Test@ment

Moderators
 • Content count

  2,002
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  83

Test@ment last won the day on April 1

Test@ment had the most liked content!

Community Reputation

1,799 Excellent

About Test@ment

 • Rank
  Kweekbaas
 • Birthday 08/21/1971

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  In a forest far far away
 • Interests
  3x raden

Recent Profile Visitors

4,240 profile views
 1. Test@ment

  nieuwe setup Xtrakush weedseeds VS spectrabox

  en een man waarvan je spijt hebt dat het geen vrouw is die wil je zeker houden, of toch op zen minst stuifmeel van.
 2. Neen hoor geen zorgen maken, alls je deze temperaturen en luchtvochtigheid aan kan houden samen met voldoende lucht circulatie dan komt dat helemaal goed ;-)
 3. dat is inderdaad wel een feit, in mijn opstelling heb ik amper een boch in men 200mm slang.
 4. Kan perfect als je dat wil, gebruik het ook op die manier, doet je filter ineens dienst als geluidsdemper ;-)
 5. Test@ment

  Een hele hoop vragen

  Beste optie blijft in mijn ogen een softbox deze kan je ook lekker zelf bouwen als je losse slak koopt, scheelt aardig in de prijs. Ook controllers kosten een aardig duitje als je een deftige wil, daar blijft de variac nog steeds een van de beste opties of je moet echt 3 a 400 willen uitgeven voor een controller. denk dat die 800m3 zeker geen overbodige luxe gaat zijn als het warmer gaat worden. Persoonlijk zuig ik 2000m3 af en blaas met 1000m3 in voor 640W LED Klimaat is DE sleutel ! je kan een lamp van 10.000€ in je hok knallen, als je klimaat niet deugt gaan de oogsten bedroevend zijn.
 6. Test@ment

  Een hele hoop vragen

  Ben er inderdaad wel een week of 5 mee zoet geweest om het bodemleven op te starten, en de laatste week dan ook de lampen alvast volle mep aan.
 7. Test@ment

  Een hele hoop vragen

  Volgens mij moet paardemest minimum 2 jaar composteren voor het bruikbaar is. Verder zou ik persoonlijk echt niet zoeken naar dierlijk mest of je moet de dieren waar het mest van komt kennen en zeker weten dat ze geen preventieve medicijnen krijgen enzo want die troep wil je niet bij je dames. Persoonlijk denk ik echt dat je beter kiest voor een goeie niet te sterke minerale voeding, plagron, canna , hesi enz Het kan echter wel om volledig organisch hier kan je zien hoe het mij verging om het volledig zonder mineralen te doen ghehe , het kan dus zeker wel maar dat werkt natuurlijk niet in een 11 liter potje. Qua afzuiger zou ik toch wel voor wat zwaarder kiezen , je moet met hps heel wat warmte afvoeren natuurlijk.
 8. Test@ment

  Led-batten, iemand ervaring?

  Hangt er natuurlijk vanaf wat je wil oogsten, maar eerlijk gezegd denk ik dat je die 100€ beter in je zak houdt en ff door spaart . Met een iets grotere investering kom je een heel eind, ik heb vorig jaar een wedje geslagen met een maatje van me , doel was om met een 100W setupje 150gr droge kruiden te oogsten Hoe dat verliep kan je hier terug vinden ;-) Denk eerlijk gezegd dat je dan beter 1 ledspot koopt met een deftige driver en een deftige chip, dan ben je met 50W veel verder dan met die strips in mijn opinie .
 9. Test@ment

  nieuwe setup Xtrakush weedseeds VS spectrabox

  Wat heb je in je grondje aan organische materiaal toegevoegd ? Je kan inderdaad wel puur op bodemleven gaan gokken maar natuurlijk moeten die beesies ook wel wat te vreten hebben hahahaha. Nu de light mix, hoeveel NPK zit er in die soil? Allemaal dingen ding echt wel een rol gaan spelen verder in je kweek. Nu zou ik zoiezo bacteriΓ«n en microben blijven toevoegen, kwestie van het leven in gang en optimaal aanwezig te houden.
 10. Test@ment

  Hyseeds Critical onder 600W CLU048 1212

  Dat bestaat wel hoor stoney, een alarmklok noemen ze dat πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜Ž
 11. Test@ment

  Hyseeds Critical onder 600W CLU048 1212

  mooi ronde toch wel @Stoney.
 12. Test@ment

  Cannabis chat box

  Overzicht op de grote tent. 3 Cheeseberry99 regulier De 2 Gorilla zkittels van Barneys. En tenslotte het pineapple sorbet stekje. 26 dagen geleden Nu πŸ˜‰πŸ˜ŠπŸ˜Ž