Test@ment

Moderators
 • Topic Teller

  1521
 • Geregistreerd

 • Laatst online

 • Days Won

  42

Test@ment last won the day on March 18

Test@ment had the most liked content!

Forum Reputatie

1282 Excellent

About Test@ment

 • Rank
  Kweekbaas
 • Verjaardag 21-08-1971

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  In a forest far far away
 • Interests
  3x raden

Recent Profile Visitors

2230 profile views
 1. Test@ment

  5 power kush op omni

  Deze 2 VPD tabellen wou ik er toch ff bijzetten , zie nog veel growers die het belang van het klimaat onderschatten. VDP bij blad temperatuur 1 graad koeler dan omgevings temp. En die met een 2 graden verschil. In het filmpje hoor je beetje meer over VPD. Groetjes Test@
 2. Test@ment

  Multi Cob Panel 12 Test van Rubol

  Denk dat een oordeel over zo een kweek uitspreken heel erg moeilijk zoniet onmogelijk is! Of het nu om licht, voeding of wat dan ook gaat. De combinatie spint en te vroeg oogsten kosten je min 40 a 50% van je gewicht. Dus hoe kan iemand zich daar dan over uitspreken?!
 3. Test@ment

  5 power kush op omni

  πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ ben wat vergeten denk ik πŸ™ˆπŸ™ˆπŸ™ˆ De foto's
 4. Test@ment

  5 power kush op omni

  Overmorgen zit week 5 zichtbare bloei erop, weinig te melden, trips blijven mooi onder controle met de orius killers. Heel ff kwam er toch weer calcium tekortje de kop opsteken wat we meteen de kop indrukken door iets meer kraanwater te gebruiken. Ec nog steeds 1.8 Ph geen flauw idee Dagtemp 27.6 Nachttemp 21.2 Lv gemiddeld 59 tot 63%
 5. Test@ment

  ChilLED Logic PuckΒ΄s

  Zou persoonlijk niks vragen maar echt op men strepen staan! heb zo een donkerbruin gevoel dat ook de samenstelling van het aluminium niet dezelfde is van beide heat sinks! Ik weet niet of @skunkmonster een driver liggen heeft, maar heb een vermoeden dat de minder goed afgewerkte sink een stuk warmer gaat worden dan de andere.
 6. Test@ment

  100W Raspberry cough challenge.

  Dag 2: Ooooooo yes 😊😊😊 met de kopjes in de wind allemaal. Kaarsrecht omhoog Ghehe 😍 Maar niet voor lang, allemaal leuk en geinig maar we zitten hier niet voor de lol we hebben hier een weddenschap te winnen πŸ˜‚ Dus meteen met de training van de dames beginnen. Maar ze laten zien dat ze zich niet zomaar gewonnen geven haha, amper 5 min later .... Benieuwd welke de eerste afvaller gaat worden. To be continued πŸ˜‰
 7. Test@ment

  Cannabis chat box

  Sooooooodeuuuuuuuuu 😍😍😍😍😍😍😍😍
 8. Test@ment

  ChilLED Logic PuckΒ΄s

  Pfffff dat is behoorlijk triest om het zomaar te zeggen dat ze die "afkeur" voor de volle prijs verkopen toch he! Ben ik dan zo een mierenneuker? dit ging bij mij linea recta retour afzender ;-)
 9. Test@ment

  Multi Cob Panel 12 Test van Rubol

  Hoe zou dat door het licht kunnen komen ?
 10. Test@ment

  100W Raspberry cough challenge.

  En het begin is er .
 11. Idd @Kees Amnees en dan zijn we weer terug bij het verbod aangeland he, want het verbod drukt de teelt de criminaliteit in.
 12. En hoe doen kaskwekers dat dat @Kees Amnees? Kassen waar vaak honderden lampen hangen boven gewassen die maar een fractie opbrengen ten opzichte van weed. Niet de kwekers zijn een probleem, de op geld beluste criminelen zijn het probleem samen met het verbod op de plant.
 13. Test@ment

  100W Raspberry cough challenge.

  Zo dus @Stoney