Grapster

Members
 • Topic Teller

  609
 • Geregistreerd

 • Laatst online

Forum Reputatie

136 Excellent

About Grapster

 • Rank
  Kweekbaas

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

523 profile views
 1. Grapster

  E:19 display opticlimate

  Ik weet dat een OC een handig apparaat is, maar al die dingen die stuk kunnen gaan, zouden me angstig maken om er eentje aan te schaffen.
 2. Grapster

  E:19 display opticlimate

  Hoe ben je erachter gekomen dat er iets los zat op de printplaat? En precies dat? En hoe heb je het gerepareerd? Heb je het zelf gedaan? Is er iemand langs gekomen? Heb je hem naar beneden gehaald en mee naar een leverancier gegaan?
 3. Grapster

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Ik had gekeken, maar vond het niet. Dank.
 4. Grapster

  Lemon Haze onder Fluence LED (new grow)

  Hoeveel Watt is de lamp en op welke oppervlakte hangt ie?
 5. Grapster

  E:19 display opticlimate

  In het verleden ook wel eens met een Opticlimate te maken gehad. En weet nog de paniek als je weer zo'n foutcode zag staan. Naar mijn mening zit er teveel op wat kapot kan gaan, en wat je niet zelf op kunt lossen. Is ook geen apparaat waar je effe mee terug naar de winkel gaat. Geen idee overigens wat deze errorcode inhoudt, maar H-P Grower hierboven heeft het gevonden.
 6. Grapster

  Hoeveel voeding met LED?

  Ik vergiste me inderdaad. Het gaat wel degelijk over voeding onder led. Afwachten tot iemand je kan antwoorden.
 7. Grapster

  Hoeveel voeding met LED?

  Ik kan me vergissen, maar volgens mij staat je reply niet het goede topic...
 8. Grapster

  2x O.G. KUSH en 2x AK-47 op Batmix

  Ik had de tabel niet goed geïnterpreteerd. Ik dacht dat de gele en de blauwe blokjes de randwaarden aangaven (dus nog net acceptabel, maar niet ideaal) Maar door in de legenda te kijken, zag ik dat het om de goede waarden in een bepaald stadium van de bloei of groei gaat
 9. Grapster

  2x O.G. KUSH en 2x AK-47 op Batmix

  Ik weet niet wat je bladtemperatuur is op die momenten, maar stel dat die 2°C lager ligt dan je omgevingstemperatuur, dan zou je - volgens de tabel van greentjeonatrip - een iets hogere luchtvochtigheid moeten zien te creëren. Of zie ik het verkeerd @greentjeonatrip ? Ik neem aan dat je het hier hebt je over de temperaturen op bladerdek-hoogte. Maar wat zouden dan de goede temperaturen van het medium moeten zijn? In aarde kun je dat met een warmtemat ietsjes hoger krijgen indien gewenst. Maar in DWC bijvoorbeeld kun je dit nog beter sturen met een heater of juist een chiller.
 10. Grapster

  Hoeveel voeding met LED?

  Bedankt. Dat lijkt mij (als leek) best wel veel wattage aan leds voor zo'n oppervlakte. En dat zal ook best wel wat hitte afgegeven hebben. Als ik het terugreken naar 1 m2 kom ik uit op 12,5 liter per M2
 11. Grapster

  Hoeveel voeding met LED?

  Was dat ook op 1 M2 en met hoeveel licht erboven?
 12. Grapster

  Hoeveel voeding met LED?

  Ik weet dat dit een oud topic is. Ben wat aan het zoeken naar wat planten zo'n beetje aan liters water verbruiken per dag per vierkante meter. Uit de bovenstaande link van Wietefras komen een paar getallen naar boven. 7 liter/M2 onder Led (waarschijnlijk iets van 400 Watt) 6 liter / M2 onder 600 HPS 9 liter / M2 onder 1000 HPS. Ik las ook ergens 5 tot 8 liter / M2 @crazy micky moest per dag ongeveer 10 liter per dag bijvullen in zijn DWC onder een 600 HPS. Kon alleen in zijn verslag niet zien hoe groot het oppervlakte was. Hebben de geachte forumleden hier nog opmerkingen over / aanvullingen op?
 13. Grapster

  Het bouwen van mijn ledlamp

  Mooi verslag! Dit zijn de mooie dingen op een forum
 14. Maar wie is die NSB-er van het kinderdagverblijf die naar de politie is gegaan? En die ex-partner moet ook een pofferd op d'r neus krijgen. Ze hadden ook naar de man toe kunnen gaan en zeggen dat hij beter de boel kan opruimen.
 15. Grapster

  DWC vreemde bladvorm

  22,5 is niet echt heel hoog. Wat is je bladtemperatuur?