Test@ment

Moderators
 • Topic Teller

  1426
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  35

Test@ment last won the day on December 14

Test@ment had the most liked content!

Forum Reputatie

1178 Excellent

7 Followers

About Test@ment

 • Rank
  Kweekbaas
 • Verjaardag 21-08-1971

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  In a forest far far away
 • Interests
  3x raden

Recent Profile Visitors

1898 profile views
 1. haha idd die vangstrips moet ik hoognodig vervangen die zit beetje vol trips en vliegen lijken.
 2. Test@ment

  KillerBee Honey onder 15 x 1212

  Dan zou ik ze toch proberen uithalen met flink wat aarde erbij bvb met tuinschepje dat je de pen niet beschadigd.
 3. Test@ment

  KillerBee Honey onder 15 x 1212

  Wat ook al eens wil helpen is ze in tisseu kiemen en ze dan ondersteboven in de grond doen, dan blijft het lege hulsje achter in de grond .
 4. Test@ment

  5 power kush op omni

  Hahahahahahaha blijkbaar lag de track & trace bij post nl overhoop, zaten dus gewoon bij de post vanmorgen 😊 Meteen maar de 5 mooiste geselecteerd en in de vochtige warme potjes gedaan. Benieuwd hoe lang ze nodig hebben om boven te komen in deze condities. Temp van de aarde ligt nu op 20.7 a 20.8 heel erg stabiel dus. Zodra ze boven komen gaan de 50W josephines erboven en gaan we enkele weekjes voorgroeien tot de grote pot leeg is.
 5. Test@ment

  KillerBee Honey onder 15 x 1212

  is je bak leeg?
 6. @Mr. Green ik dacht nu at tot ze zelf aangeven geen voeding meer op te nemen. Vanaf dat de ferto rood aangeeft krijgen ze enkel nog water zodat men aarde niet tjokvol voeding zit als de volgende dametjes in de pot gaan.
 7. Test@ment

  5 power kush op omni

  Ja had idd iets eerder moeten bestellen maar so be it.
 8. Test@ment

  5 power kush op omni

  Wel weet niet wat er gaan de is bij by seeds maar pakje is blijkbaar al van begin van de week aangemeld om te verzenden maar het zit nog niet in het sorteerproces uhh 😣 Ben ik weer! Als het er vandaag niet is gaat er ander soortje de potjes in Ben hier Enoch zin noch tijd voor. The show must go on!
 9. Week 6 afgesloten zonder iets noemenswaardig eigenlijk ☺ Buiten dat ze steeds dikker en dikker gaan worden dan 😁 i love it ! ze krijgen nog steeds demi en kraanwater ec 0.4 met 1.2 toegevoeg aan omni basis nog steeds niks afgezuurd. To be continued 😉😉
 10. Test@ment

  5 power kush op omni

  ff temp van de aarde gechecked en ziet er goed uit na 24 uur.
 11. Test@ment

  Aangenaam

  Welkom op WF, suffel maar lekker rond en bij vragen lezen we je wel 😊😊😉
 12. Test@ment

  5 power kush op omni

  haha valt mee hoor 😊 Zoals je kan zien (bovenste temp) is dat wel dik in orde met 20.7° constant. Heb ze natuurlijk niet op een joekel van een radiator staan die een hele kamer op temperatuur moet houden maar op een kleine olieradiator met thermostaat die enkel maar het kiemkastje op temperatuur moet houden.
 13. Test@ment

  5 power kush op omni

  die zit vastgeplakt met dubbelzijdig tape @Tune 😂😂😂😂
 14. Ok daar gaan we voor de volgende ronde. Potjes zaai/stek aarde met 30% perliet staan in de vochtige perliet op radiator op temperatuur te komen. Morgen gaan er 5 zaadjes in van hy seeds(uiteraard) en gaan we alvast wat voorgroeien tot de grote pot leeg is. Over de strain: Power Kush-wietzaden hebben een snelle bloei en een grote oogst van toppen die bedekt zijn met witte en oranje haren. Power Kush heeft een rijkelijke lading aan hars met een zoete Skunk-geur en een vleugje sinaasappel en aardbei. Gezien de afkomst is dit logisch, want ze is een kruising van Afghani (indica) en Skunk (sativa/indica). Door het selecteren van, en terugkruisen met nakomelingen met dezelfde eigenschappen is deze kortbloeiende soort ontstaan. Deze plant is inmiddels zeer stabiel, bloeit snel en heeft ook nog een hoge opbrengst. https://www.hy-seeds.com/nl/gefeminiseerde-zaden/power-kush Mooie vooruitzichten, snel en veel 😁😁 daar houwe we van. De setup: Zelfde setup enkel denk ik er toch nog een josephine135W extra bij te hangen om de frames toch tikje verder uit mekaar te kunnen hangen. Dus 2 josephines 135W https://www.rubol.nl/product/rubol-josephine-135w-diy-kit/ + de 6x110W set https://www.rubol.nl/product/diy-citizen-clu058-1825c4-660watt-kit-rubol-driver/ 1000m3 softbox met original can filter buiten de tent en ecotechnics evolution climat controller Deze word zeker vervolgd 😉😉😊