heb in het kweken . Plantjes voor buiten gaan over een weekje of twee naar hun spot. Daarna gaat het net boven de Kush's en gaan we langzamer hand meer richting de bloei. Als er een volgende kweek komt, zal ik voortaan denk ik wel autoflower rondes gaan doen omdat ik mijn eigen geduld wél iets te hoog had ingeschat.
 10. KingKongKush

  Mijn eerste binnenkweekje!

  @tune Wou ze pas in bloei zetten wanneer ze in het net/rek staan, wou namelijk een SCROG doen met deze planten.
 11. KingKongKush

  Mijn eerste binnenkweekje!

  Weinig te vertellen, Kush 3 heb ik 2 dagen geleden ook getopt. Kush 1 heeft door het Fimmen 4 vertakkingen gekregen, de vertakkingen van alle planten zijn nog wel miniscuul . Kush 2 heeft door het Fimmen 3 vertakkingen gekregen. Kush 3 heeft door het toppen 2 vertakkingen. Ik ben alvast al een beetje aan het buigen gegaan zodat de onderste vertakkingen meer licht pakken en naar boven groeien. Kush 1 en Kush 3 zijn ook in de lengte nog aardig gegroeid. Dit valt mij van Kush 2 wel een beetje tegen. Kush 2 gaat net als de andere Kush's even snel in ontwikkeling maar niet in de groei, de stelen van de bladeren zijn vrijwel allemaal kort en alles lijkt een beetje op elkaar gekropt te zitten. Kush 3 heeft aan het nieuwe blad gelukkig minder last van gele randen . Hij is snel gegroeit in vergelijking met de andere Kush's aangezien hij toch een paar dagen later was gepoot. De plantjes van de guerilla staan er ook al goed bij, bijna allemaal gezond want een van de plantjes heeft maar 1 loblaadje. Deze groeit toch gewoon goed mee. Er staat ook nog een autoflower bij. Kiekjes: De situatie: Kush 1: Kush 2: Kush 3: Denk nog wel eventjes wachten met ophangen van het net/rek. Laat eerst alle onderste vertakkingen naar boven groeien.
 12. KingKongKush

  Mijn eerste binnenkweekje!

  Update!! Plantjes doen het nog steeds goed, ze schieten nog niet de lucht in maar we zien wel hoe het loopt/groeit! Kush 3 heeft echter wel wat bladproblemen die langzaam aan toch wel toenemen... Ook staan de zaailingen nu boven de grond. Wel met een bakje erboven zodat ze hopelijk niet uitdrogen. Ook nog een Autoflower in de ontkieming liggen die ik gratis bij de bestelling van de zaden kreeg, dus we zien wel wat we daar mee gaan doen. De kiekjes: Situatie: Kush 3: En haar bladproblemen: Kush 2: Kush 1: Kush 1 en Kush 2 zijn bezig meer en meer zijtakken te groeien, hoop dat er toch nog een beetje stretch in zit want de lichtinval op de jonge takken is niet optimaal. Iemand suggesties voor de problemen van Kush 3? Zelfde omstandigheden als de andere Kush's en kan denk ik geen overvoeding zijn omdat ik simpelweg geen voeding heb bijgegeven behalve de voeding die in de grond zelf zit.
 13. KingKongKush

  Mijn eerste binnenkweekje!

  @Tune Okee, de Kush's moeten nog wel even een tijdje want ze moeten ook het Scrognet nog in. Heb de zaailingen onder een bak in de tent gezet en ze staan nu boven de grond. Ik ben niet van plan om deze bij mij thuis af te bloeien maar ben ze aan het voorgroeien zodat ze over een maandje ongeveer naar buiten kunnen.
 14. KingKongKush

  Mijn eerste binnenkweekje!

  Update time !! Niks bijzonders op te merken over de Kush. Heb Kush 1 en 2 gister gefimd op de 8ste internode zodat ze wat breedte gaan pakken. Het beschadigde blad op Kush 2 was helemaal opgekruld en heb het steeltje er dus maar afgesneden. Liggen nu ook 6 gefeminiseerde zaadjes te ontkiemen tussen bordjes op de verwarming voor een guerilla. Over een week of drie komen daar ook nog 5 AutoFlowers bij. Denk alleen niet dat ik hier een topic over ga starten wegens tijd gebrek dat ik kan besteden aan de guerilla plantjes. Zou ik deze dan als ze boven komen op de vensterbank houden met voorgroeien of kan ik ze toch gewoon onder de hps schuiven bij de Kush? Verder de kiekjes: Zoals altijd, de situatie: Kush 1: Kush 2: Kush 3: Er zijn duidelijk zijvertakkingen zichtbaar nu. Hopen dat het wat mooie compacte struikjes worden voordat ze het net in gaan!